تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 38 رای - 3.21 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شگردهایی تو پخت فسنجان...
#1
Ksmiletris 


***ابتدا حدود 6 عدد پیاز تفت بدید. فسنجون غذاییه که به پیاز زیادی نیاز داره و اگه پیازش به اندازه باشه خیلی خوشمزه و پر برکت میشه...***gag
***بعد یک لیوان گردو رو همراه مقداری آب ( اونقدری که روی گردو ها رو بگیره) و پیاز های تفت داده شده توی همزن برقی تون بریزیدتا حسابی یکنواخت بشه...دیگه نیازی به چرخ کردن یا رنده کردن گردو ها نیست...***:glasses:

کمی نمک و زرد چوبه و دارچین اضافه کنید و اواسط پخت رب انار و شکر رو مطابق دلخواهتون اضافه کنید....رب گوجه هم میشه اضافه کرد اونوقت دیگه دارچین نمیخود!!!

اگر گوشت چرخ کرده قلقلی اضافه میکنی وسط پخت این کار رو انجام بدید و حرارت رو کم کنید...
و اگر کوشت فسنجون شما مرغه..بهتره که اونو جدا بپزید و اواخر پخت به خورشت اضافه کنید...
بد نیست پخت فسنجون رو تو قابلمه های سفالی امتحان کنید و بگذارید تا به آرامی جا بیفته...eat
پاسخ }
#2
با اجازه نیایش جونangelic
وقتی میخواین در اواخر پخت
فسنجونتون به روغن بیافته
فقط کافیه چند تکه یخ بندازین توشClap
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#3
بله
میشه بجای یخ در طول پخت فسنجون هر نیم ساعت یه استکان آب یخ رو آروم بهش اضافه و هم بزنید تا گردو روغن پس بده

البته ما اولش چند تا پیاز درشت رو میکس یا رنده میکنیم و تفت میدیم بعدم گردوی آسیب شده رو میریزیم و با گردو تفت میدیم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
شگرد من در روغن انداختن فسنجون اينه كه چهل دقيقه مونده تا خاموشش كنم توش يه ذره نعناع ميريزم همچين روغن ميندازه كهClapClap
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
شگرد من اینه که ده دقیقه اخر یک قاشق ارد سفید میریزم هم چین جا میفته بیا ببین من از این اردهای شیرینی پزی استفاده میکنما اگه اردها چسبیدن با پشت قاشق صافشون کنید جیگرا واصلا بو ارد خام نمیده راستی من گردو رو میزارم تو زودپز وای نمیدونی چه روغنی میندازه درضمن تا سه ساعت بعد هم میزارم بپزه FlowerysmileYum2
[عکس: e7pjp4.png]
پاسخ }
#6
(۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۳ ق.ظ)sh61ha نوشته:  با اجازه
همون طور که می دونید فسنجان هر چی غلیظ تر باشه بهتره اما به دلیل گرونی گردو و به صرفه نبودنش hih وسطای پخت کدو حلوایی چند تیکه به اندازه قاچ های خربزه توی ماکرو فر خوب بپزید و میکس کنید داخل خورش بریزید اصلا معلوم نیست که توی کدو ریختین. اگه دقت کرده باشین توی رستوران ها هم همین کار رو می کنند . خیلی خوب میشه.

تازه خیلی ها هم چند تا دونه بیسکویت میریزن اما من اینو دوست ندارم همون کدو حلوایی خوبه

کدو مزیت دیگه ای هم که داره بدلیل طبع غذاست
طبع گردو همونطوری که میدونید گرمه به همین دلیل اگه کدو بزنی گرمی غذا گرفته میشه
نسبتش هم مامان من همیشه میگفت نصف گردو نصف کدو
پاسخ }
#7
سلام بچه ها
مادر شوهر منم مثل شما اول پیازو سرخ میکنه بعد میپزه

اما اینجوریش معده ی منو اذیت میکنه(البته معده من خیلی حساسه)

روش سنتیش که معده را هم اذیت نمیکنه
اینه که اول پیازهارو درسته بپزید
بعد ته ش رو جدا کنید
پیازهارو له کنید
داخل تاوه کمی روغن بریزید و تفتش بدید
گردوهایی که نگینی ریز شده رو اضافه کنید و تفت بدید تاروغن بندازه
حالا مرغهایی که پختید رو با آبش به این مواد اضافه کنید + نمک وبذارید خوب جا بیافته
وسطای کار رب انار و شکر رو اضافه کنید
وباز بذارید جا بیافته

به این روش هم روغن میندازه هم فوق العاده خوشمزه میشه
پاسخ }
#8
تجربه من در ارتباط با روغن انداختن فسنجان اينه كه گردو را نيم ساعت در تابه بدون روغن تفت ميدهم بعد به پياز اضافه ميكنم اينجوري هم خوب روغن ميندازه و هم زود جا ميفتهVeiledsmile2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
سلام برای اینکه فسنجان خوش رنگی داشته باشید به جای شکر از شکلات تختی استفاده کنید بستگی داره چقدر شیرین دوست دارید درضمن شکلات قهوایVahidrk
پاسخ }
#10
من نظر می دم:
من از خواهرشوهر گرام یاد گرفتم که : اگه کدو دم دستتون نبود سیب بریزید یا هویج که این دو هر دوتا در همه یخچالها حداقل یکشون هست.مزه اش هم بسیار عالی میشه.Wavesmile
5116Mornincoffee
پاسخ }