تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی قارچی
#1

مواد لازم:
کره 220 گرم
2 پیمانه آرد
2 پیمانه نشاسته ذرت
کمی وانیل
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 پیمانه پودر شکر
3\4 پیمانه روغن مایع
1 قاشق چایخوری پودر کاکائو

روش تهیه:
کره نرم شده رو در یک کاسه با قاشق له کنین
آرد، نشاسته، بکینگ پودر، پودر شکر، و وانیل رو اضافه و با همزن بزنین
روغن مایع رو کم کم به مواد اضافه کنین تا جاییکه قوام خمیر مثل نرمی لاله گوش بشه
از خمیر به اندازه یه گردو جدا کنین و گرد کنین و با فاصله بچینین توی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین

حالا با قالب گرد کوچیک یا سر نوشابه یا هر چیز گرد کوچیک باید روی شیرینی حلقه ایجاد کنیم
قالب رو توی پودر کاکائو بزنین و وسط خمیر ها فشار بدین و کم حرکت بدین

[عکس: 20120927173303_Mushroomscookie096.JPG]

[عکس: 20120927173337_Mushroomscookie104.JPG]

سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 180 ° C به مدت 20-25 دقیقه قرار بدین تا شیرینی ها بپزن و لی تیره نشن
بعد از اینکه کامل خنک شدن توی ظرف مناسب بچینین


[عکس: 20120927173405_a.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
مواد لازم:

مارگارين........ 100 گرم
تخم مرغ......... 2 عدد
بيكينگ پودر......... 1 پاكت معادل 10 گرم
شكر........يك ليوان(که من از پودر قند استفاده کردم)
نشاسته ذرت......... 400 گرم
آرد...............به ميزان لازم ( تا هنگامي كه خمير به دست نچسبد )
پودر كاكائو............ 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه :
ابتدا مارگارین نرم شده وپودر شکر را خوب باهمزن می زنیم تا سفید وپوک شود بعد تخم مرغ را مخلوط کرده وهم می زنیمتا یک دست شوند بعد بکینگ پودر و نشاسته ذرت( که سفید رنگ هست ) اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم در اینجا مواد چسبنده هست کم کم آرد گندم اضافه می کنیمتا چسبندگی آن از بین برود در همین حد کافی است بعد گلوله هایی رو درست می کنیم ودر سینی چرب شده قرار می دهیم بعد از نوشابه یکبار مصرف استفاده می کنیم ودهانه ی آن را به کاکائو می زنیم وکمی روی گلوله ها فشار وارد می کنیم تا شکل قارچ بگیرند ودر فر قرار می دهیم درجه ی فر هر کسی قلق خاصی دار برای من تو 7 ال 9دقیقه پخت .

باید تشکر کنم از سایت سفره خونه وشف رنجبر استاد بین المللی آشپزی من اینو از اونجا یاد گرفتم که دوستان خارج از کشور ارسال کرده بودن وبسیار مناسب وکم هزینه وشیک برای عید هست وبکینگ پودر از دستم در رفت وزیاد شدوبرای من خیلی پف کرد دفعه ی قبل با آرد ذرت درست کردم خیلی خوب شد ولی سفید نبود توصیه می کنم حتما درست کنید .
[عکس: 20130220172649_Photo-0365.jpg]
[عکس: 20130220172830_Photo-0363.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#3
منم درست کردم با دستور 162 عزیز
اما خیلی بدمزه بود وهیچکس دوس نداشت همه رو ریختم دورDash2

[عکس: 20130403190758_Photo0082.jpg]
دیشب که نمی دانستم برای کدام یک از دردهایم گریه کنم!
کلی خندیدم
صادق هدایت
پاسخ }