خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی بادامی ترکیه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی بادامی ترکیه
[تصویر:  20120717135148_292541_422737481071558_1912939465_n.jpg]


مواد لازم:
2 عدد سفیده تخم مرغ
1 فنجان آب
1/4 فنجان آرد برنج
¾ فنجان شکر دانه ریز
1 فنجان بادام پودر شده

روش تهیه:
سفیده های تخم مرغ رو بزنید تا سبک و سفید بشه.
سپس باقی مواد رو به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید
از خمیر بدست اومده به اندازه های مساوی جدا کرده و شکل بدین و روی شیرینی رو توس شکر فرو ببرین و یه بادوم روش بذارین و در سینی فر چرب شده با فاصله بچینین
روی سینی رو بپوشونین و 20 دقیقه استراحت بدین

فر رو از قبل با دمای 175 درجه گرم کنین و شیرینی هارو به مدت 20 دقیقه در فر قرار بدین
طی این مدت چک کنین که رنگ شیرینی ها تیره نشه و خوب بپزه


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۴-۱۳۹۱, ۰۳:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, NAHID.V, 1368Sheri, niloofar00, Atefe joon, قلب, nazgitta, hengameh
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 108


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: شیرینی بادامی ترکیه
(۱۳-۱۱-۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ صبح)سعیده جون66 نوشته شده توسط:  
(۱۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ صبح)ساجده 70 نوشته شده توسط:  سلام به دوستان من این شیرینی رو درست کردم اصلا خوب نبود 66به نظرم دستورش مشکل داره از میزان ابی که گفته بود تازه نصف کردم خمیر خیلی ابکی شد ارد برنجش رو بیشتر کردم خلاصه خیلی سفت شد نمیشد گاز بزنی201310
خوشگله دختر همیشه دستورو بهم نزن اول طبق اندازه ها برو جلو مثلا با نصف مواد بعد وقتی میخوای بزاری فر با دوتا شیرینی امتحان کن ببین چیطو میشه قلق فر و شیرینی بدستت بیاد بعد اگه ایرائپد داشت رفع ایراد کن که همه شیرینیات به یغما نره! شیرینیا معمولا بخاطر تخم مرغ خطا داره گاهی لازمه یکم بیشتر ارد اضافه کنی. ارد برنج همچی یکم ترد تره و انگار توش ذره داره اردی نیس و بافتشم شل و ول تره نسبت به اردای دیگه اما سفیده تخم مرغ سفتش میکنه
علت خشک شدن شیرینی هم بیشتر به مدت زمانه. اصلا و ابدا مدتو طبق دستور نرو > هیچوقت ها. چون حارت فرا استاندارد نیس. من همیشه با دوتا امتحان میکنم زمانم 7 دیقه میگیرم از فر در اومد همون دوتا رو استراخت میدم بعد اگه بعد استراحت اکی بود بقیشو میرم وگرنه انقد دوتا دوتا امتحان میکنم تا به نتیجه برسم و قلق فر و شیرینی دستم بیاد
یه تجربه دیگه اینکه شیرینیو حتی برا سذپرد شدن هم تو هوای مستقیم نذارین. همیشه یه دستمال رو سینی بندازین که خیلیم هوا نخوره موقع سرد شدن بعدم که میره تو ظرف در دار6
الکی مثلا من خیلی بلدم!!!!!!84848484
مرسی عزیزم لطف کردی شما استادی161616272727
امضای ساجده 70
تا شقایق هست زندگی باید کرد...................Veiledsmile2
۱۳-۱۱-۱۳۹۴, ۱۱:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از ساجده 70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سعیده جون66, کوثر خانم



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد