خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی بادام پرک

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی بادام پرک

مواد لازم برای خمیر شیرینی:
2.5 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری پودر بادام
175 گرم کره (نرم شده در دمای اتاق)
1 پیمانه پودر شکر

برای روی شیرینی:
1 تخم مرغ
2 قاشق چای خوری دارچین
3 قاشق غذاخوری بادام ورقه شده


روش تهیه:
آرد رو الک کنین و با پودر بادام کره نرم شده و پودر شکر خوب هم بزنین تا خمیر یکدستی بدست بیاد
خمیر رو به ضخامت 0.5 سانتی متر بب وردنه پهن کنین و قالب بزنین
شیرینی هارو توی سینی فر کاغذ کشی شده بچینین و زرده تخم مرغ شده شده روی شیرینی هارو بپوشونین و کمی دارچین و بعد بادام پرک شده بریزین
سینی رو توی فر از پیش گرم شده بادمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بذارین تا زمانی که طلایی
تیره بشه.


[تصویر:  20121203114354_danimarka_kurabiyesi.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, سمیه گلبانو, )Mitra(, negin.s, luna, tannaz.m, 6522356597simin, زهراخانوم, niyayesh*, *sadaf*
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: شیرینی بادام پرک
[تصویر:  20130306095430_105142810135_tarif.jpg]

مواد لازم:
150 گرم کره نرم شده در دمای محیط
1 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری پودر شکر
نصف قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری وانیل
1 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه پودر بادام
حدود 2 پیمانه آرد(تا جایی آرد میریزیم که خمیر خشک نشه)

برای رومال:
2 عدد سفیده تخم مرغ
بادام پرک
پودر شکر


روش تهیه:
فر رو با دمای 170 درجه روشن کنین
در یک کاسه کره، پودر شکر، نمک و وانیل رو با همزن بزنین تا کرمی بشه
تخم مرغ رو اضافه کنین
بعد پودر بادام رو اضافه و هم بزنین و بعد کم کم آرد ریخته و مخلوط کنین تا خمیر منسجم بشه
خمیر رو توی کیسه فریزر بپیچین و 1 ساعت در یخچال قرار بدین

خمیر رو با وردنه باز و قالب زده یا به شکل دلخواه در بیارین و توی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین بچینین
سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزنین تا کف کنه ولی سفید نشه و با قلمو روی شیرینی ها بمالین و بادام پرک بریزین و بذارین توی فر 10-12 دقیقه یا بیشتر بمونه و بپزه
بعد با پودر شکر تزیین کنین و بذارین سرد بشه



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۹-۱۲-۱۳۹۱, ۰۱:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, tannaz.m, 6522356597simin, زهراخانوم, negin.s, loyee_15, سمیه گلبانو, shaghayeghbb, niyayesh*, *sadaf*


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیرینی بادام هندی Galaxy 1 759 ۱۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد