خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی اگرده ماسوله

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #1
شیرینی اگرده ماسوله
شیرینی اگرده ماسوله
[size=large]دوستای عزیزم اگرده ماسوله به نظر من خییییییییییلی خوشمزه س من دستورش رو از دوستمون که ماسوله ای هستن گرفتم تو عید تعداد خیلی زیادی از این شیرینی رو درست میکنند مقدارش خیلی زیاد بود من خیلی کمش کردم ببینم چطور میشه که فوق العاده خوشمزه شد فقط یه نکاتی هست که من چون بار اولم بود نمی دونستم که به شما دوستان میگم تا شما هم این شیرینی خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید
مواد لازم:
پودر قند: 150گرم
روغن جامد:125گرم(لادن طلایی نباشه)
ارد برنج:40 گرم
ارد قنادی:به مقدار لازم
بکینگ پودر:1/2ق م
زنجبیل:نصف ق غ(بسته به ذائقه تون میتونید کم یا یه مقدار زیاد کنید)مزه زنجبیل باید حس بشه
پودر هل مقداری
اگه دوست دارید یه کم تند تر باشه می توانید از پودر گل میخک هم به مقدار کم استفاده کنید
طرز تهیه:
ابتدا پودر قندو ارد برنج و ارد قنادی رو الک کنید و روغن جامد هم به صورت مایع باشه من چند ثانیه گذاشتم تو ماکرو
همه مواد بجز ارد برنج و قنادی رو داخل ظرف بریزید و با کف دست هم میزنیم تا پودر قند صاف شود
بعد نصف ارد برنج و به همان اندازه ارد قنادی به مواد اضافه میکنیم و با کف دست خوب هم میزنیم به صورت دورانی بعد بقیه ارد برنج و همان مقدار ارد قنادی وبعد ارد قنادی رو کم کم اضافه میکنیم که خمیری بدست بییاریم که به دست نچسبد مثل عکس زیر
[تصویر:  20140122152002_IMG_5684.jpg]
بعد باید حسابی این خمیر رو ورز بدیم سختی کار تو همینجاست وبا کف دست این کار رو انجام بدید تا زمانی ورز بدید که یه خمیر خیلی نرم و لطیف داشته باشید و وقتی از بالا به پایین پرت می کنید ترک نخوره
[تصویر:  20140122152232_IMG_5685.jpg]
حالا این خمیر باید یه چند ساعت استراحت کنه من شب خمیرو درست کردم گذاشتم تا صبح بمونه بعد شیرینی ها رو پختم روی ظرف خمیر یه پارچه بندازین نباید روی خمیر بمونه و بزارین تو فضای اشپزخونه
بعد از استراحت کف سینی کاغذ روغنی بندازین اگه نزارین هم اشکالی نداره و فر رو با درجه 180 درجه روشن کنید
از خمیر کم کم بردارید و قالب بزنید و بچینید تو سینی فر با این مقدار این یه سینی شد
[تصویر:  20140122152759_IMG_5686.jpg]
قطر خمیرتون هم این اندازه باشه خوبه
[تصویر:  20140122152904_IMG_5687.jpg]
من روش رو با خلال سوراخ سوراخ کردم و وسطش رو یه کم زعفرون زدم این کار رو هم نکردید مهم نیست
بعد سینی رو بزارید طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه تا شیرینی ها پف بکنه 7 الی8 دقیقه بعد حرارت رو به 180 تغییر بدید و بذارید چند دقیقه ی دیگه بمونه به مدت 8الی 9 دقیقه چک کنید زیر شیرینیها نباید تیره بشه یه کوچولو ایراد نداره اینم از زیرش
[تصویر:  20140122153423_IMG_5691.jpg]
و بعد از بیرون اومدن از فر بزارید یه کم خنک شه بعد جدا کنید و اجازه بدید خنک بشه و می تونید این شیرینی رو تو ظرف در دار نگه داری کنید موندگاریش خیلی خوبه دوستمون که همیشه به ما میداد تا بعد از عید هم می موند و کیفیتش هم هیچ تغییری نمی کرد حالا امسال دیگه خودم درست میکنم لازم نیست بزارید تو یخچال من دوباره درست میکنم اگه باز هم نکته ای بود بهتون میگم
اینم شیرینی های من بسیار ترد و خوشمزه اYum2Yum2
[تصویر:  20150315130452_IMG_5864-Copy2.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ عصر، توسط mozhgan57.)
۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۳:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, elhaam, 1368Sheri, bernard, رويا صادقي, مامی نیایش, z.arghavani, Galaxy, elipari, royamama, ایران دخت, بی هنر, مهرناز مامانی, laleh joon, نلی52, ایلر, مرضی سادات
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #2
RE: شیرینی اگرده ماسوله
خییلی عالی بود.درست کردنش خیلی لذت بخش بود.Loveshower
مرسی مژگان جون از راهنماییتون.Flowerysmile(1782)
البته من یکم مقدار مواد رو تغییر دادم
100 گرم پودر قند-100 گرم روغن جامد-80 گرم آرد برنج-حدود 150 گرم آرد سفید-نصف ق چ بیکینگ پودر-زنجبیل و هل
در ضمن خمیر رو به جای ورز دادن 2 بار با چرخ گوشت چرخ کردم.فوق العاده خمیر لطیفیه.

قبل از فر

[تصویر:  20140331221340_agarde01.jpg]

بعد از فر که پف کردهDreamyeyesf

[تصویر:  20140331221546_agarde02.jpg]

[تصویر:  20140331221630_agarde03.jpg]
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۱۱-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
royamama, ایران دخت, حرير, niloofar00, بی هنر, Galaxy, faezeh.mi, 1368Sheri, dianaz, گلسا 92, Elmira68, مهرناز مامانی, elipari, negin.s, mozhgan57, laleh joon, z.arghavani, azam1360, کیجا, ایلر
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
104
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 355


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: شیرینی اگرده ماسوله
Yum2

[تصویر:  20140416171946_IMG_0001.jpg]
۲۷-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از nazi* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, parza, elipari, bernard, negin.s, elhaam, mozhgan57, laleh joon, niloofar00
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #4
RE: شیرینی اگرده ماسوله
ایندفعه عااااااااااااااالی شد Yum2Yum2Yum2برا عید درست کرده بودم ماندگاریش هم عالیه Yum2Yum2Yum2Yum2

[تصویر:  20140517221552_IMG_5866-Copy2.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ عصر، توسط mozhgan57.)
۲۷-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, elhaam, laleh joon, vidia, niloofar00, z.arghavani, ایران دخت, montazer313, elipari, ایلر, فاطي جووون
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #5
RE: شیرینی اگرده ماسوله
(۷-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ عصر)ستاره 90 نوشته شده توسط:  چرا از روغن جامد لادن طلایی نمیشه استفاده کرد؟Dunnof

بخاط رنگ و عطر و طعمش- بهتره از روغن جامد معمولی استفاده کنید چون ممکنه طعم شیرینی رو تحت الشعاع قرار بدهFlowerysmile
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۷-۴-۱۳۹۳, ۰۳:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani

تبلیغات

کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #6
RE: شیرینی اگرده ماسوله
اگرده ماسوله انشالله برا عید امسال بسیار عالی333333
[تصویر:  20150315130602_IMG_6889.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۲۴-۱۲-۱۳۹۳, ۰۱:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پرستار مهربون, azam1360, vidia, نم نم بارون, ایلر, parii banooo, z.arghavani, naghmeh24, elhaam, mayok, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد