خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی تر ولنتاین

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
شیرینی تر ولنتاین
[تصویر:  20121224010635_.jpg]

مواد لازم :
برای شربت :
1/2 پیمانه شکر
1/2 فنجان آب

برای کیک :
170 گرم کاکائو خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آب
1/4 فنجان آرد
پودر کاکائو 1/4 فنجان
نمک مقدار خیلی کم
6 تخم مرغ از هم جدا شده و در دمای اتاق
1/3 پیمانه شکر
1 قاشق چای خوری وانیل
1/8 قاشق چای خوری کرم تارتار

برای تزئین شکلاتی:
شکلات سفید300 گرم
1 قاشق غذاخوری شیر
1 و1/2 قاشق چای خوری وانیل
رنگ خوراکی (اختیاری)
خامه فرم گرفته


طرز تهیه:
برای تهیه شربت شکر و اب رو توی یه قابلمه کوچیک روی حرارت متوسط بزارید و بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کنید و اجازه بدید 5-6 دقیقه با حرارت کم بجوشه، بعد از حرارت بردارید و کیک رو آماده کنید
برای درست کردن کیک اول فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید ، قالب مستطیلی (رولت) رو چرب و با کاغذ روغنی بپوشونید
توی یک کاسه متوسط کاکائو خرد شده ، آب و کره رو با هم مخلوط کنید و مدت 30 ثانیه توی ماکروویو بزارید تا صاف و یکدست(براق) بشه.
آرد،1/4 فنجان پودر کاکائو ، نمک ، بیکینگ پودر رو با هم الک کنید
تخم مرغها رو جداگانه بزنید
شکر رو به زرده ها اضافه کنید و مخلوط زرده رو به سس شکلاتی که درست کرده بودین اضافه کنید و مواد خشک (آرد و ....) رو به زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست با هم مخلوط بشن
سفیده رو همراه کرم تارتار خوب بزنید تا اسفنجی بشه حدود 1 ق غ شکر بهش اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید
در پایان به کمک لیسک سفیده رو به مواد خمیر کیک اضافه کنید و در یک جهت و آهسته با هم مخلوط کنید.
خمیر آماده شده رو داخل قالب بریزید و مدت 8-10 دقیقه توی فر بزارید(بهتره از قالب رولت استفاده کنید)
[تصویر:  20121224010741_1.jpg]

کیک رو بزارید تا کاملا خنک بشه ، از وسط بُرِش بدید (افقی) و لا به لا و سطح روی کیک رو خامه بمالید با قالب مورد نظرتون کیک رو قالب بزنید

[تصویر:  20121224010558_2.jpg]

کیک های کوچیکتون رو توی سس شکلاتی بغلطونید و روی توری فلزی بزارید تا شکلات اضافی گرفته بشه

[تصویر:  20121224010538_3.jpg]

روی این شیرینی هارو میتونید با خامه فرم گرفته و ترافل های رنگی آماده تزئین کنید.

سس شکلاتی :
شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب کنید و شیر و وانیل و رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و صاف بشه.


[تصویر:  20121224010716_4.jpg]

[تصویر:  20121224010615_5.jpg]

[تصویر:  20121224010652_6.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۱:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, ladybird68, hhaannii, feri22, mis gold, tannaz.m, parza, ایران دخت, مهرناز مامانی, مامان شیده, پارانزیم, mehrbanoo1, 1368Sheri, jamileh-k



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد