تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی فندقی
#1
کره دوسوم پیمانه
وانیل شکری 1/4 ق چ
پیکینگ پودر 1ق چ
زرده ی تخم مرغ 2عدد
پودر شکر 1/3 پیمانه
آرد 1و1/2 پیمانه
فندق بوداده شده آسیاب شده 2ق غ

طرز تهیه:

کره وپودر قند را می زنیم تاکاملا پوک شود وبعدزرده های تخم مرغ را دانه دانه اضافه می نماییم همراه باوانیل پودرفندق آرد و پکینگ پودر را اضافه می نماییم با قالب دلخواه(قالب گرد)قالب زده.داخل فربادمای 175درجه سانتیگراد به مدت10الی 12 دقیقه طبقه وسط فر قرار می دهیم بعد از سرد شدن روی آن را باشکلات تزیین میکنیم

نکته:من قبل از پخت نصف فندق روش گذاشتم که بعد از پخت بهش چسبید وبعدباشکلات تزیین کردم


[عکس: 20130330105135_Photo0098.jpg]
دیشب که نمی دانستم برای کدام یک از دردهایم گریه کنم!
کلی خندیدم
صادق هدایت
پاسخ }
#2
[عکس: 20160116165857_SAM_2452.JPG]
فکر کنم فرق میکنه با دستور بالا
دستورشو بعدا میذارم
تو رفتی و بی تو تمام خاطره هامان ز مرگ می نالند !
و اشکهای زلالم ‘ هنوز می بارند ...
تو رفتی و بی تو سحر شد و تکرار ‘ اذان شد و نماز...
نمی دانی با رفتنت چه حفره ژرفی در وجودم ایجاد شده ...
کاش بودی بابا...
پاسخ }