خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی جعبه کادو (شیرینی کادویی)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی جعبه کادو
[تصویر:  20130202061337_14891_548968458448459_1657527990_n.jpg]

مواد لازم:
375 گرم کره (به دمای محیط رسیده)
190 گرم پودر شکر
یک قطره اسانس لیمو یا وانیل
یه نیشگون نمک
40 گرم زرده تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)

برای خمیر ساده:
280 گرم آرد

برای خمیر کاکائو:
260 گرم آرد
20 گرم پودر کاکائو

برای چسباندن نوارهای خمیری:
1 عدد سفیده تخم مرغ


روش تهیه:
کره، پودر قند،نمک و اسانس رو با همزن بزنین تا پوک بشه
حالا زرده هارو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه


حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین
در دو ظرف جداگانه یک قسمت از خمیر رو با آرد مخلوط کنین تا خمیر ساده داشته باشیم و در ظرف دیگه با آرد و کاکائو تا خمیر کاکائویی داشته باشیم

خمیر هارو در دو نایلکس جداگانه بذارین و دو ساعت در یخچال قرار بدین


این مراحل رو در یک سینی انجام بدین چون بعد نوارهارو با همین سینی باید بذارین تو یخچال:

خمیر ساده رو به ضخامت 15 میلی متر و خمیر کاکائویی رو به ضخامت 8 میلیمتر باز کنین
خمیر ساده رو به 4 نوار 1.5 سانتی متری برش بزنین
خمیر کاکائویی رو به 2 نوار
حالا نوار رو از درازا به دو نیم تقسیم کنین

حالا روی لایه ساده رو با قلمو سفیده بمالین و لایه کاکائویی رو روش قرار بدین و روش سفیده بمالین و یه لایه ساده دیگه روش بذارین
پس شد یه نوار ساده،یه کاکائویی و یه ساده روش
نوارهای بعدی رو هم به همین ترتیب رو هم قرار بدین

مثل شکل 4 تا نوار بریده شده بصورتیکه نوار کاکائویی وسط به شکل بعلاوه در بیاد در کنار هم قرار بدین و بینشون رو با سفیده تخم مرغ مرطوب کنین تا 4 تا نوار به هم بچسبن

حالا این خمیرهارو با سینی بذارین تو یخچال تا سفت بشن(حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه)

[تصویر:  20130202061418_1.jpg]


بعد نوارهارو به برشهای 1 سانتی متری تقسیم کنین

با اضافه خمیر کاکائویی پاپیونهای کوچیک درست کنین وبا سفیده روی شیرینی ها فیکس کنین

این جعبه های کوچولو رو توی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 قرار بدین تا زمانیکه شیرینی ها پخته بشن ولی تهشون تیره نشه


[تصویر:  20130202061436_2.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
28 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, shamiiim, afsoon_b82, negin.s, m_habibi, گل شقایق, عسل 10266, tannaz.m, Atefe joon, mamane kiana, 1368Sheri, عشق فاطمه, رها نبوی, mansore66, luna, )Mitra(, banoo_maryam, 162, elia jo0ni, زاب, آبجی اعظم, parisanaz, parisa.sfz, elipari, نفس مامان, یکتا20, گلسا90, s0m!t@a
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: شیرینی جعبه کادو
[تصویر:  20130306150746_1.jpg]

حالا يه لايه كاكائوي روي يكي از اين برشها ميزاريم
[تصویر:  20130306150840_13.jpg]

بعد لايه باقي مانده رو هم روي كاكائوي ميزاريم.كاكائوي ساده بين اون سه لايه ها ميماند
[تصویر:  20130306151005_14.jpg]

زاويه بغل
[تصویر:  20130306151032_15.jpg]

از جلو
[تصویر:  20130306151113_16.jpg]

بعد 10 دقيقه بگذاريد توي فريزر كه راحت برش بخوره
[تصویر:  20130306151209_17.jpg]

[تصویر:  20130306151233_1_8.JPG]

حالا براي پاپيونها
[تصویر:  20130306151300_19.jpg]
[تصویر:  20130306151322_1_10.JPG]
ونهايتا
[تصویر:  20130306151400_111.jpg]
۱۶-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Galaxy, mhsa, مهدیسا61, shaghayeghbb, قلب, z.arghavani, بانو سعیده, گلسا90, شاین صورتی, f.nik, parisa.sfz, elipari, یکتا20
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 24


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: شیرینی جعبه کادو
سلام
اون هفته درست کردم.
[تصویر:  20130310111217_P060313_20.1401.JPG]

دو تا تجربه:

اول اینکه شیرینی های من انگار وا رفتن، فکر کنم به خاطر اینه که زیرش کاغذ روغنی نذاشتم، آخه نداشتم.

دوم اینکه من هی دست میزدم، میدیدم شله با اینکه زیرش داشت رنگش عوض میشد. اولش کم کردم درجه فر رو ولی بعدش دیگه ترسیدم بسوزه خاموش کردم. اما سرد که شد سفت شد.

از نظر همسری یه مقدار از حالت معمولی شیرینی سفت تره. به این نتیجه رسیدم که اولاً یه کم درجه فر رو پایین تر نگه دارم، دومن گولش رو نخورم و همین که دیدم میخواد تهش رنگ عوض کنه بردارم.

یه چیز دیگه، من حواسم نبود توی ظرف در بسته گذاشتم توی یخچال، نزدیک دو ساعت هم طول کشید، آخه داشتم شیرینی دیگه درست میکردم. وقتی در آوردم اولش خیلی سفت شده بود! قاشقم کج شد! ترسیدم، ولی نترسید یواش یواش شل میشه.

پاپیونش هم دیدم نمیتونم، بلد نیستم، بی خیال شدم، حالا با راهنمایی رهای عزیز یاد گرفتم چجوری درست کنم.
امضای بانو سعیده
[تصویر:  msYAp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ عصر، توسط بانو سعیده.)
۲۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۱:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از بانو سعیده به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, رها نبوی, گلسا90, Galaxy, شاین صورتی, آبجی اعظم, f.nik, elipari, ahoojoon58@yahoo.com
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
138
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: شیرینی جعبه کادو
[تصویر:  20130330115202_Photo1889.jpg]
من وقتی خمیرمو باز کردم و به صورت مستطیلی برش زدم دیگه نمیشد برش دارم که روی همدیگه بذارم و همش کنده میشد و با هزار بدبختی و هزارتا وصله پینه درست شد.واسه چی اینجوری میشد؟Dunnof
امضای شاین صورتی
اللهم عجل لولیک الفرج
http://ansherli.niniweblog.com/
۱۰-۱-۱۳۹۲, ۰۲:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از شاین صورتی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, گلسا90
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
شیرینی های کادویی
[تصویر:  20140430101913_191220147188.jpg]

مواد لازم :

کره 100 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد 130گرم
آرد 115 گرم + 15 گرم کاکائو

طرز تهیه:

کره نرم شده و و شکر رو بزنید تا کرم مانند بشه .
تخم مرغ رو اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کاملا" یکنواخت بشه .


مخلوط را تو دو تا کاسه مجزا به دو قسمت تقسیم کرده و یه بخشش رو با اضافه کردن 130 گرم آرد خمیر کنید و خمیر رو به شکل توپ در آورده و در پلاستیک بپیچید.


به نیمی دیگر از مخلوط کره / شکر / تخم مرغ، 115 گرم آرد و کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد این خمیر را هم در پلاستیک بپیچید.


و حداقل یک ساعت در یخچال قرار بدهید ...


هر دو خمیر با با وردنه باز کنید .
یه مقدار از خمیر کاکائو رو برای پاپیون کنار بگذارید.


رول خمیر سفید با ضخامت 6mm و خمیر کاکائو 4mm باز کنید . و هر دو خمیر رو به دو قسمت برش دهید.

