خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی حلقه ای پسته و لیمو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی حلقه ای پسته و لیمو
[تصویر:  20140222104734_4aeb36641092ee694b018be95abe7cb8.jpg]

مواد لازم:
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 پیمانه آرد
4/3 پیمانه به علاوه 1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
2/1 پیمانه کره نرم
2/1 پیمانه به علاوه 1 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز
2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ همدما با محیط
5 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو(ریز رنده شده)
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
1 و 3/4 پیمانه پودر شکر
1 و 1/2 پیمانه مغز پسته درشت خرد شده



روش تهیه:
آرد ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک رو در یک کاسه مخلوط و الک کنین و کنار بذارین
کره و شکر رو با همزن و با سرعت متوسط و سپسپ زیاد مخلوط کنین تا کرمی و پوک بشه
زرده و پوست لیمو رو اضافه و سرعت همزن رو کم کرده به همزدن ادامه بدین و سپس مخلوط آرد رو اضافه و هم بزنین تا خمیر یکدستی حاصل بشه
خمیر رو در کیسه فریزر قرار داده و حدود 1 ساعت در یخچال استراحت بدین


خمیر رو به سطح صاف و آرد پتشی شده منتقل کنین و با رودنه به قطر کمتر از نیم سانت باز کنین و قالب بزنین
شیرینی هارو با فاصله روی سینی که با کاغذ روغنی پوشونیدین بچینین و حدود 15 دقیقه در یخچال قرار بدین
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین تا گرم بشه
سینی رو به مدت 12 دقیقه در فر قرار بدین
بعد از اینکه شیرینی ها بطور کامل خنک شدن، در یک کاسه آبلیمو و پودر شکر رو مخلوط کنین تا حل بشه
این ترکیب رو روی شیرینی ها مالیده و پسته رو روش بپاشین

این شیرینی های رو می تونین در ظروف در بسته در دمای اتاق تا 1 هفته نگهداری کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
afsoon_b82, یاسی, N-M, niloofar00, vahidepoor, قلب, اسما حسینی, maryam1352, luna, negin.s, 1368Sheri, yaldae, elipari
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: شیرینی حلقه ای پسته و لیمو
(۱۴-۱۲-۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ عصر)شهرزادقصه گو نوشته شده توسط:  سلام یه سوال دارم دقیقا
2/1 پیمانه کره نرم
2/1 پیمانه به علاوه 1 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز
یعنی چقدر؟
یعنی کره ی نرم شده در دمای محیط :نصف پیمانه
شکر دانه ریز : نصف پیمانه + یک قاشق غذا خوری
اگر هم منظورت اینه که به گرم چقدر میشه٬یه سری به این لینک بزن

اندازگیری مواد در آشپزی
امضای 1368Sheri
۱۴-۱۲-۱۳۹۲, ۱۰:۰۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352, Galaxy


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیرینی پسته ای Galaxy 4 2,068 ۲۶-۱۰-۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ عصر
آخرین ارسال: jssm
  شیرینی پسته ای زعفرونی سعیده جون66 0 456 ۲۶-۵-۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ صبح
آخرین ارسال: سعیده جون66
  شیرینی پفک پسته ای 0780274598 0 921 ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: 0780274598


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد