خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شکلات کارامالو(Caramallow)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شکلات کارامالو(Caramallow)
[تصویر:  20141119133926_caramallos.JPG]

مواد لازم:
1/4 پیمانه کره
1/2 پیمانه شکر دانه ریز
1/2 پیمانه شکر قهوه ای تیره
1/2 پیمانه شربت ذرت
1/2 پیمانه شیر تغلیظ شده شیرین(شیر عسلی)
30-40 عدد مارشمالو لقمه ای کوچک
280 گرم شکلات تلخ یا تخته ای مرغوب ذوب شده
نمک دریای دانه درشت برای تزیین

روش تهیه:
یه قالب مربعی 23*23 رو چرب کنین و کف و دیواره ها رو با کاغذ روغنی بپوشونین و کاغذ رو هم چرب کنین و کنار بذارین


کره رو در کاسه متوسط ریخته و در مایکروفر با قدرت کم گرم کنین (فقط به اندازه ای که برای نرم کردن کره کافی باشه)
سپس ظرف رو از ماکروفر خارج کنین و شکر،شربت ذرت،شیر تغلیظ شده رو اضافه و هم بزنین و برای 2 دقیقه مثل دفعه قبل در ماکروفر قرار بدین
 دوباره هم بزنین و 2 دقیقه دیگه در ماکروفر بذارین
مواد رو هم بزنین و بلافاصله در قالب بریزین و با حرکت قالب به اطراف مواد رو در سطح قالب پهن کنین و بمدت 1 ساعت در سطح صافی قرار بدین تا خنک بشه
حالا تافی رو با کاغذ از قالب جدا کنین و روی پایه خنک کننده بذارین تا کاملا سرد بشه

[تصویر:  20141119133949_caramel.JPG]

با استفاده از یک چاقوی تیز روغنی، تافی کاراملی رو به مربعهایی به ابعاد 3*3 سانت برش بزنین

[تصویر:  20141119134016_caramallows.JPG]

روی یه سطح کاغذ روغنی بندازین و کار رو با قرار دادن مارشمالوی لقمه ای در مرکز هر مربع و جمع کردن گوشه های مخالف با هم ادامه بدین

[تصویر:  20141119134045_caramallow.JPG]

[تصویر:  20141119134109_caramallo.jpg]


[تصویر:  20141119134206_caramal.jpg]

و سپس با چرخوندن تافی ها در کف دستتون گرد و با فشار کمی تختشون کنین و توی سینی روی کاغذ روغنی بچینین

[تصویر:  20141119134222_caramall.jpg]

[تصویر:  20141119134347_carama.JPG]

سینی رو به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدین

بعد از این مدت تافی هارو با کمک چنگال دونه دونه در شکلات ذوب شده فرو ببرین و اجازه بدین اضافه شکلات بریزیه و دوباره در سینی بچینین و روی هرکدوم کمی نمک دانه درشت بپاشین

[تصویر:  20141119134925_choco.JPG]


سینی رو دوباره 10-15 دقیقه در یخچال قرار بدین تا شکلاتها کاملا سفت بشه و سپس سرو کنین

[تصویر:  20141119135108_c.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۱۰-۱۳۹۳, ۱۲:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elhaam, vidia, mamane kiana, 1368Sheri, naghmeh24, niloofar00, Akatora, رز ابی12, mah taab, hekmati009, Atefe joon, مهرناز مامانی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد