تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی رول دارچینی قلبی
#1
[عکس: 20130207160316_tarcinli-kalp-corek.jpg]


مواد لازم:
برای خمیر:

 1 پیمانه شیر گرم
 2 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
 1/3 پیمانه مارگارین ذوب شده
 4.5 پیمانه آرد سفید
 1/2 قاشق چای خوری نمک
 1/2 پیمانه شکر سفید
 2.5 قاشق چای خوری مایه خمیر
 
برای فیلینگ :
 1 پیمانه شکر قهوه ای
 2.5 قاشق غذاخوری پودر دارچین
 1/3 پیمانه کره نرم
 
برای کرم:
 85 گرم پنیر خامه ای
 1/4 پیمانه کره نرم
 1.5 پیمانه پودر قند
 1/2 قاشق چای خوری وانیل
 1/8 قاشق چای خوری نمک
 
روش تهیه:
مایه خمیر رو در شیر ولرم با کمی شکر حل کنین وب ذارین کنار تا عمل بیاد
بعد همه مواد خمیر رو در یک کاسه ریخته با هم ترکیب و ورز بدین
خمیر رو بپوشونین تا نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه و حجمش زیاد بشه
 

در یک کاسه کوچیک، شکر قهوه ای و دارچین رو خوب با هم مخلوط کنین
 
خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده باز کنین و با کره نرم تمام سطحش رو با قلمو بپوشونین
مخلوط شکر و دارچین رو روی خمیر پهن کنین و از طول شروع کنین با دو دست خمیر رو تا وسط رول کنین و بعد از جهت مخالف خمیر رو تا وسط رول کنین(خمیر از دو طرف رول میشه تا وسط کار به هم برسن)
حالا خمیر رو به ضخامت یک و نیم سانت یا بیشتر برش بزنین و مثل شکل گوشه وسط و پایین خمیر رو با دست کمی پایین بکشین تا خمیر حالت قلبی به خودش بگیره

خمیر هارو روی سینی که با کاغذ روغنی پوشوندین قرار بدین و روشو بپوشونین و بذارین 30 دقیقه استراحت کنه
 فر رو با دمای 200 درجه روشن کنین تا گرم بشه
سینی رو در فر بذارین تا به مدت حدود 15 دقیقه بپزه و روی شیری ها کاملا طلایی تیره بشه

در حالیکه خیر توی فر داره میپزه مواد کرم رو با همزن بزنین تا یکدست بشه و بعد از خارج کردن شیرینی ها از فر کرم رو به صورت نا منظم روی شیرینی ها بریزین و بذارین خنک بشه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }