خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی فلورانتین

162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
شیرینی فلورانتین
مواد لازم
آرد ......270 گرم
نشاسته ذرت ............10 گرم
پودر قند ...100گرم
کره یا روغن نباتی ..............150 گرم
تخم مرغ..........1 عدد
وانیل ..........1/8 ق چ
بکینگ پودر.............1 ق م
مواد رویه

خلال بادام........120گرم
عسل.........50 گرم
خامه............25 گرم
کره..........25گرم
زعفران غلیظ ..........1ق چ

طرز تهیه
کره وپودر قند را با همزن بزنید تاسفید وکشدار شودبعد تخم مرغ و وانیل را در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم بعد آردها وbpرامخلوط کرده وبه مواد بالا اضافه می کنیم و آرام با نوک انگشتان مخلوط می کنیم وزیاد ورز نمی دهیم چون سفت می شود بعد 20دقیقه در یخچال استراحت می دهیم تا چسبندگی احتمالی از بین برود نباید آرد زیاد اضافه کرد بعد قالبها را با روغن مایع چرب می کنیم وبدون دخالت دست درون آرد زده وآرد اضافی را خالی می کنیم بعد کمی از خمیر را درون قالب باز می کنیم و روی آن چنگال می زنیم تا موقع پخت زیاد پف نکند تمام قالبها را بدین شکل آماده می کنیم و در درون فر از قبل گرم شده در ئمای 180 به مدت20 دقیقه طبقه ی وسط قرار می دهیم .البته هرکس دمای فر خودشو بهتر می دونه .
مواد درونی
ابتدا تمام مواد به جز بادام را درون ظرفی ریخته وروی حرارت قرار می رهیم به مدت 3الی 4 دقیقه بعد بادامها روریخته و1دقیقه دیگر حرارت می دهیم بعد مواد را درون تارتهای آماده ریخته دوباره درون ظرف چیده و گریل را روشن می کنیم تا روی شیرینی طلایی شود بعد از خنک شدن روی آن شیره مالیده وبا پودر پسته تزیین می کنیم


تکمیل نام تاپیک


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱-۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ عصر، توسط mamane kiana.)
۱۵-۱-۱۳۹۲, ۱۰:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, گل شقایق, negin.s, NAHID.V, reyhaneh, مه رز, مهرنوش طلا, سمیه گلبانو, N-M, ladybird68, niloofar00, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: شیرینی فلورانتین
این شیرینی رو من چند بار درست کردم با اسم تارتلت منتها اسمش متفاوته حالا نمیدونم جاش همینجاست یا نهDunnof
[تصویر:  20140410205950_Namber4125.jpg]
مواد لازم:
آرد:1 و 1/2 پیمانه
پودر قند:2 ق.غ
کره :125 گرم
وانیل : 1/8 ق.چ
آب خنک : 2ق.غ
زرده تخم مرغ:1 عدد


کره ها رو به چهارگوشهای کوچیک خرد میکنیم و بهد پودر قند و آرد الک شده رو بهش اضافه میکنیم و با نوک انگشت سعی میکنیم آرد رو به خورد کره بدیم بعد زرده تخم مرغ رو آب خنک قاطی میکنیم و به مخلوط آردمون اضافه میکنیم زیاد ورز نمیدیم که روغن بندازه همین قد که زرده به خورد آرد بره کافیه .
حالا خمیر رو توی نایلون میپیچیم و حدودا نیم ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم.
بعد از این زمان خمیر رو بین دوتا نایلون به کمک وردنه به قطر 3-4 میل باز میکنیم و تو قالب پهنش میکنیم به کمک چنگال کف خمیر تو قالب پهن شده رو سوراخ میکنیم تا پف نکنه

[تصویر:  20140410211229_21092013217076.jpg]
من روی خمیر رو با سنگ تزیینی پر کردم تا کمک کنه که خمیر اصلا پف نکنه.
[تصویر:  20140410211303_21092013217077.jpg]
حدودا 10 -12 دقیقه با درجه حرارت 150 طبقه وسط میزاری تا خمیرمون بپزه.
وقتی از تو فر درمیاریم زمان میدیم تا خنک شه خودش به راحتی از قالب جدا میشه خیلی ترد و شکننده اس مواظب باشین .
داخلش رو هم سلیقه ایه میتونین با هر چی که دوست دارین پر کنین یا از روش دوست خوبمون تو پست قبلی استفاده کنین.

[تصویر:  20140410210419_Namber4128.jpg]
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۱-۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ عصر، توسط parza.)
۲۱-۱-۱۳۹۳, ۰۸:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, مدیون مهرت, elhaam, niloofar00, رويا صادقي, Zahra.O, نفس مامان, elipari, vidia



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد