تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی باتر میلک (Buttermilk)
#1
[عکس: 20140104083310_the_perfect_scone-1.jpg]

مواد لازم :

2 پیمانه آرد
یک پنجم پیمانه شکر
1 ق س بکینگ پودر
80 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1 عدد زرده تخم مرغ
125 تا 150 میلی لیتر باترمیلک

طرز تهیه :

کره ، آرد ، شکر و بکینگ پودر را مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا مخلوطی شبیه خرده های نان بدست آید. تخم مرغ را اضافه کنید و بعد کم کم باتر میلک را بیافزایید در حدی که خمیر کاملا یکدستی داشته باشید. خمیر باید نرم ولی غیرچسبنده باشد. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید و به قطر ۲ونیم سانت باز کنید. با قالب گرد آنرا قالب زده و در سینی فر چرب شده بچینید.
زرده تخم مرغ را روی انها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. این شیرینی با خامه فرم گرفته ، مارمالاد و میوه سرو کنید.

باتر میلک (Buttermilk)

[عکس: 20140104083212_buttermilk_16x9-1.jpg]

مواد لازم :

1 پیمانه سرخالی شیر
1 ق غ سرکه سفید یا آبلیمو (ترجیحا سرکه)

طرز تهیه :

سرکه یا آبلیمو را داخل پیمانه بریزید و سپس روی اون مقداری شیر بریزید تا مقدار مایع داخل پیمانه کامل شود . این مخلوط را خوب به هم بزنید و بگذارید در هوای اتاق حدود 15 دقیقه بماند. پس از 15 دقیقه شیر می‌بندد. باترمیلک را در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده خوب به هم بزنید.
به جای یک فنجان شیر می‌توانید از مخلوط سه چهارم فنجان ماست ساده و یک چهارم فنجان شیر استفاده کنید.

Buttermilk در خیلی از دستورات آشپزی و دسر و شیرینی هست که مزه اش مثل دوغ کاملا تازه و شیرین هستش : مثل دوغ غلیظ و بی نمک که با ماست کاملا تازه درست شده باشه... با استفاده از باترمیلک کیک و شیرینی بافت نرم تر و بهتری خواهند داشت...
پاسخ }