تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی انگشتی شکلاتی
#1

مواد لازم:

آرد 250گرم
نشاسته ذرت 70 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 2 پینچ
کره 250 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 150 گرم
شکلات سفید و شکر برای تزئین

شکر ، زرده ها و کره نرم را با هم بزنید

آرد ، بکینگ پودر ، نشاسته ذرت ، نمک وکاکائو را به مخلوط اضافه کرده و با دست مخلوط کنید

به شکل توپ در آورید ، در نایلون گذاشته و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید

از مخلوط تکه هایی به وزن تقریبی 15 -20 گرم برداشته و در دست گرد کنید
[عکس: 20140408092532_251220147251.jpg]

با انگشت یا ابزار روی شیرینی حفره ایجاد کنید
[عکس: 20140408092600_251220147252.jpg] [عکس: 20140408092633_251220147253.jpg]

توپکهارو توی شکر بزنید
[عکس: 20140408092657_251220147254.jpg] [عکس: 20140408092732_251220147255.jpg]

شیرینی هارو روی سینی فر بچینید
در فر 175 دقیقه به مدت 15 دقیقه قرار دهید
[عکس: 20140408091859_251220147257.jpg]

[عکس: 20140408091742_251220147256.jpg]

از فر خارج کرده و حفره ها رو با شکلات یا هر فیلینگ دیگری گه دوست دارید پر کنید

[عکس: 20140408093507_251220147265.jpg]

[عکس: 20140408093538_Copyof311220147315.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#2
بي نهايت خوشمزه است
[عکس: 20140427192538_IMG__.jpg]
پاسخ }
#3
[عکس: 20140530204520_6469864083_e994a39034_b.jpg]

مواد لازم:

آرد 1 و 1/2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کره نرم 6 قاشق غذاخوری
ترافل شکلاتی


طرز تهیه:

کره رو 30 ثانیه با همزن بزنید بعد شکر رو بهش اضافه کرده و با همزن بزنید تا پوک و سبک شه

تخم مرغ هارو جداگانه خوب بزنید و بعد به ترکیب کره اضافه کنید

آرد و پودر کاکائو و نمک رو اضافه کرده و هم بزنید تا آرد به خورد مواد بره

روی خمیر رو بپوشونید برای 1 ساعت داخل یخچال بذارید

تکه ای از خمیر بردارید و کف دستتون گرد کنید

توپک خمیری رو داخل سفیده تخم مرغ زده و بعد تو ترافل شکلاتی بغلطونید

شیرینی هارو با فاصله روی سینی فر بچینید و روی اونها با انگشتتون حفره ایجاد کنید

سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت12 تا 15 دقیقه بگذارید تا شیرینی ها بپزن

بعد از پخت شیرینی هارو از فر خارج کرده و 10 دقیقه زمان بدید تا خنک شن بعد با شکلات آب شده یا هر فیلینگی که دوست دارید پرشون کنید


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20141024162733_tmp_DSC_03551824243685.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
تلخ و خوشمزه Heartshape2
من نصفشو قالب زدم22

[عکس: 20150322231214_DSC00799.jpg]
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی انگشتی گردویی elipari 0 1,080 ۰۹-۰۳-۱۳۹۳, ۰۵:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: elipari