خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی اشکی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی اشکی
[عکس: 20120927164601_Fotoraf0649.jpg]


مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
4 قاشق غذاخوری پودر قند
1 قاشق غذا خوری ماست
1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر شکر
آرد


روش تهیه:
کره نرم و 4 قاشق پودر شکر رو با هم بزنین تا پوک بشه
بعد ماست و بیکینگ پودر رو اضافه و هم بزنین
کم کم آرد الک شده رو اضافه و با نوک انگشتتون ورز بدین تا خمیر نرمی بدست بیاد مثل خمیر شیرینی پاپاتیا
خمیر ها رو به شکل اشک در بیارین و به آرومی روی سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینین
سینی رو 15 دقیقه بذارین بمونه تا خمیر کمی استراحت کنه
بعد از این مدت سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود یک ربع تا 20 دقیقه قرار بدین تا شیرینی ها بپزن ولی تغییر رنگ ندن و تیره نشن
بعد از پخت اجازه بدین کاملا خنک بشن و بعد از سینی جدا کنین
روی شیرینی هارو با پودر شکر و یا شکلات بن ماری شده میتونین تزیین کنین
شیرینیهارو در ظرف در بسته نگه داری کنین

نکته: به دلخواه میتونین از پودر دارچین و یا زنجبیل هم در خمیر این شیرینی استفاده کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

28-10-2012, 01:47 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: شیرینی اشکی
(28-10-2012, 01:56 PM)صنم نوشته: این شیرینی لازم نیست خمیرش رو بزاریم ور بیاد؟Yum2

نه صنم جون
چون بیکینگ پودر داره نیازی به استراحت نیست ور اومدنی نیست خمیرش مثل خمیر پاپاتیا میمونه
28-10-2012, 02:01 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
904
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 1,440


محل سکونت : کرج
ارسال: #3
RE: شیرینی اشکی
اینم شیرینی های اشکی من خیلی عالی شد مرسی گیسو جان فقط من یه کوچولو توش وانیل ریختم یه کم هم نسکافه
[عکس: 20130101165634_IMG_4356.jpg]
01-01-2013, 07:28 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
May 2015
مدال ها

اعتبار: 2,687


محل سکونت : مشهد
ارسال: #4
RE: شیرینی اشکی
بی نظیر و خوشمزه
من توی شکلات و عسل و مغزا زدم
یه لخشیشم قالب زدم
تجربه من اینه که حتما حتما خمیرو سرد استفاده کنین یعنی حتما تو یخچال استراحت بدین. اگه گرم باشه اصلا نمیتونین باهاش کار کنین باید کاملا سرد باشه هربار استفادش
خیلی خوشمزه بود
[عکس: 20160209132335_IMG_2016020914633.jpg]
09-02-2016, 01:31 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
7
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 59


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: شیرینی اشکی
1
شیرینی اشکی البته با شکل دیگر بسیار خوشمززززه 9595وخوش بو.
نمیشه بجای نیمی از کره در دستور از روغن جامد استفاده کردQuestionedfQuestionedf[عکس: 20160222083035_DSC01360.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2016, 08:32 AM توسط غزاله جون.)
22-02-2016, 08:25 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد