خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی بادامی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی بادامی

این دستور از مجله آشپزی خانواده سبز شماره 82 و 83 هست

مواد لازم:
آرد سفید 500 گرم
پودر بادام 200 گرم
پودر قند 300 گرم
روغن 300 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه:
روغن، پودر قند و زرده ها رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم نپتا نرم و لطیف بشه
پودر بادام و آرد و ریخته با دست ورز میدیم تا چسبندگی پیدا کنه
خمیر رو یکی دو ساعت میگذاریم بمونه
بعد از این مدت روی تخته به قطر نیم سانت بازش میکنیم و قالب میزنیم
روی شیرینی ها رو با قلمو سفیده تخم مرغ میمالیم و کمی پئدر بادوم میپاشیم
در فر با درجه 150 درجه سانتی گراد یا 300 درجه فارنهایت بمدت 20 تا 30 دقیقه میپزیم.

[عکس: 20120309225224_100320121450.jpg]
10-03-2012, 01:22 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: شیرینی بادامی
[عکس: 20130205063256_.jpg]

مواد لازم:
کره 160 گرم
شکر 100 گرم
بادام پودر شده 120 گرم
آرد ذرت 170 گرم
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
¾ قاشق چایخوری نمک
اسانس بادام (اختیاری)


طرز تهیه:
فر روبا دمای 170درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوششونید و کنار بزارید
آرد ذرت و بیکینگ پودر رو الک کنید
کره و شکررو با دور تند همزن بزنید ، بادام پودر شده رو اضافه کنید و هم بزنید
آرد ذرت و نمک و بیکینگ پودر رو به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیارین
خمیر رو روی سطح کار با وردنه به ضخامت یک سانت باز کنید و قالب بزنید و مدت 20-25 دقیقه داخل فر بزارید
سپس اجازه بدید تا کاملا خنک بشه و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
05-02-2013, 09:05 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: شیرینی بادامی
[عکس: 20130102092301_4.jpg]

مواد لازم:
1.5 پیمانه شکر دانه ریز
1 عدد تخم مرغ
دو سوم پیمانه ماست
250 گرم مارگارین نرم
1 پیمانه پودر بادام
3 پیمانه آرد
1قاشق غذاخوری سرپر بکینگ پودر


روش تهیه:
مارگارین، شکر، تخم مرغ، ماست رو با همزن حسابی بزنین تا کرمی یکدست بشه
پودر بادام، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و کم کم به مواد اضافه و ورز بدین تا خمیر نرمی حاصل بشه
توی سینی فر کاغذ روغنی بندازین
از مواد به اندازه یه گردوی کوچیک ورداشته گرد کنین و توی سینی بذارین و فشار بدین
سینی رو در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه از پیش گرم شده قرار بدین تا زمانیکه بپزه و روش طلایی بشه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
27-02-2013, 11:25 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
85
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 240


محل سکونت : همسایه اقا رضا
ارسال: #4
RE: شیرینی بادامی
من شیرینی بادامی رو به پودر قند آغشته کردم خوشمزه تر شدYum2Yum2Yum2

[عکس: 20140408120727_IMG_4518.JPG]
08-04-2014, 11:08 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
62
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 427


محل سکونت : چند قدم تا بهشت
ارسال: #5
RE: شیرینی بادامی
[عکس: 20160116165339_SAM_2446.JPG]
16-01-2016, 04:55 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد