خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی قهوه

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #1
شیرینی قهوه
من این شییرینی رو اخرای عید درست کردم...خیلییی خوشمزه شد...حسرت خوردم که چراازاول درست نکردم.تردو پوک...حتما توصیه میکنم

مواد لازم:
آرد............................... 275 + 1 قاشق غذاخوری سر پر (در صورت لزوم)
پودر نشاسته ذرت...........50 گر م
کره.............................. 250 گرم
پودرشکر........................70 گرم
نسکافه........................ 2 قاشق چایخوری پودر شده ( نسکافه را در الک ریخته و با پشت قاشق فشار میدهیم تا پودر شود)
وانیل.............................1/4 قاشق چایخوری
گردوی ریز خرد شده ........ برای غلتاندن به مقدار لازم
شکلات ذوب شده ...........مقداری برای تزیین
پودر شکر .......................مقداری برای رویه شیرینی


روش تهیه:
کره ی به دمای محیط رسیده و نرم را با وانیل و پودر شکر می زنیم.
کمی که زدیم پودر نسکافه را اضافه کرده و حدود دو دقیقه میزنیم نیاز به زدن زیاد ندارد.
نشاسته را روی آرد ریخته و مخلوط می کنیم.
آرد را کم کم اضافه میکنیم و بدون استفاده از هم زن، هم می زنیم!
کمی که آرد به خورد مواد رفت با دست مخلوط میکنیم، نیازی به ورز دادن نیست همین که مخلوط شود کافیست.
خمیر این شیرینی چسبنده نیست و خیلی نرم است پس اگر بعد از اضافه کردن 275 گرم آرد، خمیر به دست چسبید 1 قاشق غذاخوری سر پر آرد گفته شده در مواد اولیه را اضافه کنید.

توجه داشته باشید که آرد زیاد لطافت شیرینی را از بین میبرد!
(خمیر شیرینی من به 1 قاشق آرد اضافه، نیاز پیدا نکرد!)
بعد از جمع شدن و یکپارچه شدن خمیر آن را وزن کرده .
و از آن گلوله های 10-11 گرمی جدا کرده.
به حالت انگشتی فرم میدهیم و داخل گردو غلتانده و درون سینی فر میگذاریم! چون این شیرینی کمی در فر پهن میشود با فاصله کنار هم بچینید.
سینی را در طبقه ی وسط فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد ( که برای هر فر ممکن است متغیر باشد ) قرار داده و حدود 17 دقیقه میپزیم.
بعد از 17 دقیقه از فر درآورده و روی شیرینی ها پودر شکر پاشیده و دوباره به مدت 3 دقیقه در فر میگذاریم!
اگر پودر شکر رویه را حذف کنید مسلما شیرینی ملایمی را تجربه خواهید کرد که ممکن است مورد پسند نباشد!!! و همچنین پودر شکر ظاهر زیبایی به شیرینی ما می بخشد.
پس این مرحله را جدی بگیرید!
بعد از پخت کامل از فر درآورده و وقتی هنوز گرم است با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
[تصویر:  20130403170808_.jpg]
امضای zig.rat
۱۴-۱-۱۳۹۲, ۰۶:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, مرضیه آبی, monamona, laleh joon, NAHID.V, 1368Sheri, negin.s, نیوشا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد