تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 33 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی فرانسوی
#1
Package_favorite 
[عکس: 20130124044430_laduree-macarons-paris-pic2.jpg]

مواد لازم:
▪ کره ۱۴۰ گرم
▪ شکر ۱۰۰ گرم
▪ آرد ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
▪ نمک یک چهارم قاشق چای خوری
▪ بادام خرد شده ۵۰ گرم
▪ پسته خرد شده ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
کره و شکر را مخلوط کرده با هم زن می زنیم تا به صورت مایه کرم رنگی در بیاید ( اصطلاحا می گوییم سفید شود)
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده, زرده ها را با نمک و وانیل، به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم می زنیم. سپس آرد را کم کم به مایه اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یک دست شود.
سفیده تخم مرغ ها را با چنگال کمی می زنیم.
سپس از خمیر گلوله های کوچکی بر می داریم ، با قلم مو از سفیده تخم مرغ به آن می زنیم و در پودر پسته یا بادام می غلتانیم و در سینی فر با فاصله می چینیم.
این شیرینی با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ ۲۰ دقیقه می پزد.
بعد از سرد شدن در ظرف بچینید.
این شیرینی را بجز بادامی و پسته ای, بصورت گردویی و کنجدی و کاکائویی هم می توانید درست کنید یعنی گلوله های خمیر که روی آن سفیده تخم مرغ زدید را در کنجد یا پودرگردو و یا کمی کاکائو بغلتانید.
البته نوع بادامی و پسته ای آن از همه خوشمزه تر است.
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
Package_favorite 
این شیرینی خیلی خوشمزه هستش من درست کردم ولی چون عکسی ازش ندارم
طرز تهیه اش رو هم براتون مینویسم


[عکس: 20130124042432_makaron.jpg]

مواد لازم:



برای۴۰ تا ۵۰ عدد مکرون


بادام بدون پوست گرفته پودر شده------------- ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ-------------------------------- ۲ عدد حدود ۶۰ گرم
نمک --------------------------------------------کمی
پودر قند----------------------------------------- ۱۵۰ گرم




مواد لازم با انتخاب شما :


رنگ قرمز----------------- ۱۰ قطره
رنگ زرد------------------- ۱۰ قطره
رنگ سبز ----------------۱۰ قطره
پسته پودر شده---------- ۲ قاشق غذا خوری
وانیل درسته------------- ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری
پودر نارگیل--------------- ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو---------------- ۲ قاشق غذاخوری




*مواد میانی با طعم تمشک( قرمز )


کره به دمای محیط رسیده--------- ۱۲۰ گرم
پودر قند----------------------------- ۲۰ گرم
مارمالاد تمشک--------------------- ۸۰ گرم


*مواد میانی با طعم پسته ( سبز)


پسته -------------------------------۵۰ گرم
مارزیپان آماده ----------------------۱۵۰ گرم
اسانس بادام------------------------ چند قطره ( لی-کور بادام ۵ قاشق غذا خوری)


*مواد میانی نارگیلی - وانیلی ( سفید )


وانیل درسته------------------------ ۱ عدد یا پودر وانیل به میزان لازم
کره به دمای محیط----------------- ۱۲۰ گرم
پودر قند----------------------------- ۱۰۰ گرم
اسانس رام------------------------- چند قطره ( رام اصل ۲ قاشق غذاخوری)
پودر نارگیل-------------------------- ۳ قاشق غذاخوری


*مواد میانی شکلاتی ( قهوه ای)


شکلات تختهای تلخ ---------------۱۲۰ گرم
خامه-------------------------------- ۱۰۰ میلی لیتر


*مواد میانی لیمویی ( زرد)


کره به دمای محیط----------------- ۱۲۰ گرم
پودر قند----------------------------- ۱۰۰ گرم
آب لیمو و رنده پوست لیمو--------۱ عدد (لیموی طبیعی)


طرز تهیه:


۱- بادام را پودر کرده و از الک رد کنید تا مطمئن باشید کاملا حالت پودری داشته باشد.
سفیده را همراه نمک با همزن بزنید و پودر قند را قاشق قاشق به آن اضافه کنید و کاملا بزنید تا حسابی پفکی و سبک شود.
بعد پودر بادام را اضافه کرده و با مفتول دستی مخلوط کنید.


۲- برای طعمها و رنگ های مختلف مکرون به این صورت عمل کنید :


برای قرمز، فقط رنگ قرمز را اضافه کنید.


برای سبز ،رنگ سبز و پسته پودر شده را اضافه کنید.


برای سفید، وانیل و پودر نارگیل اضافه کنید.


برای قهوه ای، پودر کاکائو


برای زرد، رنگ زرد


به این ترتیب رنگها و مواد را به سفیده و پودر بادام اضافه کرده و با مفتول مخلوط میکنید


۳- دو عدد سینی فر را آمده کرده کاغذ انداخته . خمیر مکرون را داخل قیف ریخته ( میتوانید ماسوره گرد سرش قرار بدید ) یا سر قیف را حدود ۸ میلیمتر با چاقو ببرید منظور نوک قیف است. و روی کاغذ با فاصله و به صورت کوچک کوچک و گرد و هم اندازه از خمیر ماکارون میزنید.
به این صورت که دستتون را روی سینی گذاشته یک فشار کوچک و سریع بر میدارید و بعدی را میزنید. بعد از اتمام مکرونها کمی روی سینی راه میوفتند منظور این است که کمی پخش میشوند ولی سطح رویشون کاملا صاف است.


قطر هر مکرون بعد از پخت دو و نیم سانتیمتر است. پس موقعی که با قیف کار میکنید حواستان جمع باشد که زیاد فشار ندید که بزرگ در بیاد و پهن بشه.

برای اینکه کاغذ روغنی از روی سینی تکان نخورد و ثابت بماند ،کمی از مایه مکرون را ۴ گوشه سینی مالیده و کاغذ روغنی را روش قرار میدهید. بعد شروع به زدن مکرون میکنید.

۴- روش اول: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید مکرون ها روی سینی خشک شوند. بعد در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد ۲۵ دقیقه بپزید.


روش دوم: یا به این صورت که فر را از پیش روی ۸۰ درجه با هوای داغ گرم میکنید (umluftbackofen ) و ۲ تا سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه میدهید خشک شوند...در انتها روی مکرونها نباید چسبناک باشد بلکه صاف و یکدست.

بعد فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ میکنید و سینیها را در فر قرار داده به مدت ۶ تا ۸ دقیقه میپزید. از فر خارج کرده و اجازه میدهید خنک شوند.

- مواد میانی تمشکی : کره و پودر قند و مارمالاد تمشک را با همزن بزنید تا حالت بگیره و کرم خوشرنگی به دست بیاد اگر بعد از هم زدن به صورت لخته شده در اومد, کاسه را روی بنماری قرار بدید و دوباره بزنید تا از اون حالت در بیاد و دوباره روان بشه.


۶- مواد میانی پسته ای : پسته را در آسیاب ریخته و خوب پودر کنید مارزیپان را به قطعات کوچک خرد کرده و به پسته اضافه کرده و با هم در آسیاب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاد...مخلوط پسته و مارزیپان را در کاسه ریخته و لی-کور را به آن اضافه میکنید قاشق قاشق ...چون اینجا از لی-کور بادام استفاده میشه و ما استفاده نمیکنیم برای اینکه خمیر را از اون حالت سفتی در بیاد به جاش چند قاشق شیر اضافه میکنید و همچنین اسانس بادام برای معطر شدن بیشتر . با قاشق مخلوط میکنید تا حالتی بگیرد که بتوان آن را در قیف ریخت و فرم داد.


۷- مواد میانی وانیلی - نارگیلی : کره پودر قند وانیل و اسانس رام را با همزن میزنید تا فرم بگیرد. اگر سفت بود ۱ تا ۲ قاشق شیر اضافه کنید. در انتها پودر نارگیل را اضافه کرده و کامل مخلوط میکنید.



۸- مواد میانی شکلاتی : شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده...خامه را میجوشانید بعد شکلات را به آن اضافه کرده هم میزنید تا آب شود بعد اجازه میدهید خنک شود ...بعد با همزن یا مفتول دستی میزنید تا فرم بگیرد.


۹- مواد میانی لیمویی : کره ,پودر قند و رنده پوست لیمو را با همزن میزنید تا فرم بگیرد .بعد ۳ ۴ قاشق از آب لیمو تازه را اضافه کرده و مخلوط میکنید.


۱۰- مواد میانی را در قیفی ریخته که سوراخ کوچکی دارد و یکی یکی روی مکرونها را پر میکنید ( سطحی که روش صاف است از مواد میگذارید ) بعد مکرون دومی هم روش قرار داده...و تا موقع سرو در جای خنکی نگهداری میکنید
- بهترین زمان برای مصرف ماکارونها ۱ تا ۲ روز است.


اما شما به راحتی میتوانید مکرونها را هم فریز کنید به این صورت که روی کاغذ پوستی داخل قوطی دربسته بچینید و در فریزر قرار بدید...مکرونها داخل قوطی و مابین کاغذ پوستی حدود ۱ تا ۲ هفته خنک و خشک باقی میمانند
پاسخ }
#3
ماکارون شکلاتی
[عکس: 20120410100143_14969_809.jpg]
مواد لازم :

سفيده تخم‌مرغ: 3 عدد
شكر دانه ريز:40 گرم
پودر شكر:180 گرم
پودر كاكائو: 25 گرم
پودر بادام: 125 گرم



روش تهیه :

ابتدا اگر فر گازي بود روي 150 درجه سانتي‌گراد و اگر برقي بود روي 140 درجه سانتي‌گراد تنظيم و گرم مي‌كنيم. كف سيني فر را كاغذ روغني پهن كرده وآن را چرب مي‌كنيم.
براي ابتدا سفيده‌هاي تخم مرغ را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا پف كنند و سپس آرام آرام شكر دانه ريز را به سفيده اضافه كرده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم تا حالت فومي شكل پيدا كند.
پودر شكر و پودر بادام را با يكديگر آسياب كرده و خوب مخلوط مي‌كنيم و توجه داريم كه به واسطه چربي بادام حالت خميري شكل پيدا نكنند.
پودر كاكائو را نيز به مواد اضافه كرده و مواد خشك را در 3 مرحله توسط ليسك به خورد سفيده‌ها مي‌دهيم. يك ماسوره ساده به قطر 2 سانتي متر داخل كيسه قيف قرار مي‌دهيم.
مايه را داخل قيف ريخته و دايره‌هايي به قطر 3 تا 4 سانتي‌متر از مايه روي كاغذ مي‌گذاريم. سيني را چند بار روي ميز مي‌كوبيم و به‌مدت 30 دقيقه در دماي محيط استراحت مي‌دهيم تا رويه ماكارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20دقيقه روي پنجره وسط فر مي‌پزيم.
براي بين ماكارون‌هاي شكلاتي پس از پخت از خامه يا كرم گاناش سفيد استفاده مي‌كنيم.
پاسخ }
#4
ماکارون کاکائویی بادام
[عکس: 20120411213539_makaron_12049.jpg]
مواد لازم:

سفیده تخم مرغ: ۳ عدد یا ۹۰ گرم (دمای اتاق)

پودر بادام: ۱۲۵ گرم

پودر شکر: ۱۲۵ گرم

شکر دانه ریز: ۱۲۵ گرم

پودر کاکائو: ۲۵ گرم

دقت کنید که شکر به دو صورت پودر شکر و شکر دانه ریز توی مواد اولیه وجود داره.

روش تهیه:

نکته: برای پودر کردن بادام، توی این رسپی احتیاجی به گرفتن پوستش نیست. به این دلیل که کاکائو داره و آخرش قهوه ای میشه. پس به خودتون زحمت ندید که پوست بادام رو بگیرید. برای پودر کردنش، از آسیاب برقی کمک بگیرید و دقت کنید قبل از اینکه به روغن بیفته از آسیاب خارج کنید. نگران دانه های درشت نباشید. میتونید الک کنید تا فقط اونایی که خوب پودر شدن وارد شیرینی شما بشن. از بقیه ش هم میشه برای درست کردن برشتوک استفاده کرد (اگه مامانم درست کنه، حتما عکسش رو میگیرم و روش تهیه ش رو اینجا میذارم )

۱- سفیده های تخم مرغ رو به همراه نیمی از شکر دانه ریز توی یه کاسه بریزید و با درجه متوسط رو به کم همزن، شروع کنید به همزدن. بعد از ۲ دقیقه و وقتی که شروع کرد به سفت شدن و شکل گرفتن، درجه همزن رو کم کنید و به همزدن ادامه بدید. حالا باقیمونده شکر رو هم اضافه کنید و بعد از اینکه کاملا حل شد، همزن رو خاموش کنید.
3- پودر بادام، پودر شکر و کاکائو رو توی یه کاسه دیگه با هم مخلوط کنید و همه این مخلوط رو به سفیده اضافه کنید. حالا به کمک یه قاشق، شروع کنید به همزدن مواد تا مواد خشک به خرد سفیده ها برن. دقت کنید که بیش از حد هم نزنید. مخلوط باید کشسان و نرم باشه و وقتی که از قاشق میچکه، از هم جدا نشه و مثل عسل پیچ بخوره.
- حالا مواد آماده شده رو توی قیف شیرینی پزی بریزید. برای ماسوره، از بزرگترین ماسوره ای که دارید استفاده کنید. این کار برای اینه که گردی شیرینی ماکارون ما زیبا و یکنواخت باشه.

۴- توی سینی فر، کاغذ روغنی بندازید و به کمک قیف به اندازه یه گردو از مواد روی کاغذ بگذارید. مخلوط باید اینقدر نرم باشه که کم کم پخش بشه و یه دایره بزرگتر درست کنه.
5- حالا اجازه بدید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به همین شکل توی هوای آزاد بمونه تا یه لایه از روی مواد یکم خودش رو بگیره. طوری که وقتی به آرامی روش انگشت بزنید، چیزی از مواد به انگشتتون نچسبه.

۶- تو این مدت بذارید فر روی دمای ۱۷۰ درجه گرم بشه. بعد از اینکه گرم شد و ماکارون ها هم آماده بودن، حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه داخل فر قرار بدید.

۷- بعد از اینکه از فر خارج کردید، اجازه بدید تا خنک بشه و بعد از کاغذ جدا کنید.


با این مقدار ۲۲ تا شیرینی آماده شد.
مواد فیلینگش رو هم میگم:

۳۲۵ گرم شکلات، ۳۰۰ گرم خامه زده شده و ۷۵ گرم کره احتیاج دارید.

شکلات رو کاملا خرد کنید و توی یه کاسه بزرگ بریزید. خامه رو توی یه قابلمه کوچیک بریزید و روی حرارت کم قرار بدید و در تمام مدت به هم بزنید تا داغ بشه. حالا روی شکلات های خرد شده بریزید و کاملا هم بزنید تا با حرارتش شکلات ها آب بشن. کره رو هم اضافه کنید و باز هم بزنید تا کاملا روان و مخلوط بشه. حالا میتونید توی قیف بریزید. یکی از ماکارون ها رو بردارید و روش از این مخلوط بگذارید و بعد ماکارون دیگه رو روش فشار بدید.

میتونید ماکارون ها در ظرف در بسته به مدت یک هفته نگه داری کنید.

۲ تا نکته برای بهتر شدن کار:

توی رسپی اصلی گفته شده که بهترین نتیجه وقتی به دست میاد که سفیده های تخم مرغ رو ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از درست کردن شیرینی جدا کرده باشیم و حداقل ۵ ۶ ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنیم تا به دمای اتاق برسه.

حتما حتما اجازه بدید که ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از اینکه توی فر بره، بمونه. این باعث میشه شکل بسیار خوبی داشته باشه.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
مواد لازم:

سفیده تخم‌مرغ 3 عدد
شکر دانه‌ریز 40 گرم
پودرشکر 180 گرم
پودربادام 125 گرم
رنگ و اسانس خوراکی به میزان دلخواه
طرز تهیه:


اگر فر گازی بود روی 150 درجه سانتی‌گراد و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم ‌می‌کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده وآن را چرب می‌کنیم.


ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا پف کند. سپس آرام‌آرام شکر دانه ریز را به سفیده اضافه کرده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند. پودرشکر و پودربادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و توجه داریم که به واسطه چربی بادام حالت خمیری شکل پیدا نکنند. رنگ و اسانس را نیز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در 3 مرحله توسط لیسک به خورد سفیده‌ها می‌دهیم. یک ماسوره ساده به قطر 2 سانتی‌متر داخل کیسه قیف قرار می‌دهیم. مایه را داخل قیف ریخته دایره‌هایی به قطر 3 تا 4سانتی‌متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌کوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر می‌پزیم. برای بین ماکارون‌های شکلاتی پس از پخت از خامه یا کرم گاناش سفید استفاده می‌کنیم.
[عکس: 20121006230017_gha2011.jpg]
خدايا دلم گرفته
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی فرانسوی Orchide 1 1,548 ۲۵-۰۸-۱۳۹۴, ۱۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: سعیده جون66
  سابله(شیرینی فرانسوی) Orchide 0 1,831 ۰۷-۰۲-۱۳۹۲, ۰۳:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Orchide