خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی بهشتی(با ماکروویو و فر)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
115
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : tabriz
ارسال: #1
شيريني بهشتي
مواد لازم:
پودر شکر=100گرم
روغن جامد (کره)=100گرم
آرد سفید=200 گرم
روغن مایع=25گرم
وانیل ،پودر کاکائو= مقداری

طرز تهیه:
ابتدا پودر شکروروغن را باهمزن میزنیم تاکاملا سفید شود وانیل را اضافه می کنیم. بعد آرد اضافه می کنیم خوب که مخلوط شد روغن مایع را میریزیم خمیر باید تا اندازه ای نرم شود که بتوانیم آن رابا قیف بزنیم اگر سفت بود کمی روغن مایه نیز اضافه میکنیم رنگ شیرینی بهشتی هم بستگی به سلیقه خودمان دارد که از پودر کاکائو وزعفران می توانیم استفاده کنیم خمیر که آماده شد داخل قیف ریخته وبا کمی فاصله از هم داخل سینی فر روی کاغذ روغنی زده وداخل فر بادرجه حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم. زمان پخت حدود15-10دقیقه است
منبع: اينترنت
**********
من روغن مايع اضافه نکردم به خاطر همين با دست فرم دادم سري اول که درست کردم کره زدم کره اش به دماي محيط رسيده بود ولي آب نشده بود و اردم هم ارد نون سنگک بود کاکائويي و زعفراني درست کردم خيلي سفت شد. اينم عکسش:
   
سري دوم يه قاشق ارد برنج هم اضافه کردم. به جاي کره روغن ريختم ولي اول گذاشتم روغن اب شه و اردم هم ارد سفيد بود باز هم روغن مايع نريختمhih خيلي خوب شد. کاکائويي و سفيد درست کردم. اينم عکسش:
   
تجربه من: اين سري ميخوام از کره اب شده استفاده کنم چون عطر خوبي ميده و احتمالا ارد برنج نريزم چون مزه ارد برنج زير دندون قرچ قرچ ميکنه و حس خوبي نداره
امضای ژيلا
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نوميد نيست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ صبح، توسط ژيلا.)
۱۳-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۱۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از ژيلا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, سمیه گلبانو, nasim88, maryam1352, *ماهک*, Atefe joon, z.arghavani, گلسا90, نرجس ظریف
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
شیرینی بهشتی(با ماکروویو و فر)
این دستور شیرینی بهشتی در ماکروویو هست که از روی مجله هنر آشپزی شماره 89 براتون تایپ میکنم از رو عکسشم عکس گرفتم میذارم

مواد لازم:
روغن جامد یا کره 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
وانیل شکری یک چهرم ق چ
محلول زعفران 1 ق چ
پودر کاکائو 1 ق چ
آرد یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا ماکروویو رو با دمای 160 درجه سانتی گراد حدود 10 دقیقه روشن کنین(کلید کانوکشن پیش گرمایش) تا دستگاه گرم بشه.
روغن یا کره رو در ظرف مناسبی بریزین و 30 ثانیه با قدرت 900 وات(100 درصد) زمان دهید تا آب بشه
بعد از اینکه سرد شد بهمراه پودر قند با همزن خوب بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه(حدود 5 دقیقه)
بعد وانیل رو اضافه کنین
این شیرینی رو بدلخواه میتونین به رنگ زعفرانی یا کاکائویی در بیارین به این ترتیب که پس از اضافه کردن وانیل،زعفران یا پودر ککائو رو به مایه اضافه کنین و بعدم آرد اضافه کنین
این خمیر باید کاملاً نرم باشه تا براحتی از قیف بیرون بیاد
بعد خمیر رو در قیف با ماسوره شکوفه بریزین و روی سینی شیرینی پزی شکوفه بزنین و ظرف رو روی سه پایه کوتاه فلزی بمدت 10 تا 12 دقیقه با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار بدین تا بپزه و بعد با پودر پسته تزیین کنین.

[تصویر:  20120309220701_100320121441.jpg]

نکته ها:
کف سینی نیازی به چرب کردن نداره
اگه خمیر سفت شد میتونین قالب بزنینش
به دلیل کوچک بودن فضای دستکاه، پخت را در دو مرحله انجام بدین


بچه ها من عین دستورو تایپ کردم و خودم درست نکردم پس نمیتونم راهنماییتون کنم
تو پست بعدی هم مدل فری رو تایپ میکنمFlowerysmile
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۳۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, fati38, Atefe joon, z.arghavani, گلسا90, mamane kiana
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: شیرینی بهشتی یا آردی (در فر)
این دستور شیرینی بهشتی با فر از مجله قنادباشی شماره 15
زمان آماده سازی:15 تا 20 دقیقه
زمان پخت:30 تا 40 دقیقه
تعداد سرو 70 عدد



مواد لازم:
روغن قنادی 225 گرم
پودر شکر 150 گرم(1 پیمانه)
آرد 400 تا 500 گرم(دو و دو سوم پیمانه)
وانیل یک چهارم ق چ


مواد لازم آیسینگ:
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر 75 گرم


طرز تهیه:
روغن و پودر شکر رو با همزن بزنین تا سفید و پوک بشه
وانیل رو اضافه کنین و در آخر آرد رو کم کم به مایه اضافه کنین تا خمیری نرم که به دست نچسبه بدست بیاد
روی میز کمی آرد بپاشین و خمیر رو به قطر یک سانت با وردنه پهن کنین
به هر شکلی دوست دارین با قالب یا کاتر ببرین و روی شیرینی رو با یه عدد سفیده تخم مرغ و یک قاشق چایخوری پودر شکر و یه قطره رنگ زعفرونی کاملا مخلوط کنین و روی شیرینی با برس مالیده و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزین تا روی شیرینی کمی طلایی بشه
روی شیرینی ها بعد از سرد شدن با آیسینگ تزیین کنین.


طرز تهیه آیسینگ:
سفیده رو با همزن بزنین بعد پودر شکر رو کم کم اضافه کنین تا کمی سفت و غلیظ بشه
مواد رو توی قیف زیخته و شیرینی رو تزیین کنین.

[تصویر:  20120309221946_100320121443.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352, Atefe joon, z.arghavani, گلسا90, Malihe_1367
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: شیرینی بهشتی(با ماکروویو و فر)
(۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ صبح)m1363 نوشته شده توسط:  روغن قنادی چیه گیسو جان؟ میشه به جاش از مارگارین یا کره استفاده کرد؟DunnofHanghead

روغن قنادی همون روغن صاف هست
بجاش میتونی از روغن جامد استفاده کنی
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۱۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, Atefe joon, z.arghavani
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: شیرینی بهشتی(با ماکروویو و فر)
[تصویر:  20130301220102_Namber1977.jpg]
نوعی شیرینی بهشتی
مواد لازم:
روغن جامد:250 گرم
پودر شکر:220 گرم
آرد:300گرم
آرد نخود:100 گرم
آرد برنج:100 گرم
هل آسیاب شده:یک ق.چ

طرز تهیه:
روغن و پودر شکر با هم مخلوط می کنیم تا سبک بشه و حجم پیدا کنه بعد هل و هر سه آرد رو با هم الک می کنیم و به مخلوط قبلی اضافه می کنیم یکم ورز می دیم تا یه خمیر منسجم داشته باشیم احتیاجی به آرد اضافه هم نیست لطافت خمیر با چند دقیقه ورز دادن حاصل می شه.بعد به اندازه یه گردو کوچیک ازش بر میداریم و گرد می کنیم و تو سینی می چینیم و با بهش شکل می دیم.(میشه شیرینی ها رو قالب هم زد)سینی رو تو فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه سانتیگراد به مدت 12-10 دقیقه قرار می دیم.بعد از زمان پخت حدودا 10 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها خنک شن بعد در صورت دلخواه روشون رو با پودر پسته تزیین می کنیم.(من قبل از فر روی شیرینی ها تخم خرفه پاچیدم و بعد تو فر گذاشتمش)
منبع:مجله هنر آشپزی
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۲-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, 1368Sheri, Atefe joon, z.arghavani, گلسا90, نرجس ظریف

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : ایران
ارسال: #6
RE: شیرینی بهشتی(با ماکروویو و فر)
Yum2 Yum2 Yum2
[تصویر:  20130303080011_.jpg]
امضای زهره جون
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
۱۳-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از زهره جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, 162, maryam1352, Atefe joon, z.arghavani, گلسا90



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد