تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی جعبه کادو (شیرینی کادویی)
#1
[عکس: 20130202061337_14891_548968458448459_1657527990_n.jpg]

مواد لازم:
375 گرم کره (به دمای محیط رسیده)
190 گرم پودر شکر
یک قطره اسانس لیمو یا وانیل
یه نیشگون نمک
40 گرم زرده تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)

برای خمیر ساده:
280 گرم آرد

برای خمیر کاکائو:
260 گرم آرد
20 گرم پودر کاکائو

برای چسباندن نوارهای خمیری:
1 عدد سفیده تخم مرغ


روش تهیه:
کره، پودر قند،نمک و اسانس رو با همزن بزنین تا پوک بشه
حالا زرده هارو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه


حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین
در دو ظرف جداگانه یک قسمت از خمیر رو با آرد مخلوط کنین تا خمیر ساده داشته باشیم و در ظرف دیگه با آرد و کاکائو تا خمیر کاکائویی داشته باشیم

خمیر هارو در دو نایلکس جداگانه بذارین و دو ساعت در یخچال قرار بدین


این مراحل رو در یک سینی انجام بدین چون بعد نوارهارو با همین سینی باید بذارین تو یخچال:

خمیر ساده رو به ضخامت 15 میلی متر و خمیر کاکائویی رو به ضخامت 8 میلیمتر باز کنین
خمیر ساده رو به 4 نوار 1.5 سانتی متری برش بزنین
خمیر کاکائویی رو به 2 نوار
حالا نوار رو از درازا به دو نیم تقسیم کنین

حالا روی لایه ساده رو با قلمو سفیده بمالین و لایه کاکائویی رو روش قرار بدین و روش سفیده بمالین و یه لایه ساده دیگه روش بذارین
پس شد یه نوار ساده،یه کاکائویی و یه ساده روش
نوارهای بعدی رو هم به همین ترتیب رو هم قرار بدین

مثل شکل 4 تا نوار بریده شده بصورتیکه نوار کاکائویی وسط به شکل بعلاوه در بیاد در کنار هم قرار بدین و بینشون رو با سفیده تخم مرغ مرطوب کنین تا 4 تا نوار به هم بچسبن

حالا این خمیرهارو با سینی بذارین تو یخچال تا سفت بشن(حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه)

[عکس: 20130202061418_1.jpg]


بعد نوارهارو به برشهای 1 سانتی متری تقسیم کنین

با اضافه خمیر کاکائویی پاپیونهای کوچیک درست کنین وبا سفیده روی شیرینی ها فیکس کنین

این جعبه های کوچولو رو توی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 قرار بدین تا زمانیکه شیرینی ها پخته بشن ولی تهشون تیره نشه


[عکس: 20130202061436_2.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130306150746_1.jpg]

حالا يه لايه كاكائوي روي يكي از اين برشها ميزاريم
[عکس: 20130306150840_13.jpg]

بعد لايه باقي مانده رو هم روي كاكائوي ميزاريم.كاكائوي ساده بين اون سه لايه ها ميماند
[عکس: 20130306151005_14.jpg]

زاويه بغل
[عکس: 20130306151032_15.jpg]

از جلو
[عکس: 20130306151113_16.jpg]

بعد 10 دقيقه بگذاريد توي فريزر كه راحت برش بخوره
[عکس: 20130306151209_17.jpg]

[عکس: 20130306151233_1_8.JPG]

حالا براي پاپيونها
[عکس: 20130306151300_19.jpg]
[عکس: 20130306151322_1_10.JPG]
ونهايتا
[عکس: 20130306151400_111.jpg]
پاسخ }
#3
سلام
اون هفته درست کردم.
[عکس: 20130310111217_P060313_20.1401.JPG]

دو تا تجربه:

اول اینکه شیرینی های من انگار وا رفتن، فکر کنم به خاطر اینه که زیرش کاغذ روغنی نذاشتم، آخه نداشتم.

دوم اینکه من هی دست میزدم، میدیدم شله با اینکه زیرش داشت رنگش عوض میشد. اولش کم کردم درجه فر رو ولی بعدش دیگه ترسیدم بسوزه خاموش کردم. اما سرد که شد سفت شد.

از نظر همسری یه مقدار از حالت معمولی شیرینی سفت تره. به این نتیجه رسیدم که اولاً یه کم درجه فر رو پایین تر نگه دارم، دومن گولش رو نخورم و همین که دیدم میخواد تهش رنگ عوض کنه بردارم.

یه چیز دیگه، من حواسم نبود توی ظرف در بسته گذاشتم توی یخچال، نزدیک دو ساعت هم طول کشید، آخه داشتم شیرینی دیگه درست میکردم. وقتی در آوردم اولش خیلی سفت شده بود! قاشقم کج شد! ترسیدم، ولی نترسید یواش یواش شل میشه.

پاپیونش هم دیدم نمیتونم، بلد نیستم، بی خیال شدم، حالا با راهنمایی رهای عزیز یاد گرفتم چجوری درست کنم.
[عکس: msYAp3.png]
پاسخ }
#4
[عکس: 20130330115202_Photo1889.jpg]
من وقتی خمیرمو باز کردم و به صورت مستطیلی برش زدم دیگه نمیشد برش دارم که روی همدیگه بذارم و همش کنده میشد و با هزار بدبختی و هزارتا وصله پینه درست شد.واسه چی اینجوری میشد؟Dunnof
اللهم عجل لولیک الفرج
http://ansherli.niniweblog.com/
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20140430101913_191220147188.jpg]

مواد لازم :

کره 100 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد 130گرم
آرد 115 گرم + 15 گرم کاکائو

طرز تهیه:

کره نرم شده و و شکر رو بزنید تا کرم مانند بشه .
تخم مرغ رو اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کاملا" یکنواخت بشه .


مخلوط را تو دو تا کاسه مجزا به دو قسمت تقسیم کرده و یه بخشش رو با اضافه کردن 130 گرم آرد خمیر کنید و خمیر رو به شکل توپ در آورده و در پلاستیک بپیچید.


به نیمی دیگر از مخلوط کره / شکر / تخم مرغ، 115 گرم آرد و کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد این خمیر را هم در پلاستیک بپیچید.


و حداقل یک ساعت در یخچال قرار بدهید ...


هر دو خمیر با با وردنه باز کنید .
یه مقدار از خمیر کاکائو رو برای پاپیون کنار بگذارید.


رول خمیر سفید با ضخامت 6mm و خمیر کاکائو 4mm باز کنید . و هر دو خمیر رو به دو قسمت برش دهید.

[عکس: 20140430092659_191220147172.jpg]

[عکس: 20140430092758_191220147174.jpg]

یک قسمت از خمیر کاکائو رو به آرامی روی یک قسمت خمیر سفید بذارید.
و قسمت دوم خمیر سفید رو روی خمیر کاکائویی بذارید.

[عکس: 20140430092821_191220147175.jpg]

[عکس: 20140430101054_191220147176.jpg]

خمیر رو پلاستیک پیچی کنید و بمدت 10 دقیقه در فریزر استراحت بدید.


حالا خمیر رو به 6 نوار باریک مساوی و خمیر شکلاتی رو هم به 3 قسمت برش بزنید.

[عکس: 20140430101129_191220147177.jpg]

یک قسمت خمیر کاکائویی رو روی یک نوار خمیر بذارید و یکی نوار دیگه روی آن !

[عکس: 20140430101722_191220147180.jpg]

باز خمیر هارو پلاستیک پیچی کنید و بذارید تو فریزر.


در این مدت پاپیون هارو آماده میکنیم.

از خمیر شکلاتی مربع هایی برش بزنید و آن ها رو از گوشه های مربع بصورت ضربدر برش بزنید!

[عکس: 20140430102519_191220147182.jpg]

خمیر ها رو هم به اندازه های نیم سانتی با عقب و جلو بردن چاقو برش بزنید. ( با فشار یکدست خمیر رو برش نزنید تا شکل خودشون رو حفظ کنن! )
پاپیون هارو روی جعبه ها قراد بدید و از خمیر سفید گوله های کوچکی درست کرده و روی آن ها بذارید.

- میتونید از مروارید خوراکی هم استفاده کنید.

[عکس: 20140430101840_191220147184.jpg]

شیرینی هارو در سینی فر قرار بدید.

پخت 15 دقیقه در 175 º C / 350 º

شیرینی های کادویی شما آمادست ...


[عکس: 20140430102609_191220147186.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20160405160528_IMG_2016040540812-1.jpg]
مدیونین بخندین!!
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Ksmiletris عکس شیرینی های نوروزی که خودمون پختیم ماهنوس 162 84,531 ۰۷-۰۲-۱۳۹۶, ۰۷:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
  شیرینی سوئدی مهتاب خاتون 2 1,083 ۲۸-۰۱-۱۳۹۶, ۱۱:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: nazgitta
  شیرینی اسکار baroon 28 14,596 ۱۸-۰۱-۱۳۹۶, ۰۵:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
  شیرینی گردو و نسکافه maryam banoo 1 1,883 ۲۴-۱۲-۱۳۹۵, ۰۹:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  شیرینی نارگیلی پودری 162 30 12,154 ۰۲-۱۱-۱۳۹۵, ۰۷:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: afsi khanom
  شیرینی کشمشی Galaxy 115 51,794 ۱۸-۰۹-۱۳۹۵, ۰۹:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: آروشان
  شیرینی گردویی بازاری parza 7 10,888 ۱۰-۰۷-۱۳۹۵, ۰۷:۵۷ ق.ظ
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  شیرینی نخودچی baroon 129 57,975 ۱۳-۰۴-۱۳۹۵, ۰۷:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: آشپزی صدف