[تصویر:  20140430092659_191220147172.jpg]

[تصویر:  20140430092758_191220147174.jpg]

یک قسمت از خمیر کاکائو رو به آرامی روی یک قسمت خمیر سفید بذارید.
و قسمت دوم خمیر سفید رو روی خمیر کاکائویی بذارید.

[تصویر:  20140430092821_191220147175.jpg]

[تصویر:  20140430101054_191220147176.jpg]

خمیر رو پلاستیک پیچی کنید و بمدت 10 دقیقه در فریزر استراحت بدید.


حالا خمیر رو به 6 نوار باریک مساوی و خمیر شکلاتی رو هم به 3 قسمت برش بزنید.

[تصویر:  20140430101129_191220147177.jpg]

یک قسمت خمیر کاکائویی رو روی یک نوار خمیر بذارید و یکی نوار دیگه روی آن !

[تصویر:  20140430101722_191220147180.jpg]

باز خمیر هارو پلاستیک پیچی کنید و بذارید تو فریزر.


در این مدت پاپیون هارو آماده میکنیم.

از خمیر شکلاتی مربع هایی برش بزنید و آن ها رو از گوشه های مربع بصورت ضربدر برش بزنید!

[تصویر:  20140430102519_191220147182.jpg]

خمیر ها رو هم به اندازه های نیم سانتی با عقب و جلو بردن چاقو برش بزنید. ( با فشار یکدست خمیر رو برش نزنید تا شکل خودشون رو حفظ کنن! )
پاپیون هارو روی جعبه ها قراد بدید و از خمیر سفید گوله های کوچکی درست کرده و روی آن ها بذارید.

- میتونید از مروارید خوراکی هم استفاده کنید.

[تصویر:  20140430101840_191220147184.jpg]

شیرینی هارو در سینی فر قرار بدید.

پخت 15 دقیقه در 175 º C / 350 º

شیرینی های کادویی شما آمادست ...


[تصویر:  20140430102609_191220147186.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۱۰-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, رها نبوی, N-M, negin.s, مدیون مهرت, نفس مامان, elhaam, یکتا20, دختر شیرازی, niloofar00, loyee_15, گلسا90, negiiin khanom

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2680


محل سکونت : مشهد
ارسال: #6
RE: شیرینی جعبه کادو (شیرینی کادویی)
[تصویر:  20160405160528_IMG_2016040540812-1.jpg]
مدیونین بخندین!!
۱۷-۱-۱۳۹۵, ۰۳:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از سعیده جون66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نم نم بارون, ahoojoon58@yahoo.com, نیش نیش, negare, Galaxy, mahsan3, mariyan, elahe.r, asalkhanom, mayok, azam1360


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیرینی کشمشی Galaxy 116 46,610 ۱۸-۹-۱۳۹۵ ۰۹:۴۹ عصر
آخرین ارسال: آروشان
  شیرینی گردویی بازاری parza 8 9,574 ۱۰-۷-۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ صبح
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
Ksmiletris عکس شیرینی های نوروزی که خودمون پختیم ماهنوس 160 76,641 ۲-۷-۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ عصر
آخرین ارسال: عشق ناب
  شیرینی نخودچی baroon 129 52,651 ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف
  شیرینی پفك گردويي Galaxy 30 12,073 ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۰۱ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف
Package_favorite شیرینی مشهدی(شیرینی مربایی یا شیرینی آلمانی) baroon 74 32,755 ۱۵-۲-۱۳۹۵ ۰۹:۵۳ صبح
آخرین ارسال: mayok
  شیرینی گل مینا leili 19 19,780 ۲۳-۱-۱۳۹۵ ۰۶:۴۳ عصر
آخرین ارسال: زهره جووون
  شیرینی کنجدی Galaxy 4 2,890 ۲۳-۱-۱۳۹۵ ۰۶:۳۶ عصر
آخرین ارسال: زهره جووون


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد