خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی جعبه کادو (شیرینی کادویی)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی جعبه کادو
[عکس: 20130202061337_14891_548968458448459_1657527990_n.jpg]

مواد لازم:
375 گرم کره (به دمای محیط رسیده)
190 گرم پودر شکر
یک قطره اسانس لیمو یا وانیل
یه نیشگون نمک
40 گرم زرده تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)

برای خمیر ساده:
280 گرم آرد

برای خمیر کاکائو:
260 گرم آرد
20 گرم پودر کاکائو

برای چسباندن نوارهای خمیری:
1 عدد سفیده تخم مرغ


روش تهیه:
کره، پودر قند،نمک و اسانس رو با همزن بزنین تا پوک بشه
حالا زرده هارو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه


حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین
در دو ظرف جداگانه یک قسمت از خمیر رو با آرد مخلوط کنین تا خمیر ساده داشته باشیم و در ظرف دیگه با آرد و کاکائو تا خمیر کاکائویی داشته باشیم

خمیر هارو در دو نایلکس جداگانه بذارین و دو ساعت در یخچال قرار بدین


این مراحل رو در یک سینی انجام بدین چون بعد نوارهارو با همین سینی باید بذارین تو یخچال:

خمیر ساده رو به ضخامت 15 میلی متر و خمیر کاکائویی رو به ضخامت 8 میلیمتر باز کنین
خمیر ساده رو به 4 نوار 1.5 سانتی متری برش بزنین
خمیر کاکائویی رو به 2 نوار
حالا نوار رو از درازا به دو نیم تقسیم کنین

حالا روی لایه ساده رو با قلمو سفیده بمالین و لایه کاکائویی رو روش قرار بدین و روش سفیده بمالین و یه لایه ساده دیگه روش بذارین
پس شد یه نوار ساده،یه کاکائویی و یه ساده روش
نوارهای بعدی رو هم به همین ترتیب رو هم قرار بدین

مثل شکل 4 تا نوار بریده شده بصورتیکه نوار کاکائویی وسط به شکل بعلاوه در بیاد در کنار هم قرار بدین و بینشون رو با سفیده تخم مرغ مرطوب کنین تا 4 تا نوار به هم بچسبن

حالا این خمیرهارو با سینی بذارین تو یخچال تا سفت بشن(حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه)

[عکس: 20130202061418_1.jpg]


بعد نوارهارو به برشهای 1 سانتی متری تقسیم کنین

با اضافه خمیر کاکائویی پاپیونهای کوچیک درست کنین وبا سفیده روی شیرینی ها فیکس کنین

این جعبه های کوچولو رو توی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 قرار بدین تا زمانیکه شیرینی ها پخته بشن ولی تهشون تیره نشه


[عکس: 20130202061436_2.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
03-03-2013, 03:51 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: شیرینی جعبه کادو
[عکس: 20130306150746_1.jpg]

حالا يه لايه كاكائوي روي يكي از اين برشها ميزاريم
[عکس: 20130306150840_13.jpg]

بعد لايه باقي مانده رو هم روي كاكائوي ميزاريم.كاكائوي ساده بين اون سه لايه ها ميماند
[عکس: 20130306151005_14.jpg]

زاويه بغل
[عکس: 20130306151032_15.jpg]

از جلو
[عکس: 20130306151113_16.jpg]

بعد 10 دقيقه بگذاريد توي فريزر كه راحت برش بخوره
[عکس: 20130306151209_17.jpg]

[عکس: 20130306151233_1_8.JPG]

حالا براي پاپيونها
[عکس: 20130306151300_19.jpg]
[عکس: 20130306151322_1_10.JPG]
ونهايتا
[عکس: 20130306151400_111.jpg]
06-03-2013, 05:44 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 24


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: شیرینی جعبه کادو
سلام
اون هفته درست کردم.
[عکس: 20130310111217_P060313_20.1401.JPG]

دو تا تجربه:

اول اینکه شیرینی های من انگار وا رفتن، فکر کنم به خاطر اینه که زیرش کاغذ روغنی نذاشتم، آخه نداشتم.

دوم اینکه من هی دست میزدم، میدیدم شله با اینکه زیرش داشت رنگش عوض میشد. اولش کم کردم درجه فر رو ولی بعدش دیگه ترسیدم بسوزه خاموش کردم. اما سرد که شد سفت شد.

از نظر همسری یه مقدار از حالت معمولی شیرینی سفت تره. به این نتیجه رسیدم که اولاً یه کم درجه فر رو پایین تر نگه دارم، دومن گولش رو نخورم و همین که دیدم میخواد تهش رنگ عوض کنه بردارم.

یه چیز دیگه، من حواسم نبود توی ظرف در بسته گذاشتم توی یخچال، نزدیک دو ساعت هم طول کشید، آخه داشتم شیرینی دیگه درست میکردم. وقتی در آوردم اولش خیلی سفت شده بود! قاشقم کج شد! ترسیدم، ولی نترسید یواش یواش شل میشه.

پاپیونش هم دیدم نمیتونم، بلد نیستم، بی خیال شدم، حالا با راهنمایی رهای عزیز یاد گرفتم چجوری درست کنم.
(آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2013, 01:50 PM توسط بانو سعیده.)
10-03-2013, 01:47 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
138
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: شیرینی جعبه کادو
[عکس: 20130330115202_Photo1889.jpg]
من وقتی خمیرمو باز کردم و به صورت مستطیلی برش زدم دیگه نمیشد برش دارم که روی همدیگه بذارم و همش کنده میشد و با هزار بدبختی و هزارتا وصله پینه درست شد.واسه چی اینجوری میشد؟Dunnof
30-03-2013, 02:25 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
شیرینی های کادویی
[عکس: 20140430101913_191220147188.jpg]

مواد لازم :

کره 100 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد 130گرم
آرد 115 گرم + 15 گرم کاکائو

طرز تهیه:

کره نرم شده و و شکر رو بزنید تا کرم مانند بشه .
تخم مرغ رو اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کاملا" یکنواخت بشه .


مخلوط را تو دو تا کاسه مجزا به دو قسمت تقسیم کرده و یه بخشش رو با اضافه کردن 130 گرم آرد خمیر کنید و خمیر رو به شکل توپ در آورده و در پلاستیک بپیچید.


به نیمی دیگر از مخلوط کره / شکر / تخم مرغ، 115 گرم آرد و کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد این خمیر را هم در پلاستیک بپیچید.


و حداقل یک ساعت در یخچال قرار بدهید ...


هر دو خمیر با با وردنه باز کنید .
یه مقدار از خمیر کاکائو رو برای پاپیون کنار بگذارید.


رول خمیر سفید با ضخامت 6mm و خمیر کاکائو 4mm باز کنید . و هر دو خمیر رو به دو قسمت برش دهید.

[عکس: 20140430092659_191220147172.jpg]

[عکس: 20140430092758_191220147174.jpg]

یک قسمت از خمیر کاکائو رو به آرامی روی یک قسمت خمیر سفید بذارید.
و قسمت دوم خمیر سفید رو روی خمیر کاکائویی بذارید.

[عکس: 20140430092821_191220147175.jpg]

[عکس: 20140430101054_191220147176.jpg]

خمیر رو پلاستیک پیچی کنید و بمدت 10 دقیقه در فریزر استراحت بدید.


حالا خمیر رو به 6 نوار باریک مساوی و خمیر شکلاتی رو هم به 3 قسمت برش بزنید.

[عکس: 20140430101129_191220147177.jpg]

یک قسمت خمیر کاکائویی رو روی یک نوار خمیر بذارید و یکی نوار دیگه روی آن !

[عکس: 20140430101722_191220147180.jpg]

باز خمیر هارو پلاستیک پیچی کنید و بذارید تو فریزر.


در این مدت پاپیون هارو آماده میکنیم.

از خمیر شکلاتی مربع هایی برش بزنید و آن ها رو از گوشه های مربع بصورت ضربدر برش بزنید!

[عکس: 20140430102519_191220147182.jpg]

خمیر ها رو هم به اندازه های نیم سانتی با عقب و جلو بردن چاقو برش بزنید. ( با فشار یکدست خمیر رو برش نزنید تا شکل خودشون رو حفظ کنن! )
پاپیون هارو روی جعبه ها قراد بدید و از خمیر سفید گوله های کوچکی درست کرده و روی آن ها بذارید.

- میتونید از مروارید خوراکی هم استفاده کنید.

[عکس: 20140430101840_191220147184.jpg]

شیرینی هارو در سینی فر قرار بدید.

پخت 15 دقیقه در 175 º C / 350 º

شیرینی های کادویی شما آمادست ...


[عکس: 20140430102609_191220147186.jpg]
30-04-2014, 09:31 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
May 2015
مدال ها

اعتبار: 2,687


محل سکونت : مشهد
ارسال: #6
RE: شیرینی جعبه کادو (شیرینی کادویی)
[عکس: 20160405160528_IMG_2016040540812-1.jpg]
مدیونین بخندین!!
05-04-2016, 03:15 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Ksmiletris عکس شیرینی های نوروزی که خودمون پختیم ماهنوس 162 82,754 27-04-2017, 07:39 PM
آخرین ارسال: مرضی سادات
  شیرینی سوئدی مهتاب خاتون 2 988 17-04-2017, 11:59 AM
آخرین ارسال: nazgitta
  شیرینی اسکار baroon 28 14,207 07-04-2017, 05:54 PM
آخرین ارسال: مرضی سادات
  شیرینی گردو و نسکافه maryam banoo 1 1,845 14-03-2017, 09:37 AM
آخرین ارسال: Galaxy
  شیرینی نارگیلی پودری 162 30 11,824 21-01-2017, 07:43 PM
آخرین ارسال: afsi khanom
  شیرینی کشمشی Galaxy 115 50,547 08-12-2016, 09:49 PM
آخرین ارسال: آروشان
  شیرینی گردویی بازاری parza 7 10,561 01-10-2016, 07:57 AM
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  شیرینی نخودچی baroon 129 56,682 03-07-2016, 07:04 PM
آخرین ارسال: آشپزی صدف


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد