خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیراز(لبنیات کرمانشاه و خراسان)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #1
شیراز(لبنیات کرمانشاه و خراسان)
مواد لازم :
دوغ یا ماست
زیره یا سیاه دانه


طرز تهیه :
دوغ یا ماست رو بگذارید روی حرارت کم (حتما حرارت کم باشه)تا بریده بشه (خود بخود بریده میشه )بعد خاموش میکنیم شعله رو و قتی خنک شد مثل ماست چکیده توی کیسه بریزید تا آبش جدا بشه به آن کمی نمک و زیره اضافه کنیدYum2Yum2 نباید خیلی خشک بشه شیراز یکم نرمتر از پنیر معمولی هست

[عکس: 20141111133613_DSC00846.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2015, 03:54 PM توسط laleh joon.)
11-11-2014, 01:36 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
66
تاریخ عضویت:
Oct 2014
مدال ها

اعتبار: 203


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: شیراز(لبنیات کرمانشاه و خراسان)
(11-11-2014, 01:36 PM)laleh joon نوشته: مواد لازم :
دوغ یا ماست
زیره یا سیاه دانه


طرز تهیه :
دوغ یا ماست رو بگذارید روی حرارت تا بریده بشه بعد مثل ماست چکیده توی کیسه بریزید به آن کمی نمک و زیره یا ادویه اضافه کنیدYum2Yum2

حذف عکس نقل قول

لاله جون نیازی نیست ماست رو یک روز بیرون از یخچال بزاریم تا کمی ترش بشه؟
من به روش شما درست کردم خوشمزه هم شد ولی بیشتر مزه پنیر میداد تا شیرازDunnof
خودم احساس میکنم شاید بخاطر ماستش بوده که شیرین بوده.
(آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2014, 03:40 PM توسط 1368Sheri.)
13-11-2014, 02:24 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: شیراز(لبنیات کرمانشاه و خراسان)
لاله جون نیازی نیست ماست رو یک روز بیرون از یخچال بزاریم تا کمی ترش بشه؟
من به روش شما درست کردم خوشمزه هم شد ولی بیشتر مزه پنیر میداد تا شیرازDunnof
خودم احساس میکنم شاید بخاطر ماستش بوده که شیرین بوده.
[/quote]


احتمالا ماستتون خیلی شیرین بوده شیراز کمی به ترشی بزنه خوشمزه تره (به نظر من)
18-01-2015, 03:58 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
122
تاریخ عضویت:
Sep 2014
مدال ها

اعتبار: 795


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #4
RE: شیراز(لبنیات کرمانشاه و خراسان)
فامیلای ما شیراز رو با ماست ترش درست میکنن.یبار دیدم که درست میکردن ...وقتی خاموشش کردن وگذاشتن سرد شد آبی که روش جمع شده بود رو با ملاقه جمع کردن وخیلی تاکیید داشتن که آب با مواد زیرش مخلوط نشه...
18-01-2015, 04:20 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
28
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 40


محل سکونت : مهاجران
ارسال: #5
RE: شیراز(لبنیات کرمانشاه و خراسان)
سلام من کرد هستم از اطراف کرمانشاه و به این که شما میگین شیراز میگیم شیریژ .با دوغ درستش میکنیم و توش رازیانه هم میزنن. با کره محلی برای صبحانه خیلی خوش مزه س.3
18-01-2015, 08:08 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد