خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شگردهایی تو پخت فسنجان...

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
270
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 423


محل سکونت : بهشت
ارسال: #1
Ksmiletris شگردهایی تو پخت فسنجان...
***ابتدا حدود 6 عدد پیاز تفت بدید. فسنجون غذاییه که به پیاز زیادی نیاز داره و اگه پیازش به اندازه باشه خیلی خوشمزه و پر برکت میشه...***gag
***بعد یک لیوان گردو رو همراه مقداری آب ( اونقدری که روی گردو ها رو بگیره) و پیاز های تفت داده شده توی همزن برقی تون بریزیدتا حسابی یکنواخت بشه...دیگه نیازی به چرخ کردن یا رنده کردن گردو ها نیست...***:glasses:

کمی نمک و زرد چوبه و دارچین اضافه کنید و اواسط پخت رب انار و شکر رو مطابق دلخواهتون اضافه کنید....رب گوجه هم میشه اضافه کرد اونوقت دیگه دارچین نمیخود!!!

اگر گوشت چرخ کرده قلقلی اضافه میکنی وسط پخت این کار رو انجام بدید و حرارت رو کم کنید...
و اگر کوشت فسنجون شما مرغه..بهتره که اونو جدا بپزید و اواخر پخت به خورشت اضافه کنید...
بد نیست پخت فسنجون رو تو قابلمه های سفالی امتحان کنید و بگذارید تا به آرامی جا بیفته...eat
امضای نیایش
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: شگردهایی تو پخت فسنجان...
با اجازه نیایش جونangelic
وقتی میخواین در اواخر پخت
فسنجونتون به روغن بیافته
فقط کافیه چند تکه یخ بندازین توشClap
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مینو باقریان
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: شگردهایی تو پخت فسنجان...
بله
میشه بجای یخ در طول پخت فسنجون هر نیم ساعت یه استکان آب یخ رو آروم بهش اضافه و هم بزنید تا گردو روغن پس بده

البته ما اولش چند تا پیاز درشت رو میکس یا رنده میکنیم و تفت میدیم بعدم گردوی آسیب شده رو میریزیم و با گردو تفت میدیم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,061
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1256


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: شگردهایی تو پخت فسنجان...
شگرد من در روغن انداختن فسنجون اينه كه چهل دقيقه مونده تا خاموشش كنم توش يه ذره نعناع ميريزم همچين روغن ميندازه كهClapClap
امضای *ashena*
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۳۰-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت : کرمان
ارسال: #5
RE: شگردهایی تو پخت فسنجان...
شگرد من اینه که ده دقیقه اخر یک قاشق ارد سفید میریزم هم چین جا میفته بیا ببین من از این اردهای شیرینی پزی استفاده میکنما اگه اردها چسبیدن با پشت قاشق صافشون کنید جیگرا واصلا بو ارد خام نمیده راستی من گردو رو میزارم تو زودپز وای نمیدونی چه روغنی میندازه درضمن تا سه ساعت بعد هم میزارم بپزه FlowerysmileYum2
امضای aryamjk
[تصویر:  e7pjp4.png]
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: شگردهایی تو پخت فسنجان...
(۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ صبح)sh61ha نوشته شده توسط:  با اجازه
همون طور که می دونید فسنجان هر چی غلیظ تر باشه بهتره اما به دلیل گرونی گردو و به صرفه نبودنش hih وسطای پخت کدو حلوایی چند تیکه به اندازه قاچ های خربزه توی ماکرو فر خوب بپزید و میکس کنید داخل خورش بریزید اصلا معلوم نیست که توی کدو ریختین. اگه دقت کرده باشین توی رستوران ها هم همین کار رو می کنند . خیلی خوب میشه.

تازه خیلی ها هم چند تا دونه بیسکویت میریزن اما من اینو دوست ندارم همون کدو حلوایی خوبه

کدو مزیت دیگه ای هم که داره بدلیل طبع غذاست
طبع گردو همونطوری که میدونید گرمه به همین دلیل اگه کدو بزنی گرمی غذا گرفته میشه
نسبتش هم مامان من همیشه میگفت نصف گردو نصف کدو
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از mehri_gol به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد