تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 20 رای - 3.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی بهشتی(با ماکروویو و فر)
#1
مواد لازم:
پودر شکر=100گرم
روغن جامد (کره)=100گرم
آرد سفید=200 گرم
روغن مایع=25گرم
وانیل ،پودر کاکائو= مقداری

طرز تهیه:
ابتدا پودر شکروروغن را باهمزن میزنیم تاکاملا سفید شود وانیل را اضافه می کنیم. بعد آرد اضافه می کنیم خوب که مخلوط شد روغن مایع را میریزیم خمیر باید تا اندازه ای نرم شود که بتوانیم آن رابا قیف بزنیم اگر سفت بود کمی روغن مایه نیز اضافه میکنیم رنگ شیرینی بهشتی هم بستگی به سلیقه خودمان دارد که از پودر کاکائو وزعفران می توانیم استفاده کنیم خمیر که آماده شد داخل قیف ریخته وبا کمی فاصله از هم داخل سینی فر روی کاغذ روغنی زده وداخل فر بادرجه حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم. زمان پخت حدود15-10دقیقه است
منبع: اينترنت
**********
من روغن مايع اضافه نکردم به خاطر همين با دست فرم دادم سري اول که درست کردم کره زدم کره اش به دماي محيط رسيده بود ولي آب نشده بود و اردم هم ارد نون سنگک بود کاکائويي و زعفراني درست کردم خيلي سفت شد. اينم عکسش:
   
سري دوم يه قاشق ارد برنج هم اضافه کردم. به جاي کره روغن ريختم ولي اول گذاشتم روغن اب شه و اردم هم ارد سفيد بود باز هم روغن مايع نريختمhih خيلي خوب شد. کاکائويي و سفيد درست کردم. اينم عکسش:
   
تجربه من: اين سري ميخوام از کره اب شده استفاده کنم چون عطر خوبي ميده و احتمالا ارد برنج نريزم چون مزه ارد برنج زير دندون قرچ قرچ ميکنه و حس خوبي نداره
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نوميد نيست
پاسخ }
#2

این دستور شیرینی بهشتی در ماکروویو هست که از روی مجله هنر آشپزی شماره 89 براتون تایپ میکنم از رو عکسشم عکس گرفتم میذارم

مواد لازم:
روغن جامد یا کره 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
وانیل شکری یک چهرم ق چ
محلول زعفران 1 ق چ
پودر کاکائو 1 ق چ
آرد یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا ماکروویو رو با دمای 160 درجه سانتی گراد حدود 10 دقیقه روشن کنین(کلید کانوکشن پیش گرمایش) تا دستگاه گرم بشه.
روغن یا کره رو در ظرف مناسبی بریزین و 30 ثانیه با قدرت 900 وات(100 درصد) زمان دهید تا آب بشه
بعد از اینکه سرد شد بهمراه پودر قند با همزن خوب بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه(حدود 5 دقیقه)
بعد وانیل رو اضافه کنین
این شیرینی رو بدلخواه میتونین به رنگ زعفرانی یا کاکائویی در بیارین به این ترتیب که پس از اضافه کردن وانیل،زعفران یا پودر ککائو رو به مایه اضافه کنین و بعدم آرد اضافه کنین
این خمیر باید کاملاً نرم باشه تا براحتی از قیف بیرون بیاد
بعد خمیر رو در قیف با ماسوره شکوفه بریزین و روی سینی شیرینی پزی شکوفه بزنین و ظرف رو روی سه پایه کوتاه فلزی بمدت 10 تا 12 دقیقه با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار بدین تا بپزه و بعد با پودر پسته تزیین کنین.

[عکس: 20120309220701_100320121441.jpg]

نکته ها:
کف سینی نیازی به چرب کردن نداره
اگه خمیر سفت شد میتونین قالب بزنینش
به دلیل کوچک بودن فضای دستکاه، پخت را در دو مرحله انجام بدین


بچه ها من عین دستورو تایپ کردم و خودم درست نکردم پس نمیتونم راهنماییتون کنم
تو پست بعدی هم مدل فری رو تایپ میکنمFlowerysmile
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3

این دستور شیرینی بهشتی با فر از مجله قنادباشی شماره 15
زمان آماده سازی:15 تا 20 دقیقه
زمان پخت:30 تا 40 دقیقه
تعداد سرو 70 عدد



مواد لازم:
روغن قنادی 225 گرم
پودر شکر 150 گرم(1 پیمانه)
آرد 400 تا 500 گرم(دو و دو سوم پیمانه)
وانیل یک چهارم ق چ


مواد لازم آیسینگ:
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر 75 گرم


طرز تهیه:
روغن و پودر شکر رو با همزن بزنین تا سفید و پوک بشه
وانیل رو اضافه کنین و در آخر آرد رو کم کم به مایه اضافه کنین تا خمیری نرم که به دست نچسبه بدست بیاد
روی میز کمی آرد بپاشین و خمیر رو به قطر یک سانت با وردنه پهن کنین
به هر شکلی دوست دارین با قالب یا کاتر ببرین و روی شیرینی رو با یه عدد سفیده تخم مرغ و یک قاشق چایخوری پودر شکر و یه قطره رنگ زعفرونی کاملا مخلوط کنین و روی شیرینی با برس مالیده و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزین تا روی شیرینی کمی طلایی بشه
روی شیرینی ها بعد از سرد شدن با آیسینگ تزیین کنین.


طرز تهیه آیسینگ:
سفیده رو با همزن بزنین بعد پودر شکر رو کم کم اضافه کنین تا کمی سفت و غلیظ بشه
مواد رو توی قیف زیخته و شیرینی رو تزیین کنین.

[عکس: 20120309221946_100320121443.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۲۰-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۱۳ ق.ظ)m1363 نوشته:  روغن قنادی چیه گیسو جان؟ میشه به جاش از مارگارین یا کره استفاده کرد؟DunnofHanghead

روغن قنادی همون روغن صاف هست
بجاش میتونی از روغن جامد استفاده کنی
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20130301220102_Namber1977.jpg]
نوعی شیرینی بهشتی
مواد لازم:
روغن جامد:250 گرم
پودر شکر:220 گرم
آرد:300گرم
آرد نخود:100 گرم
آرد برنج:100 گرم
هل آسیاب شده:یک ق.چ

طرز تهیه:
روغن و پودر شکر با هم مخلوط می کنیم تا سبک بشه و حجم پیدا کنه بعد هل و هر سه آرد رو با هم الک می کنیم و به مخلوط قبلی اضافه می کنیم یکم ورز می دیم تا یه خمیر منسجم داشته باشیم احتیاجی به آرد اضافه هم نیست لطافت خمیر با چند دقیقه ورز دادن حاصل می شه.بعد به اندازه یه گردو کوچیک ازش بر میداریم و گرد می کنیم و تو سینی می چینیم و با بهش شکل می دیم.(میشه شیرینی ها رو قالب هم زد)سینی رو تو فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه سانتیگراد به مدت 12-10 دقیقه قرار می دیم.بعد از زمان پخت حدودا 10 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها خنک شن بعد در صورت دلخواه روشون رو با پودر پسته تزیین می کنیم.(من قبل از فر روی شیرینی ها تخم خرفه پاچیدم و بعد تو فر گذاشتمش)
منبع:مجله هنر آشپزی
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#6
Yum2 Yum2 Yum2
[عکس: 20130303080011_.jpg]
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
پاسخ }
#7
[عکس: 20130306125919_Photo-0399.jpg]
دستور از شهرزاد اکبری
مواد لازم
روغن جامد .............150گرم (4/3 پیمانه)
پودر شکر ..............130گرم(4/3پیمانه)
آرد................180گرم (1و5/1پیمانه)
وانیل...........4/1 ق چ
پودر کاکائو.......1ق س
زعفران دم کرده....به میزان لازم
خرفه وپودر پسته برای تزیین
طرز تهیه :
روغن جامد رو آب کنید وقتی سرد شدپودر شکر را افزوده وبا همزن بزنیدتا خوب روشن شودسپس به ترتیب وانیل پودر کا کائو یا زعفران دم کرده رواضافه کنیدودر آخر آرد را اضافه کنید ومخلوط کنید وروی سینی فر شکوفه بزنیدوروی مواد را با توجه به رنگان پودر پسته یا خرفه بپاشید ودر فر گرم شده با دمای 175به مدت 15 دقیقه قراردهید .م مواد رو نصف کردم وکاکائو رو نصف ریختم .بعد اول به نظر سفت می رسهولی وقتی شکوفه می زنید گرمای دست نرم ش میکنه وراحت از قیف خارج میشه.
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#8
سلام شیرینی خوشمزه من.البته حواسم به ظرف شستن بودتهش یکم سوختcryingراستی بگم جونم دراومدتاباقیف ریختم البته بیشتر کارشوهرجون بودچون مچ دستم آسیب دیدهHanghead[عکس: 20130323130625_SL372634.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20130323220638_DSC07630.JPG]


مواد لازم:
*آرد 3/5 پیمانه
*روغن جامد 2 پیمانه
*پودر قند 1 پیمانه
*هل ساییده 1 قاشق مربا خوری
*سفیده تخم مرغ 1 عدد
*کنجد به میزان دلخواه


طرز تهیه:
1- روغن و پودر قند را خوب با مخلوط کن برقی یا قاشق با هم مخلوط کنید.
2- بعد هل را اضافه کرده و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید تا شیرینی پف بیشتری کند.
3- آرد را کم کم ریخته و با دست ورز دهید تا این که به دست نچسبد.
کمی آرد روی یک سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به قطر 1 سانتی متر پهن کنید و بعد با قالب دلخواه خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
4_ سفیده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و کمی کنجد روی آن ها بپاشید و در فری که قبلا با حرارت 250 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 20 دقیقه بگذارید.
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
#10

اینم شیرینی بهشتی من

[عکس: 20130711130314_201307106353.jpg]

با این مقدار مواد :
آرد 300 گرم
روغن جامد 150 گرم
پودر قند 150 گرم
روغن مایع 30 گرم
1 ق غ پودر کاکائو (یا زعفرون دم کرده)
تخم خرفه

طرز تهیه:
اول روغن و پودر قند رو با همزن میزنم تا کرم مانند بشه
بعد آرد رو اضافه میکنیم
*دقت کنین که مقدار آرد باید اندازه روغن + پودر قند باشه*
بعد برای نرم شدن خمیر کمی روغن مایع اضافه و هم میزنیم
از همون اول 35 گرم روغن رو یکجا اضافه نکنین
کم کم روغن مایع رو اضافه و هم بزنین ، شاید میزان کمتری احتیاج داشته باشین

خمیر رو 2 قسمت تقسیم کنین
1 ق غ پودر کاکائو رو به خمیر اضافه و هم بزنین
اگه خمیرتون خیلی شل بود و میبینید که با ماسوره نمیشه بهش شکل داد بهش 1 ق غ آرد اضافه و با قاشق خمیر رو مخلوط کنین و اگه خیلی سفت بود 1 ق غ روغن مایع بهش اضافه کنین
*بهتره خمیر رو توی قیف پارچه ای بریزین چون سفتی خمیر ممکنه باعث بشه قیف پلاستیکی یکبار مصرف پاره بشه*

به هیچ وجه نباید خمیر شیرینیتون شل باشه (نباید مقدار مواد چربی یعنی روغن زیاد باشه) چون شیرینی تون موقع پخت شکلشو از دست میده و توی سینی فر پخش میشه
مثل این شیرینی زعفرونی من ، که سری اول اشتباه کردم و 2 ق غ زعفرون دم کرده بهش اضافه کردم اما آرد اضافه نکردم تا بافت خمیر خراب نشه (خمیر راحت از ماسوره خارج میشد ولی موقع پخت توی سینی پهن میشد)
[عکس: 20130711130127_201307106358.jpg]


ولی سری دوم مشکل رو برطرف کردم

شیرینی بهشتی شکلاتی به زور از قیف خارج میشد و کمی دست رو خسته میکرد ولی اصلا موقع پخت تغییر شکل نداد و وقتی میخوردیم توی دهن آب میشد که اصلش اینجوری باید باشه
پس بازم بهتون بگم که برای اینکه راحت تر از ماسوره بیرون بیاد بهش روغن مایع میزنیم اما زیاد نباشه که خمیرتون خراب بشه (توی طعم مشکل ایجاد نمیکنه)
موقعی که بهش زعفران دم کرده اضافه کردین همون مقدار آرد اضافه کنین تا خمیر به انسجام اولیه برسه (مثلا 1 ق زعفران اگه اضافه کردین ، 1 ق آرد هم اضافه کنین)


[عکس: 20130711130148_201307106356.jpg]

میتونین با دست گلوله کنین و روش مهر بزنین

[عکس: 20130711130214_201307106363.jpg]


15 تا 20 دقیقه بسته به سایزی که میزنین داره با دمای 200 درجه سانتیگراد بزارین طبقه وسط فر تا بپزه. نباید بزارین زیرش تغییر رنگ پیدا کنه و تیره بشه

[عکس: 20130713132218_201307106349.jpg]
Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }