خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی اشکی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی اشکی
[تصویر:  20120927164601_Fotoraf0649.jpg]


مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
4 قاشق غذاخوری پودر قند
1 قاشق غذا خوری ماست
1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر شکر
آرد


روش تهیه:
کره نرم و 4 قاشق پودر شکر رو با هم بزنین تا پوک بشه
بعد ماست و بیکینگ پودر رو اضافه و هم بزنین
کم کم آرد الک شده رو اضافه و با نوک انگشتتون ورز بدین تا خمیر نرمی بدست بیاد مثل خمیر شیرینی پاپاتیا
خمیر ها رو به شکل اشک در بیارین و به آرومی روی سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینین
سینی رو 15 دقیقه بذارین بمونه تا خمیر کمی استراحت کنه
بعد از این مدت سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود یک ربع تا 20 دقیقه قرار بدین تا شیرینی ها بپزن ولی تغییر رنگ ندن و تیره نشن
بعد از پخت اجازه بدین کاملا خنک بشن و بعد از سینی جدا کنین
روی شیرینی هارو با پودر شکر و یا شکلات بن ماری شده میتونین تزیین کنین
شیرینیهارو در ظرف در بسته نگه داری کنین

نکته: به دلخواه میتونین از پودر دارچین و یا زنجبیل هم در خمیر این شیرینی استفاده کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
gohare naz, negin.s, پارانزیم, بانوی مهر, سمیه گلبانو, mansore66, NAHID.V, nazgitta, jamileh-k, غزاله جون
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: شیرینی اشکی
(۷-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ عصر)صنم نوشته شده توسط:  این شیرینی لازم نیست خمیرش رو بزاریم ور بیاد؟Yum2

نه صنم جون
چون بیکینگ پودر داره نیازی به استراحت نیست ور اومدنی نیست خمیرش مثل خمیر پاپاتیا میمونه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
917
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1439


محل سکونت : کرج
ارسال: #3
RE: شیرینی اشکی
اینم شیرینی های اشکی من خیلی عالی شد مرسی گیسو جان فقط من یه کوچولو توش وانیل ریختم یه کم هم نسکافه
[تصویر:  20130101165634_IMG_4356.jpg]
امضای بانوی مهر
۱۲-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۲۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از بانوی مهر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, پارانزیم, Galaxy, sima, سمیه گلبانو, mansore66, NAHID.V, 1368Sheri, 20neda20
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2680


محل سکونت : مشهد
ارسال: #4
RE: شیرینی اشکی
بی نظیر و خوشمزه
من توی شکلات و عسل و مغزا زدم
یه لخشیشم قالب زدم
تجربه من اینه که حتما حتما خمیرو سرد استفاده کنین یعنی حتما تو یخچال استراحت بدین. اگه گرم باشه اصلا نمیتونین باهاش کار کنین باید کاملا سرد باشه هربار استفادش
خیلی خوشمزه بود
[تصویر:  20160209132335_IMG_2016020914633.jpg]
۲۰-۱۱-۱۳۹۴, ۰۱:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از سعیده جون66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mayok, 20neda20, nazgitta, رنگین کمان29, نم نم بارون, مهرناز مامانی, jamileh-k, مرضی سادات, asalkhanom, mahsan3, sakine banoo, Galaxy, azam1360, غزاله جون, negare
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
7
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 59


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: شیرینی اشکی
1
شیرینی اشکی البته با شکل دیگر بسیار خوشمززززه 9595وخوش بو.
نمیشه بجای نیمی از کره در دستور از روغن جامد استفاده کردQuestionedfQuestionedf[تصویر:  20160222083035_DSC01360.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۱۲-۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ صبح، توسط غزاله جون.)
۳-۱۲-۱۳۹۴, ۰۸:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از غزاله جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
20neda20, قلب, elahe.r, رنگین کمان29, مهتاب خاتون, mahsan3, پرند, mayok, sakine banoo, یکتا20, asalkhanom, سعیده جون66

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد