خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی انگشتی گردویی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
شیرینی انگشتی گردویی
[تصویر:  20140530184204_thumbprint-cookies-display-ii2.jpg]

مواد لازم:

کره به دمای محیط رسیده 1/2 پیمانه (113 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1/4 پیمانه (50 گرم)
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آرد 1 پیمانه (140 گرم)
نمک 1/8 قاشق چایخوری
گردو 3/4 پیمانه (بادام یا فندق میتونن جایگزین گردو شن)
مارمالاد 1/2 پیمانه


طرز تهیه:

فر رو روی دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شه

روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و گردوهارو تو سینی ریخته و پخش کنید ،به مدت 10 دقیقه داخل فر گذاشته تا گردو ها بو داده شن

بعد از اینکه گردو ها خنک شدن اونهارو با کارد خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید
[تصویر:  20140530183929_thumbprint-cookies-chopping-nuts.jpg]

کره و شکر رو با همزن زده تا سبک و اسفنجی شن
[تصویر:  20140530184033_thumbprint-cookies-adding...butter.jpg]

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کرده
[تصویر:  20140530184318_thumbprint-cookies-separated-egg.jpg]

زرده و عصاره وانیل رو به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و با همزن بزنید

آرد و نمک هم اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مواد با همزن بزنید

روی سطح آرد پاشی شده خمیر رو لوله ای کنید
[تصویر:  20140530184440_thumbprint-cookies-cuttin...log-ii.jpg]

تکه های کوچکی از خمیر جدا کنید(12-15 تا تکه)


کف دستتون به خمیرها فرم توپی بدید و 15 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا توپک های خمیری سفت و خنک شن
[تصویر:  20140530184551_thumbprint-cookies-form-balls.jpg]

سفیده تخم مرغ رو بزنید تا فرم بگیره
[تصویر:  20140530184637_thumbprint-cookies-whippe...whites.jpg]

توپک های خمیری رو اول داخل سفیده زده
[تصویر:  20140530184736_thumbprint-cookies-dippin...-white.jpg]

بعد داخل گردو خرد شده بغلطونید
[تصویر:  20140530184841_thumbprint-cookies-rolling-in-nuts.jpg]

و با فاصله روی سینی فر بچینید

با انگشتتون وسط شیرینی رو گود کنید
[تصویر:  20140530185100_thumbprint-cookies-on-bak...tation.jpg]

حفره ایجاد شده رو با مارمالاد پر کنید
[تصویر:  20140530185225_thumbprint-cookies-filling-with-jam.jpg]

داخل فر بگذارید تا به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزن
[تصویر:  20140530185322_thumbprint-cookies-before-baking1.jpg]

[تصویر:  20140530185438_thumbprint-cookies-display-ii1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ عصر، توسط elipari.)
۹-۳-۱۳۹۳, ۰۵:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hnazari, nasim joon, niloofar00, vahidepoor, ایران دخت, narenj*, مهرناز مامانی, z.arghavani, ati.raz, سرونازبانو


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیرینی گردویی با کدو حلوایی معصومه خانومی 0 359 ۱۶-۹-۱۳۹۴ ۰۵:۲۳ عصر
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  شیرینی انگشتی شکلاتی elipari 4 2,842 ۲-۱-۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ عصر
آخرین ارسال: elhaam


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد