خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی زبان

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
Bell شیرینی زبان
مواد لازم:
آرد كاملا سفيد =300 گرم
كره= 150 گرم
تخم مرغ=يك عدد
روغن مايع =يك قاشق سوپخوري
جوهرليمو=يك دوم قاشق چايخوري
وانيل=يك دوم قاشق چايخوري
نمك=يك قاشق چايخوري
آب خنك=يك فنجان
طرز تهيه:
در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار
برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان، قيفي، خامه اي و ولوان.
طرز تهيه شیرینی زبان :
خميرهزارلا را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده و با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و با نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن مي افزاييم ) تزئين مي كنيم و در سيني فرمي چينيم و آن را در
وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند.
یاد آوری :
1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.
2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.

[تصویر:  20140224072308_1.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ صبح، توسط z.arghavani.)
۱۱-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۱۵ صبح
نقل قول
7 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
موش موش, monir11, Atefe joon, شوکا بانو, پارانزیم, 1368Sheri, مهربان بانو63
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
258
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 311


محل سکونت : Qeshm island
ارسال: #2
شیرینی زبان


طرز تهیه شیرینی زبان مخصوص


مواد اوليه:

آرد 3 ليوان
آب يك ليوان
كره 250 گرم
شكر 300 گرم
نمك كمي
گلاب سه قاشق غذاخوري
زعفران حل شده يك قاشق مرباخوري
زرده نخم‌مرغ يك عدد


طرز تهيه شهد شيريني زبان:

شكر را با يك استكان آب حل كرده و مي‌گذاريم روي حرارت تا كاملن شكر در آب حل شود و سپس زعفران را به آن اضافه كرده ده دقيقه روي حرارت بماند تا شربت قوام بيايد و سپس گلاب را اضافه كرده و يكي دوجوش كه خورد بر مي‌داريم .


طرز تهيه شيريني:

خمير شيريني زبان معروف به خمير هزارلا است. ابتدا آرد را در ظرفي ريخته و پنجاه گرم از كره را با كمي نمك و آب را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط مي‌كنيم و سپس به مدت ده دقيقه خمير را ورز مي‌دهيم. بعد روي ميز كمي آرد مي‌پاشيم و خمير را باز كرده و باقي كره را در وسط آن قرار مي‌دهيم و بصورت بقچه گوشه‌هاي خمير را روي هم آورده هر گوشه را كه روي هم مي‌آوريم با برس آردهاي اضافي را تميز مي‌كنيم وبعد با وردنه به آرامي روي آن ضربه مي‌زنيم و خمير را باز مي‌كنيم. بايد دقت كنيد كره از داخل خمير بيرون نزند دوباره خمير را تا مي‌زنيم و به مدت بيست دقيقه در يخچال قرار مي‌دهيم. بعداز بيست دقيقه از يخچال خارج كرده و با وردنه به آرامي آن‌را باز مي‌كنيم و سپس در جهت مخالف تا مي‌زنيم و باز به مدت بيست دقيقه در يخچال قرار مي‌دهيم. اين عمل را شش بار انجام مي‌دهيم و هربار كه باز مي‌كنيم در خلاف جهت قبل تا مي‌زنيم.
بعد از شش بار تا زدن و باز كردن در مرحله آخر خمير كه كاملن بصورت لايه‌اي در آمده را به قطر يك سانتيمتر باز مي‌كنيم و قالب مي‌زنيم و با برس روي شيريني‌هاي قالب زده شهد مي‌زنيم و يك عدد زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير رقيق كرده و روي آن مي‌زنيم وبا كارد روي شيريني ها برش مي‌زنيم و در سيني فر با فاصله مي‌چنيم و با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 25 دقيقه مي‌گذاريم بپزد.
شيريني ها را كه از فر خارج كرديد بعد از اين‌كه كمي خنك شدند دوباره از شهد روي شيريني‌ها بزنيد.

براي شهد شيريني مي‌توانيد بجاي شكر از عسل استفاده كنيد، سالم‌تر و بهتر است. مي‌توانيد سه قاشق غذاخوري عسل را با كمي آب جوش رقيق كرده و روي شيريني‌ها بدهيد.

[تصویر:  20130605142232_560537_499549483415214_1656394867_n.jpg]
امضای avatef_kh
[تصویر:  20120811160902_frame_100004015761459120808082906.jpg]
۱۵-۳-۱۳۹۲, ۰۳:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از avatef_kh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خانم خیاط, سمیه گلبانو, niloofar00, maryam1352, elipari, 1368Sheri, Atefe joon, پارانزیم
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: شیرینی زبان
اینم از اولین تجربه ی شیرینی زبان من
[تصویر:  20130617054516_201306175972.jpg]

[تصویر:  20130617054418_201306175969.jpg]


که خمیر هزار لا رو با دستور دومی که اینجــــــــــا گذاشتم درست کردم (با نصف مقدار ذکر شده)


شیرینی ها رو تازه گذاشتم تو فر:
[تصویر:  20130617052434_201306165943.jpg]

بعد از 25 دقیقه :
[تصویر:  20130617052537_201306165947.jpg]

3-4 دقیقه ی آخر که روشون طلایی بشه :
[تصویر:  20130617052651_201306165948.jpg]

اینم بعد از پخت کامل :
[تصویر:  20130617052912_201306165949.jpg]

برای اولین بار بد نبود Hanghead، شاید اگه خمیر رو ضخیم تر (1 سانت) باز میکردم و قالب میزدم بهتر بود، چون بعضیا ضخیم تر بود خوب پف کرد و لایه لایه شد
[تصویر:  20130617052742_201306165950.jpg]

[تصویر:  20130617052850_201306165952.jpg]

امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ صبح، توسط negin.s.)
۲۷-۳-۱۳۹۲, ۰۷:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, bahareh-67, N-M, Galaxy, loyee_15, سمیه گلبانو, niloofar00, homa4290, mansore66, 1368Sheri, vidia, shamiiim, z.arghavani, laleh joon, رها نبوی, mozhgan57, maryam1352, elipari, Atefe joon, shabhaye teheran, پارانزیم, monamona, hengameh
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #4
RE: شیرینی زبان
اولین تجربه من.با اولین خمیر هزارلایی که خودم درست کردم.(87)
منم اشتباه نگین جون رو انجام دادم احساس میکنم زیادی خمیر رو باز کردم و شیرینی هام قد کوتاه شدن!! hih

[تصویر:  20130808225939_zaban1.jpg]

[تصویر:  20130808230019_zaban2.jpg]

[تصویر:  20130808230044_zaban3.jpg]

امیدوارم دفعه بعد بهتر بشه.
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۱۷-۵-۱۳۹۲, ۱۰:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
21 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, mamane.aryan, niloofar00, 1368Sheri, *heliya joon*, z.arghavani, negin.s, laleh joon, mozhgan57, رها نبوی, elmiiira, asal313, Galaxy, mansore66, maryam1352, elipari, Atefe joon, shabhaye teheran, پارانزیم, monamona, padide 60
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: شیرینی زبان
شیرینی زبان با خمیرخمیر هزار لا فقط دوست داشتم رویه شیرینی هام یه لایه ضخیم مثل شیرینی زبان های بیرون داشتنDreamyeyesfDreamyeyesf
در اثر نت گردیZzfe7y2ylya2cs3v2k9y به این نتیجه رسیده بودم که اول با عسل رقیق شده و بعد با زرده تخم مرغ شیرینی هارو رومال کنم ،بازم اون جوریکه میخواستم نشدahhahh

اما از طعمش راضی بودمYum2Yum2
[تصویر:  20131004201444_120720146345.jpg]

[تصویر:  20131004202459_120720146346.jpg]

[تصویر:  20131004202538_120720146350.jpg]

[تصویر:  20131004202649_120720146357.jpg]

[تصویر:  20131004202713_120720146351.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۱۲-۷-۱۳۹۲, ۰۸:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, elhaam, maryam1352, نازیلا62, McQueen, 1368Sheri, Atefe joon, vidia, Galaxy, negin.s, f.nik, shabhaye teheran, پارانزیم, 162, monamona, mozhgan57

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 32


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: شیرینی زبان
من از خمیر هزار لا ی آماده استفاده کردم . لایه رویی رو برش دادم و روی انها رو یک لایه عسل نسبتا سفت که فقط کمی رقیق شده بود مالیدم و دوباره روی اون عسلها شکر ریختم و روی درجه ١٨٠ فر برقی برای ٧ تا ٩ دقیقه گذاشتم بعد از این مدت درجه حرارت را ٢٠ درجه کمتر کردم و گزاشتم ١٥ دقیقه دیگه هم بپزه و روش طلایی بشه وقتی که کامل پخت میزاریم تا خنک بشه بعد دوباره روش با قلمو یک لایه بسیار نازک شیره کشیدم تا براق بشه و روی بعضی از انها کنجد و یا پودر نارگیل ریختم

[تصویر:  20140224072701_1.jpg]

[تصویر:  20140224072757_2.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ صبح، توسط z.arghavani.)
۱۱-۸-۱۳۹۲, ۰۲:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از shabhaye teheran به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, نازیلا62, 162, مهرناز مامانی, maryam1352, negin.s, elipari, niloofar00, 1368Sheri, McQueen, قلب, Galaxy, elhaam, N-M, z.arghavani, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد