خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی تر ولنتاین

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
شیرینی تر ولنتاین
[عکس: 20121224010635_.jpg]

مواد لازم :
برای شربت :
1/2 پیمانه شکر
1/2 فنجان آب

برای کیک :
170 گرم کاکائو خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آب
1/4 فنجان آرد
پودر کاکائو 1/4 فنجان
نمک مقدار خیلی کم
6 تخم مرغ از هم جدا شده و در دمای اتاق
1/3 پیمانه شکر
1 قاشق چای خوری وانیل
1/8 قاشق چای خوری کرم تارتار

برای تزئین شکلاتی:
شکلات سفید300 گرم
1 قاشق غذاخوری شیر
1 و1/2 قاشق چای خوری وانیل
رنگ خوراکی (اختیاری)
خامه فرم گرفته


طرز تهیه:
برای تهیه شربت شکر و اب رو توی یه قابلمه کوچیک روی حرارت متوسط بزارید و بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کنید و اجازه بدید 5-6 دقیقه با حرارت کم بجوشه، بعد از حرارت بردارید و کیک رو آماده کنید
برای درست کردن کیک اول فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید ، قالب مستطیلی (رولت) رو چرب و با کاغذ روغنی بپوشونید
توی یک کاسه متوسط کاکائو خرد شده ، آب و کره رو با هم مخلوط کنید و مدت 30 ثانیه توی ماکروویو بزارید تا صاف و یکدست(براق) بشه.
آرد،1/4 فنجان پودر کاکائو ، نمک ، بیکینگ پودر رو با هم الک کنید
تخم مرغها رو جداگانه بزنید
شکر رو به زرده ها اضافه کنید و مخلوط زرده رو به سس شکلاتی که درست کرده بودین اضافه کنید و مواد خشک (آرد و ....) رو به زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست با هم مخلوط بشن
سفیده رو همراه کرم تارتار خوب بزنید تا اسفنجی بشه حدود 1 ق غ شکر بهش اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید
در پایان به کمک لیسک سفیده رو به مواد خمیر کیک اضافه کنید و در یک جهت و آهسته با هم مخلوط کنید.
خمیر آماده شده رو داخل قالب بریزید و مدت 8-10 دقیقه توی فر بزارید(بهتره از قالب رولت استفاده کنید)
[عکس: 20121224010741_1.jpg]

کیک رو بزارید تا کاملا خنک بشه ، از وسط بُرِش بدید (افقی) و لا به لا و سطح روی کیک رو خامه بمالید با قالب مورد نظرتون کیک رو قالب بزنید

[عکس: 20121224010558_2.jpg]

کیک های کوچیکتون رو توی سس شکلاتی بغلطونید و روی توری فلزی بزارید تا شکلات اضافی گرفته بشه

[عکس: 20121224010538_3.jpg]

روی این شیرینی هارو میتونید با خامه فرم گرفته و ترافل های رنگی آماده تزئین کنید.

سس شکلاتی :
شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب کنید و شیر و وانیل و رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و صاف بشه.


[عکس: 20121224010716_4.jpg]

[عکس: 20121224010615_5.jpg]

[عکس: 20121224010652_6.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
14-01-2013, 01:31 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد