تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی قلبهای رنگارنگ
#1
Package_favorite 
[عکس: 20131027164923_20131025_131808.jpg]

مواد لازم:

آرد: 100 گرم

آرد ذرت: 30 گرم

پودر قند: 100 گرم

نمک: 1/8 قاشق چایخوری

روغن قنادی: 100 گرم

زرده تخم مرغ: یک عدد

بکینگ پودر: 1/2 قاشق مرباخوری

وانیل خالص: 1/8 قاشق مرباخوری

ژله بریلو: 4 قاشق سوپخوری

رنگ های مجاز خوراکی


طرز تهیه:

روغن قنادی را به دمای محیط میرسانیم و با پودر قند با همزن می زنیم تا پوک و یکدست شود. روغن قنادی کمی کمی سفت است پس ممکن است اول مخلوطتان حالت دانه دانه پیدا کند و کمی سخت مخلوط شود اما در نهایت با هم مخلوط می شوند. حالا زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید. مواد خشک( آردها، بکینگ پودر، نمک و وانیل) را اضافه کرده و مخلوط کنیدتا جایی که خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را خوب ورز داده و یک تکه کنید. بعد آن را با وردنه باز کنید.
اگر احساس کردید خمیر به وردنه می چسبد روی خمیر، کاغذ روغنی بیندازید تا راحت تر خمیر را پهن کنید. حالا با قالبهای مورد نظر خمیر را قالب بزنید و روی سینی فر بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید. سینی فر را به مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا شیرینی ها بپزد. بعد از پخت اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شوند.
بریلو را در ظرفهای مختلف ریخته و با رنگ مخلوط کنید. وقتی بریلوها آماده شد با قلموی آشپزخانه روی شیرینی ها را رنگی کنید. آنها را کنار بگذارید تا رویه رنگی آنها خشک شود و بعد در ظرف بچینید.
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
پاسخ }