خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی حلقه ای پسته و لیمو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی حلقه ای پسته و لیمو
[عکس: 20140222104734_4aeb36641092ee694b018be95abe7cb8.jpg]

مواد لازم:
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 پیمانه آرد
4/3 پیمانه به علاوه 1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
2/1 پیمانه کره نرم
2/1 پیمانه به علاوه 1 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز
2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ همدما با محیط
5 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو(ریز رنده شده)
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
1 و 3/4 پیمانه پودر شکر
1 و 1/2 پیمانه مغز پسته درشت خرد شده



روش تهیه:
آرد ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک رو در یک کاسه مخلوط و الک کنین و کنار بذارین
کره و شکر رو با همزن و با سرعت متوسط و سپسپ زیاد مخلوط کنین تا کرمی و پوک بشه
زرده و پوست لیمو رو اضافه و سرعت همزن رو کم کرده به همزدن ادامه بدین و سپس مخلوط آرد رو اضافه و هم بزنین تا خمیر یکدستی حاصل بشه
خمیر رو در کیسه فریزر قرار داده و حدود 1 ساعت در یخچال استراحت بدین


خمیر رو به سطح صاف و آرد پتشی شده منتقل کنین و با رودنه به قطر کمتر از نیم سانت باز کنین و قالب بزنین
شیرینی هارو با فاصله روی سینی که با کاغذ روغنی پوشونیدین بچینین و حدود 15 دقیقه در یخچال قرار بدین
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین تا گرم بشه
سینی رو به مدت 12 دقیقه در فر قرار بدین
بعد از اینکه شیرینی ها بطور کامل خنک شدن، در یک کاسه آبلیمو و پودر شکر رو مخلوط کنین تا حل بشه
این ترکیب رو روی شیرینی ها مالیده و پسته رو روش بپاشین

این شیرینی های رو می تونین در ظروف در بسته در دمای اتاق تا 1 هفته نگهداری کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
03-03-2014, 11:32 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: شیرینی حلقه ای پسته و لیمو
(05-03-2014, 07:31 PM)شهرزادقصه گو نوشته: سلام یه سوال دارم دقیقا
2/1 پیمانه کره نرم
2/1 پیمانه به علاوه 1 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز
یعنی چقدر؟
یعنی کره ی نرم شده در دمای محیط :نصف پیمانه
شکر دانه ریز : نصف پیمانه + یک قاشق غذا خوری
اگر هم منظورت اینه که به گرم چقدر میشه٬یه سری به این لینک بزن

اندازگیری مواد در آشپزی
05-03-2014, 10:05 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی پسته ای Galaxy 4 2,334 16-01-2016, 04:48 PM
آخرین ارسال: jssm
  شیرینی پسته ای زعفرونی سعیده جون66 0 572 17-08-2015, 11:06 AM
آخرین ارسال: سعیده جون66
  شیرینی پفک پسته ای 0780274598 0 995 30-03-2013, 02:12 PM
آخرین ارسال: 0780274598


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد