تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.56 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی زبان
#1
Bell 
مواد لازم:
آرد كاملا سفيد =300 گرم
كره= 150 گرم
تخم مرغ=يك عدد
روغن مايع =يك قاشق سوپخوري
جوهرليمو=يك دوم قاشق چايخوري
وانيل=يك دوم قاشق چايخوري
نمك=يك قاشق چايخوري
آب خنك=يك فنجان
طرز تهيه:
در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار
برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان، قيفي، خامه اي و ولوان.
طرز تهيه شیرینی زبان :
خميرهزارلا را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده و با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و با نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن مي افزاييم ) تزئين مي كنيم و در سيني فرمي چينيم و آن را در
وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند.
یاد آوری :
1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.
2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.

[عکس: 20140224072308_1.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
پاسخ }
#2


طرز تهیه شیرینی زبان مخصوص


مواد اوليه:

آرد 3 ليوان
آب يك ليوان
كره 250 گرم
شكر 300 گرم
نمك كمي
گلاب سه قاشق غذاخوري
زعفران حل شده يك قاشق مرباخوري
زرده نخم‌مرغ يك عدد


طرز تهيه شهد شيريني زبان:

شكر را با يك استكان آب حل كرده و مي‌گذاريم روي حرارت تا كاملن شكر در آب حل شود و سپس زعفران را به آن اضافه كرده ده دقيقه روي حرارت بماند تا شربت قوام بيايد و سپس گلاب را اضافه كرده و يكي دوجوش كه خورد بر مي‌داريم .


طرز تهيه شيريني:

خمير شيريني زبان معروف به خمير هزارلا است. ابتدا آرد را در ظرفي ريخته و پنجاه گرم از كره را با كمي نمك و آب را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط مي‌كنيم و سپس به مدت ده دقيقه خمير را ورز مي‌دهيم. بعد روي ميز كمي آرد مي‌پاشيم و خمير را باز كرده و باقي كره را در وسط آن قرار مي‌دهيم و بصورت بقچه گوشه‌هاي خمير را روي هم آورده هر گوشه را كه روي هم مي‌آوريم با برس آردهاي اضافي را تميز مي‌كنيم وبعد با وردنه به آرامي روي آن ضربه مي‌زنيم و خمير را باز مي‌كنيم. بايد دقت كنيد كره از داخل خمير بيرون نزند دوباره خمير را تا مي‌زنيم و به مدت بيست دقيقه در يخچال قرار مي‌دهيم. بعداز بيست دقيقه از يخچال خارج كرده و با وردنه به آرامي آن‌را باز مي‌كنيم و سپس در جهت مخالف تا مي‌زنيم و باز به مدت بيست دقيقه در يخچال قرار مي‌دهيم. اين عمل را شش بار انجام مي‌دهيم و هربار كه باز مي‌كنيم در خلاف جهت قبل تا مي‌زنيم.
بعد از شش بار تا زدن و باز كردن در مرحله آخر خمير كه كاملن بصورت لايه‌اي در آمده را به قطر يك سانتيمتر باز مي‌كنيم و قالب مي‌زنيم و با برس روي شيريني‌هاي قالب زده شهد مي‌زنيم و يك عدد زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير رقيق كرده و روي آن مي‌زنيم وبا كارد روي شيريني ها برش مي‌زنيم و در سيني فر با فاصله مي‌چنيم و با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 25 دقيقه مي‌گذاريم بپزد.
شيريني ها را كه از فر خارج كرديد بعد از اين‌كه كمي خنك شدند دوباره از شهد روي شيريني‌ها بزنيد.

براي شهد شيريني مي‌توانيد بجاي شكر از عسل استفاده كنيد، سالم‌تر و بهتر است. مي‌توانيد سه قاشق غذاخوري عسل را با كمي آب جوش رقيق كرده و روي شيريني‌ها بدهيد.

[عکس: 20130605142232_560537_499549483415214_1656394867_n.jpg]
[عکس: 20120811160902_frame_100004015761459120808082906.jpg]
پاسخ }
#3
اینم از اولین تجربه ی شیرینی زبان من
[عکس: 20130617054516_201306175972.jpg]

[عکس: 20130617054418_201306175969.jpg]


که خمیر هزار لا رو با دستور دومی که اینجــــــــــا گذاشتم درست کردم (با نصف مقدار ذکر شده)


شیرینی ها رو تازه گذاشتم تو فر:
[عکس: 20130617052434_201306165943.jpg]

بعد از 25 دقیقه :
[عکس: 20130617052537_201306165947.jpg]

3-4 دقیقه ی آخر که روشون طلایی بشه :
[عکس: 20130617052651_201306165948.jpg]

اینم بعد از پخت کامل :
[عکس: 20130617052912_201306165949.jpg]

برای اولین بار بد نبود Hanghead، شاید اگه خمیر رو ضخیم تر (1 سانت) باز میکردم و قالب میزدم بهتر بود، چون بعضیا ضخیم تر بود خوب پف کرد و لایه لایه شد
[عکس: 20130617052742_201306165950.jpg]

[عکس: 20130617052850_201306165952.jpg]

[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
اولین تجربه من.با اولین خمیر هزارلایی که خودم درست کردم.(87)
منم اشتباه نگین جون رو انجام دادم احساس میکنم زیادی خمیر رو باز کردم و شیرینی هام قد کوتاه شدن!! hih

[عکس: 20130808225939_zaban1.jpg]

[عکس: 20130808230019_zaban2.jpg]

[عکس: 20130808230044_zaban3.jpg]

امیدوارم دفعه بعد بهتر بشه.
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
شیرینی زبان با خمیرخمیر هزار لا فقط دوست داشتم رویه شیرینی هام یه لایه ضخیم مثل شیرینی زبان های بیرون داشتنDreamyeyesfDreamyeyesf
در اثر نت گردیZzfe7y2ylya2cs3v2k9y به این نتیجه رسیده بودم که اول با عسل رقیق شده و بعد با زرده تخم مرغ شیرینی هارو رومال کنم ،بازم اون جوریکه میخواستم نشدahhahh

اما از طعمش راضی بودمYum2Yum2
[عکس: 20131004201444_120720146345.jpg]

[عکس: 20131004202459_120720146346.jpg]

[عکس: 20131004202538_120720146350.jpg]

[عکس: 20131004202649_120720146357.jpg]

[عکس: 20131004202713_120720146351.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#6
من از خمیر هزار لا ی آماده استفاده کردم . لایه رویی رو برش دادم و روی انها رو یک لایه عسل نسبتا سفت که فقط کمی رقیق شده بود مالیدم و دوباره روی اون عسلها شکر ریختم و روی درجه ١٨٠ فر برقی برای ٧ تا ٩ دقیقه گذاشتم بعد از این مدت درجه حرارت را ٢٠ درجه کمتر کردم و گزاشتم ١٥ دقیقه دیگه هم بپزه و روش طلایی بشه وقتی که کامل پخت میزاریم تا خنک بشه بعد دوباره روش با قلمو یک لایه بسیار نازک شیره کشیدم تا براق بشه و روی بعضی از انها کنجد و یا پودر نارگیل ریختم

[عکس: 20140224072701_1.jpg]

[عکس: 20140224072757_2.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
پاسخ }
#7
(۲۳-۰۷-۱۳۹۳, ۰۵:۵۶ ب.ظ)مریم *** نوشته:  سلام
خسته نباشید با این شیرینی های لذیذ که درست کردیدYum2
دوستان یه سوال داشتمWavesmile
برای درست کردن شیرینی زبان از چه کره ای استفاده میکنید کره مارگارین یا کره های معمولی صبحانه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر از کره مارگارین استفاده میکید میشه بگید باید از کجا برم بخرم
البته نگید شیرینی فروشیا اونا حتی اردم بهم ندادنcryingcryingcrying
ممنونFlowerysmile

عزیزم اگه دقت کنین تو دستورها نوشته شده کره
مارگارین هم همون کره گیاهی هست که همه سوپر مارکتها دارن با همون نام کره گره گیاهی(مارگارین)
آرد رو هم از سوپر تهیه کنین همون آرد سفید قنادی یا آرد سه سفر یا چهار صفر مارکای متفاوتی مثل رشد و انسی و ترخینه ... و با قیمتی حدود 2500 تومن برای بسته 800 گرمی
یا اینکه از خمیر هزارلای آماده که سوپر مارکتها دارن استفاده کنین و کلا کره و آرد نخرین
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
(۰۹-۱۱-۱۳۹۳, ۰۹:۵۹ ب.ظ)fariiiba نوشته:  سلام خانم شب خوش اگه مواد شیرینی رو از یخچال در بیاریم ودرست کنیم چی میشه مثل تخم مرغ یا کره؟
عزیزم اگه مواد هم دمای محیط باشن بهتر با هم ترکیب میشن و در مورد کره تو بیشتر دستورها هست کره ی نرم شده در محیط بیرون مطمئنا کره داخل یخچال به اون نرمی نمیشه و موقع ترکیب کردن اون کیفیت لازم رو بهتون نمیده
اما در مورد تخم مرغ من بارها از یخچال برداشتم و استفاده کردم و مشکلی پیش نیومد یا حداقل تو اون دستورهایی که من استفاده کردم
ولی بهتر برای بالا بردن کیفیت کارتون موادتون هم دمای محیط باشن تا به راحتی با هم ترکیب بشن
موفق باشی عزیزم
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...