تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 20 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی برنجی یا نان برنجی
#1

مواد لازم برای ۴ نفر:

• آرد برنج ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۰۰ گرم
• روغن ۲۵۰ گرم
• گلاب ۱٫۲ پیمانه
• تخم مرغ کوچک ۲ عدد

روش تهیه :

شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند.
سپس گلاب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. رنگ آن نباید زیاد تغییر کند.

منبع:ایمیل گروهی پرشین استار


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
من دیروز درستش کردم و عاااالی شد
دقیقا عین نون برنجی های آماده بازاریه
این دستور هم از مجله قناد باشیه با تغییر کوچیک که تجربه خودمه

مواد لازم:
روغن 250 گرم(من از روغن جامد لادن طلایی استفاده کردم که خیلی خوش طعمه)
پودر شکر نرم 180 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد برنج 500 گرم
گلاب نصف پیمانه
تخم خرفه
پودر هل 1 ق م(من میخواستم طعم سنتی خودشو بده هل نریختم)


طرز تهیه:
پودر شکر و روغن رو با هم میزنیم تا سبک و لطیف بشه
بعد زرده هارو اضافه میکنیم و میزنیم
پودر هل و آرد رو اضافه و با دست ورز میدیم و گلاب رو کم کم اضافه میکنیم بسته به قدرت جذب خمیرتون شاید همه گلاب نیاز نباشه منم همهگلاب رو نریختم
خمیر نباید شل یا سفت باشه باید خیلی لطیف بشه
حالا اگه دوست دارین میتونین خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنین و محلول زعفرون با کاکائو بزنین و داخل پلاستیم توی یخچال 24 ساعت بهش استراحت بدین
بعد از 24 ساعت خمیر رو از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسه

[عکس: 20120307093631_06032012267.jpg]

حالا به اندازه گردو یه کم کوچیکتر خمیر هارو در بیارین و توی سینی فر کاغذ روغنی بندازین و بچینین

[عکس: 20120307093741_06032012269.jpg]

فر رو از قبل با دمای 160 درجه گرم کنین
حالا روی گلوله های برنجی رو با مهر یا هر چی دوست دارین طرح بندازین یا همون جور ساده بذارین
خرفه بپاشین و برای 10 دقیقه تا یه ربع توی فر طبقه بالایی قرار بدین

[عکس: 20120307093812_06032012271.jpg]

مراقب باشین زیاد نمونه که تغییر رنگ بده
یا زیرش تیره بشه
حتماً حتماً حتماً بذارین شیرینی ها کامل کامل خنک بشن بعد ورشون دارین وگرنه میپاشن و له میشن نگی نگفتی هاااا

[عکس: 20120307093844_06032012273.jpg]


ببینم چه میکنینFlowerysmile
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
(۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۵۲ ب.ظ)rezamahb نوشته:  من عاشق این شیرینیم(87)(87)(87)(87)حتما میدرستم و با خودم میبرم شمال.ولی گیسویی در مورد نحوه نگهداریش باید تو یخچال نگه داریم یا تو فضای بیرونDunnof.چقد میمونه؟موندگاری شیرینیو میگم

شیرینی برنجی رو توی ظرف در بسته تو محیط خونه هم میشه نگه داشت البته اگه چیزی ازش بمونهlaf
من دقیقا با نصف موادی که نوشتم 45 تا درست کردم
الان هیچی ندارمlaf

(۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۰۳ ب.ظ)ava joon نوشته:  من نمیتونم درست کنم12،اما خییلییییی دوست دارمcrying،اینجا ارده برنج نیستDunnof ،گیسو جون می‌شه بهشتی‌ هم درست کنین ،شاید بتونم اونو درست کنمDunnof

برنج رو بشور و پهن کن خشک بشه بعد توی آسیاب خونگی آسیابکن میشه آرد برنج عزیزم
البته از فروشگاه عربها و ترکها میتونی تهیه کنی
از سوپر مارکتهای ایرانی هم میشه هااا

چشم بهشتی رو هم میذارم



(۱۸-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۱۰ ب.ظ)SH.I.VA نوشته:  گیسو جان
ممنون بابت دستور
میخواام بدونم اگه طولانی مدت نگه داریم شیرینی رو
بوی موندگی نمیگیره
منظورم از طولانی مدت همون ایام عید هست البته

شیوا جون من میخوام یکی دو روز مونده به عید درست کنم باز
برای یه هفته رو مطمئنم چیزیش نمیشه البته توی ظرف دردار
بیشترش روDunnof
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۵۷ ب.ظ)afra نوشته:  سلام چند تا سوال داشتم....
من برای بار اول میخوام دست ب کار شم و بسیار مبتدیم...Hanghead
روغن باید ب صورت جامد باشه یا مایع؟!!
این زمان استراحت ب خمیر کمتر یا بیشتر نمیشه باشه؟!!
با توستر هم میشه پخت؟!!
ممنون
عزیزم روغن باید کاملا جامد باشه
احتمال زیاد تو توستر هم میشه ولی زمانش رو کمتر بگیر
موفق باشی

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20120310162054_1.1.jpg]
[عکس: 20140114083123_.jpg]
جاهایی که خالیه،همسرجان از خجالتشون در اومدهhih

علت ویرایش:تغییر سایز عکس
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#6
شیرینی هامو با انگشتونه ی خیاطی طرح زدمgag
البته تمیز بود ها hihHanghead

[عکس: 20120310164926_IMG_0526.JPG]
[عکس: 20120310164541_IMG_0539.JPG]
[عکس: 20120310164620_IMG_0544.JPG]
[عکس: 20120310164951_IMG_0555.JPG]
[عکس: 20120310164648_IMG_0562.JPG]
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
پاسخ }
#7
(۲۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۳۵ ب.ظ)nahid24 نوشته:  سلام ميشه اين شيريني رو به جاي فر توي كيك پز معمولي پخت؟Dunnof
ناهیدجان
کیک پز برقی مثل فر برقی عمل می کنه
شما با نصف مواد خمیرت رو درست کن
وداخل کیک پز بزار
زمان 8 دقیقه به اش بده
امیدوارم خوب شه
عکسا فراموش نشه

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#8
نان برنجی من
من 2 برابر مواد درست کردم

[عکس: 20120312151713_DSC07006.jpg]


[عکس: 20120312151900_.jpg]
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم یه طرح نو و ساده
برا دوستانی که مهر شیرینی ندارند

[عکس: 20120312152148_DSC07045.jpg]
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#10
(۲۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۰۴ ب.ظ)nina.1 نوشته:  میترا جون گمونم شکر ریخته ک اینشکلی شدن شیرینیاFlowerysmile

گیسو جون میشه مواد رو ب پیمانه هم اندازشو بگی؟

برای شیرینی پزی بهتره که از مواد به گرم استفاده بشه نه پیمانه
چون مثل کیک پزی نیست که یه کم هم بالا پایین بشه مشنلی پیش نیاد
شیرینی ها حساس ترن
با اندازه گیری پیمانه ای امکان داره مواد میزتنش درست نباشه در نتیجه یا شیرینی مثل سنگ بشه یا اینکه وا بره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آب دندون(شیرینی برنجی شمالی) مهرنوش طلا 5 29,692 ۲۵-۰۹-۱۳۹۴, ۰۴:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Rahele Tvangar