تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی بادام هندی
#1
[عکس: 20140302120828_8ab0859ccfed4f02549f6f71944b1669.jpg]


مواد لازم:
210 گرم کره نرم شده در دمای محیط
100 گرم پودر شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
250 گرم آرد ساده
60 گرم آرد ذرت
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
200 گرم بادام هندی پودر شده
1 تخم مرغ همزده شده برای رومال
بادام هندی اضافه برای تزیین

روش تهیه:
مواد خشک رو با هم مخلوط و الک کنین و کنار بذارین
کره نرم و پودر شکر رو با همزن بزنین تا سبک بشه بعد زرده تخم مرغ و اسانس وانیل رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
سپس بادوم هندی و بعد مواد خشک رو اضافه و هم بزنین
خمیر حاصل رو در کیسه فریزر ریخته و بمدت 40 دقیقه در یخچال استراحت بدین
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
خمیر رو به شکل توپ های کوچیک در بیارین و روی سینی فر که با کاعذ روغنی پوشوندین بذارین و کمی با دست فشار بدین
تخم مرغ زده شده رو روش بمالین و بادام هندی بذارین
سینی رو بمدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۱۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۴۸ ق.ظ)چشم عسلی65 نوشته:  سلام گیسو جون میشه بجای کره از روغن لادن طلایی استفاده کنم؟

اصولا در قنادی برای اینکه نتیجه کار خوبی داشته باشین بهتره از جایگزین استفاده نشه ولی میشه جایگزین کرد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی بادام پرک Galaxy 1 2,073 ۱۹-۱۲-۱۳۹۱, ۰۱:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy