خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی دانمارکی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی دانمارکی
[تصویر:  20130509212541_hnj.jpg]

مواد لازم:
10 گرم مایه خمیر
1 فنجان شیر ولرم
1 فنجان روغن مایع
1 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق چای خوری نمک
1 سفیده تخم مرغ
1عدد زرده تخم مرغ برای رومال
آرد به میزان لازم


روش تهیه:
مایه خمیر،شکر و شیررو با هم مخلوط کنین و بذارین عمل بیاد
روغن و نمکو سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه و مخلوط کنین
بعد کم کم آرد رو اضافه و ورز بدین تا خمیر انسجام لازم رو پیدا کنه و 10 دقیقه ورز بدین
بعد روی خمیر رو با یه پارچه مرطوب تمیز بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین
حالا خمیر رو به شکل یه مستطیل بلریک و بلند باز کنین و دو یک راستای مستطیل کرم بریزین و رول کنین و رول رو به قسمتهای مساوی برش بزنین و دو طرف رول رو در پودر پسته بزنین تا به کرم بچسبه و روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنین و مغز آفتابگردون یا خلاف بادوم و پسته بپاشین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدین تا زمانیکه خمیر پف کنه و بپزه و روی شیرینی خوب برشته بشه



مواد لازم برای کرم پاتیسیر :
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد ذرت
1 لیوان شیر
1 عدد زرده تخم مرغ
دو سوم پیمانه پودر شکر
2 قاشق غذاخوری کره
کمی وانیل
زعفران بدلخواه


روش تهیه:
آرد ذرت رو با شیر سرد خوب مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا شروع به غلیظ شدن کنه
زرده و پودر شکر و وانیل رو باهم خوب مخلوط کنین و به مخلوط روی حرارت اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه
اگه دوست دارین کمی محلول زعفرون اضافه کنین
وقتی غلیظ شد از روی حرارت ور دارین و کره رو بهش اضافه و هم بزنین تا کاملا به خورد کرم بره

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۲-۱۳۹۲, ۱۰:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
57 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam.n.g, feloria, النا, شادی ab, شمیم بهار, loyee_15, z.arghavani, 1368Sheri, negin.s, mansore66, marzi-h, ratina, niloofar00, سمیه گلبانو, memol.rm, kapsul, پارانزیم, asal arya, hhaannii, 162, elipari, ایران دخت, N-M, shamiiim, مهرناز مامانی, niyayesh*, رها نبوی, گل شقایق, نادیاناز, nehdi, )Mitra(, h1233, amitris, McQueen, دختر شیرازی, pina, طاطا, mamane kiana, Atefe joon, monir11, sjm, reyhane banoo, افسانه 52, mozhgan57, پارمیس 61, parisa.sfz, مامی زهرا, ترنم54, sana20000, kimiya.kd, yasamin zahra, ساینا70, نسرین کوچولو, قلب, mariyan, غزاله جون, گلسان
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: شیرینی دانمارکی
من امروز واسه اولین بار شیرینی دانمارکی درست کردمDreamyeyesfگیسو جون مرسیییییییییی از آموزشهای خوبت.(1782)هچوقت فکر نمیکردم یه روز بتونم خودم شیرینی دانمارکی درست کنم.Dreamyeyesfمزه شم عالیی بود.Yum2بوشم آدمو دیوونه میکنهBathtime
خونه تنها بودم ولی سعی کردم از مراحلش عکس بگیرمSEVeyes
اینجا خمیرش بعد از استراحت
[تصویر:  20130519151409_20130519_124721.jpg]
این کرمش روی گاز
[تصویر:  20130519151446_20130519_124622.jpg]
اینجا هم قبل از اینکه برن توی فر(نمای نزدیک)
[تصویر:  20130519151516_20130519_130412.jpg]
اینجا هم بعد از بیرون آوردن از فر
[تصویر:  20130519151556_20130519_133315.jpg]
[تصویر:  20130519151628_20130519_133323.jpg]
[تصویر:  20130519151705_20130519_134132.jpg]
[تصویر:  20130519151735_20130519_134205.jpg]
همسری وقتی اومد خونه و بعد از دیدن شیرینی دانمارکی excitedFaintingsmiley
منyessredy
امضای 1368Sheri
۲۹-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۵۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
41 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ratina, niloofar00, سمیه گلبانو, memol.rm, parza, قلب, Galaxy, mansore66, غزل بانو, kapsul, negin.s, مهرناز مامانی, پارانزیم, asal arya, hhaannii, elipari, ایران دخت, N-M, shamiiim, رها نبوی, marzi-h, گل شقایق, z.arghavani, nehdi, )Mitra(, kitti, مامانش, minaarash, طاطا, Atefe joon, monir11, star9, بانوی ایران زمین, افسانه 52, mozhgan57, اسما حسینی, nasim20, نفس مامان, Mahdie Zb, غزاله جون, گلسان
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: شیرینی دانمارکی
به علت استقبال خیلی خوب از دفعه ی قبل و اصرار خانواده و ... دوباره و بازهم شهرزاد و شیرینی دانمارکیGigglesmileHeartshape2
[تصویر:  20130523190350_20130523_211055.jpg]
ایندفعه نصفش رو مدل دار کردم و روش یکم شکلات ریختم... ولی شکلاتم یکم سفت شد Ghelyon
اینم واسه گیسو جونم(1782)Flowerysmile
در جواب سوال دوستم tatyVeiledsmile2
ارسال کننده taty - امروز ۱۰:۲۷ صبح
سلام میشه اون مرحله که باید خمیر پهن کنیم و کرم بهش بمالیم بیشتر تو ضیح بدین ؟ میخوام امروز درست کنم اما متوجه اون قسمت نشدم یا اگه عکس بزارید که خیلی بهتر

ج : عزیزم خمیر رو مثل یک مستطیل دراز پهن کن و روش کرم رو بریز و مثل ساندویچ لوله ش کن...بعد با کاردکی چیزی تیکه تیکه جدا کن
امضای 1368Sheri
۲-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۴۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, negin.s, memol.rm, hhaannii, sarvenaz32, 162, niloofar00, taty, mansore66, f.nik, elipari, پارانزیم, ایران دخت, Galaxy, shamiiim, marzi-h, گل شقایق, z.arghavani, nehdi, Atefe joon, طاطا, monir11, mozhgan57
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #4
RE: شیرینی دانمارکی
سلام دوستان منم اين شيريني رو پختم عالي بود برا اين دوستمون كه پرسيده بودن وبرا خانوماي ديگه سعي كردم از همه مراحل عكس بگيرم هم خمير هم كرم
از خمير شروع ميكنم:
1))
[تصویر:  20130524213550_.jpg]
2))
[تصویر:  20130524212541_.jpg]
3))
[تصویر:  20130524212647_.jpg]
4))
[تصویر:  20130524212725_.jpg]
5))
[تصویر:  20130524212903_.jpg]
6))
[تصویر:  20130524212943_.jpg]
7))
[تصویر:  20130524213049_.jpg]
8))
[تصویر:  20130524213200_.jpg]
9))
[تصویر:  20130524213240_.jpg]
10))
[تصویر:  20130524213332_.jpg]
اين از خميرش وادامه....
امضای پری سان61
وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ عصر، توسط پری سان61.)
۳-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
33 کاربر از پری سان61 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, niloofar00, 1368Sheri, f.nik, elipari, پارانزیم, گلسان, N-M, Galaxy, shamiiim, bahareh-67, mansore66, negin.s, رها نبوی, marzi-h, z.arghavani, nehdi, nothing, مامانش, بی ستاره, mahlaaa, Atefe joon, طاطا, monir11, بانوی ایران زمین, bahar2312, mozhgan57, *heliya joon*, nina1367, m.n.nazemi, سعیده خانوم, mariyan, غزاله جون
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #5
RE: شیرینی دانمارکی
وكرم اين شيريني وادامه كار
11))[تصویر:  20130524213650_.jpg]
12))
[تصویر:  20130524213917_.jpg]
13))
[تصویر:  20130524214004_.jpg]
14))
[تصویر:  20130524214045_.jpg]
15))
[تصویر:  20130524214125_.jpg]
16))
[تصویر:  20130524214215_.jpg]
17))
[تصویر:  20130524214311_.jpg]
18))
[تصویر:  20130524214346_.jpg]
19))
[تصویر:  20130524214516_.jpg]
20))حدود40 دقيقه بعد
[تصویر:  20130524214637_.jpg]
امضای پری سان61
وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....
۳-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
53 کاربر از پری سان61 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
rainbow, 1368Sheri, laleh joon, f.nik, elipari, پارانزیم, ایران دخت, sarvenaz32, گلسان, N-M, Galaxy, سمیه گلبانو, shamiiim, bahareh-67, kapsul, niloofar00, mansore66, 162, negin.s, رها نبوی, marzi-h, ليزا, z.arghavani, رایکا, nehdi, shaditaha, kitti, nothing, دختر شیرازی, نويسا, but_magic, الهام پرتو, رها مامان حمیدرضا, طاطا, Atefe joon, monir11, مینو.م, padide 60, star9, شیرین5, بانوی ایران زمین, صوری, reyhane banoo, افسانه 52, mozhgan57, m.n.nazemi, عسل شمس, tazad, juni, گلن, hekmati009, mariyan, غزاله جون

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: شیرینی دانمارکی
(۲-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ عصر)پری سان61 نوشته شده توسط:  سلام خانوما گيسو جان ميشه به جاي آرد ذرت آرد معمولي استفاده كردتو كرم اين شيريني؟

uhum
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۴-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, bahareh-67, kapsul, niloofar00, پری سان61, 1368Sheri, 162, negin.s, z.arghavani, nehdi, rezamahb, طاطا, Atefe joon, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد