خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی برشی چهار مغز

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
شیرینی برشی چهار مغز
شیرینی برشی 4 مغز(گردو،فندق،پسته،بادام)
مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی پودر شده 230 گرم
پودر شکر 90 گرم
قهوه فوری یک ق چایخوری
کره نرم شده 120 گرم
پودر کاکائو 20 گرم
شیر 50 گرم
خامه 15 گرم
گردو 20 گرم
پسته 20 گرم
بادام 20 گرم
فندق 20 گرم
روغن مایع برای چرب کردن قالب


مواد لازم برای روی شیرینی:
کره 80 گرم
شکلات تخته ای 120گرم



[تصویر:  20120907231207_.jpg]


طرز تهیه:
ابتدا مغزها را با هم مخلوط کرده و آنها را ریز خرد کنید.
شیر را کمی گرم کرده و نیمی از آنرا با پودر قهوه و نیمی دیگر را با پودر کاکائو مخلوط و به خوبی هم بزنید سپس اجازه دهید تا مواد کمی خنک شود.
کره نرم شده را به همراه پودر شکر با همزن بزنید تا با هم مخلوط شود حالا همزن را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.سپس بیسکویتهای پودر شده را همراه شیر کاکائو و شیر نسکافه و مغزها به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.سپس آنها را در قالب 20×25 سانتیمتری که قبلا با کاغذ آلومینیوم پوشانده اید پِرِس کنید تا مواد به هم بچسبند و منسجم شود بعد روی شیرینی را پوشانده و بمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

[تصویر:  20120907231057_1.jpg]

سپس شکلات تخته و کره را به روش بن ماری ذوب کرده و روی شیرینی بریزید و اجازه دهید تا شکلات ها بسته شود سپس به دلخواه روی آنها را تزئین کنید.

نکته:برای اینکه هنگام برش زدن شیرینی ها ،برشهای تمیزی داشته باشد ،چاقو را در آب جوش فرو برده و با دستمال خشک کنید سپس سریع برش بزنید.


مجله قنادباشی
تایپ خودم
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ صبح، توسط negin.s.)
۱۸-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۴۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مینا مینا, shamiiim
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
Ksmiletris اسلایس (شیرینی بدون فر)
[تصویر:  20121127075528_450_1331115352.jpg]
اسلایس (شیرینی بدون فر)

مواد لازم:
کره= ۱۷۵ گرم
عسل یا شربت غلیظ و پودر کاکائو =از هر کدام سه قاشق سوپخوری
وانیل= به میزان لازم
بیسکویت دایجستیو پودر شده= یک بسته
پودر نارگیل= نصف پیمانه
کشمش خردشده= نصف پیمانه
شکلات ذوب‌شده= ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:
یک قالب ۲۰×۲۰ لبه کوتاه را کاغذ بیندازید. کره، شربت یا عسل و وانیل را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود.
پودر کاکائو، بیسکویت، نارگیل و کشمش را اضافه و ترکیب کنید.
مواد را در کف قالب‌ حسابی پرس کنید.
شکلات آب‌شده را روی سطح اسلایس بریزید و بگذارید یک ساعت استراحت کند. سپس با چاقوی گرم برش دهید و در ظرف دردار نگهدارید تا هوا نکشد.
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ صبح، توسط سمیه گلبانو.)
۷-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۲۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, negin.s, shamiiim
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: اسلایس خرما
مواد لازم برای خمیر:
کره=90 گرم
پودر قند=110 گرم
تخم مرغ=1 عدد
آرد=150 گرم
بیکینگ پودر=2/1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه:
کره=30 گرم
شیر عسلی=45 گرم
عسل=45 گرم
کنجد=4 قاشق سوپخوری
گردو،خلال بادام،خلال پسته=از هر کدام 2 قاشق سوپخوری
خرما=20 عدد

طرز تهیه:
1. کره و پودر قند را با همزن بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده خوب هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
2. خمیر را در قالبی چرب شده به ابعاد 15 در 25 سانت قرار دهید تا جایی که مقدور است سطح خمیر را صاف کنید.
3. ظرف را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا دور خمیر طلایی شود.
4. مواد رویه آماده شده را روی آن بریزید و آن را مجددا به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.
طرز تهیه مواد رویه:
کره،شیرعسلی و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا کره ذوب شود. سپس کنجد،خلال بادام،گردوی نگینی شده و خلال پسته را مخلوط کرده در پایان وقتی مغزها به خورد مواد عسل رفت،خرمای نگینی شده را اضافه کنید.

[تصویر:  20121127091501_1206177410_khorma.jpg]
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ صبح، توسط سمیه گلبانو.)
۷-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سزان, پارانزیم, negin.s, مینا مینا, 162, shamiiim
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: شیرینی برشی چهار مغز
[تصویر:  20130228152200_Namber1972.jpg]
بیسکویت شکلاتی پودر شده 200 گرم
پودر شکر 60 گرم
شکلات تخته ای تلخ 100 گرم
شیر 50 گرم
گردو 20 گرم
پسته 20 گرم
بادام 20 گرم
فندق 20 گرم

مواد لازم برای زیر شیرینی:
کره 80 گرم
شکلات تخته ای سفید 120گرم

ابتدا شکلات تخته سفید و کره را به روش بن ماری ذوب کرده و در صورت دلخواه رنگ و اسانس را اضافه می کنیم و داخل قالب 20×25 سانتیمتری که قبلا با کاغذ آلومینیوم پوشانده ایم میریزیم و اجازه میدهیم تا شکلات ها بسته شود.

حالا شیر را داخل یک ظرف گرم می کنیم شکلات را اضافه می کنیم تا نرم شود و کمی که خنک شد با باقی مواد مخلوط می کنیم سپس آنها را روی شکلات سفید داخل قالب پِرِس می کنیم تا مواد به هم بچسبند بعد روی شیرینی را پوشانده و بمدت 3-2 ساعت (یا بیشتر بهتر) در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان به اندازه دلخواه برش می زنیم.
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, NAHID.V, sima, مینا مینا, Galaxy, سمیه گلبانو, shamiiim, پارانزیم, 1368Sheri, naznaz



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد