تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی لطیفه
#1
[عکس: 20130715235821_240420145543.jpg]

مواد لازم :
آرد 1 پ
شکر 100g
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 2/1 ق چ
پینگ پودر 2/1 ق چ
نمک 8/1ق چ
پودر قند و خامه فرم گرفته به مقدار لازم

طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم

سفیده ها رو کمی میزنیم تا سفید بشن بعد نمک و نصف شکر رو کم کم به سفیده اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کشدار بشه

زرده،بقیه شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم شه

آرد و پکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک میکنیم

سفیده و آرد رو در سه مرحله به زرده اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم (یعنی خیلی آهسته و حالت دورانی هم میزنیم)

مایه بدست اومده باید حالت اسفنجی داشته باشه

داخل سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم ،مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده 1 تا 1.5 سانتی میریزیم و از مایه بصورت دایره های هم اندازه و با فاصله روی کاغذ میریزیم

روی شیرینی ها رو پودر قند میپاشیم و داخل فر با حرارت 180 درجه و از قبل گرم شده به مدت 10 تا 12 دقیقه میگذاریم تا شیرینیها بپزن

بعد از پخت تا زمانی که شیرینی ها داغ هستن اونها رو از کاغذ جدا میکنی تا خنک شن

[عکس: 20130716001647_240420145541.jpg]
با قیف روی شیرینی خامه میریزیم و یه شیرینی روی خامه میگذاریم و روی خامه رو با پودر پسته تزئین میکنیم

[عکس: 20130716001452_240420145544.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#2
شیرینی لطیفه من واسه اولین بار Hangheadکه خودم زیاد راضی نبودم.Dunnof.نیدونم چرا یکم حالت رطوبتی و خیس داشت!!!Dunnofولی عشق جون که لطیفه شیرینی مورد علاقشه( از بچگی تا الان..) Heartshape2..کلییییی ذوق مرگ شده بود و میگفت مزش مثه بیرونی هاست تازه بهتر هم شدهfakDunnof
قبل از اینکه بره توی فر
[عکس: 20131111105614_IMAG1264.jpg]
بعد که اومد بیرون
[عکس: 20131111105720_IMAG1266.jpg]
[عکس: 20131111104841_IMAG1278.jpg]
با دستور خانم زهرا حداد(کارشناس و مدرش آشپزی)درست کردم.اینم دستورش

مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ پیمانه سرخالی
شكر یک دوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
خامه شیرین ۵۰۰ گرم

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید; سفیده را با نصف شكر آ‌نقدر بزنید تا سفید و پفكی شود. سپس زرده ها را با وانیل و بقیه شكر بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود; سفیده و زرده را با هم مخلوط كرده و بعد آ‌رد و بكینگ پودر را اضافه كنید و به حالت دورانی هم بزنید; كاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید و روی آ‌ن پودر قند بپاشید. سپس مایع را در قیف ریخته با سر ماسوره ساده داخل سینی بریزید سپس روی آ‌نها نیز پودر قند بپاشید و سینی را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی پخته شود. بعد از سرد شدن، خامه شیرین را بزنید تا فرم بگیرد و روی یک عدد از نان شیرینی ها، خامه بگذارید و نان دیگر را روی آ‌ن قرار دهید و در ظرف بچینید.
پاسخ }
#3
شيريني لطيفه بنده ... Flowerysmile

[عکس: 20131121083828_20112013974.jpg]

[عکس: 20131121083940_20112013975.jpg]

ممنون elipari جوووووون ... (1782)
كارگر خسته اي سكه اي از جليقه ي كهنه اش بيرون آورد تا صدقه بدهد ، ناگهان جمله ي روي صندوق را ديد و منصرف شد ...
" صدقه عمر را زياد مي كند. "
پاسخ }
#4
(۱۷-۰۹-۱۳۹۲, ۱۲:۳۶ ب.ظ)مرمرخانوم نوشته:  سلام
منم امروز درستیدم نمیییییدوونم چرا مایه اش خیلی شل بود مث ماست!!!!
البته حالت اسفنجیو داشتDunnof
کمکمممممممم کنیین خانومای باتجربهcrying

سلامFlowerysmile
علت شل شدن مواد ، به دلیل از بین رفتن حالت اسفنجی سفیده ی تخم مرغ هست
باید سفیده ی تخم مرغ رو خیلی آهسته به کمک لیسک با مواد مخلوط کنین تا حجم و پُفش از بین نره
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#5
شیرینی لطیفه ی بی نظیر من یعنی بگم عاااااااااااااااااااااالی نرم و پفکی و خوشششششششششششمزه با دستور الی جونم ممنون عزیزم عاااااااالی بود(1782)(1782)(1782)البته من یادم رفت روش پودر پسته بریزمangelic

[عکس: 20140124162733_IMG_5694.jpg]
[عکس: 20140124163017_IMG_5696.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
این شیرینی های خوشمزه رو جمعه بردم خونه مامان دیگه مامانم کلی ازم تعریف کرد منم خوب(87)(87)

[عکس: 20140208110729_IMG_5785.jpg]
[عکس: 20140208110800_IMG_5786.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#7
(۱۹-۱۱-۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ ق.ظ)گلنار 20 نوشته:  بچه ها یه سوال.خامه فرم گرفته رو خودتون اماده میکنین؟من خیلی مشکل دارم باهاش میشه طرز تهیش رو بگیدDunnofDunnofDunnofDunnofDunnofDunnofDunnofDunnof
عزیزم من خامه قنادی اماده کاله رو از فروشگاه میخرم تو فروشگاه های لوازم قنادی هم دارن این خامه امادست فقط باید با هم زن 7الی8 دقیقه بزنید تا فرم بگیره
مارکهای دیگه هم هست ولی من کاله استفاده میکنم خامش خیلی خوشمزست

(۱۹-۱۱-۱۳۹۲, ۱۱:۳۹ ق.ظ)maminadia نوشته:  سلام خامه شیرین رو باید از کجا تهیه کردش و اینکه منظور از ارد همون ارد سفیده یا نه؟ممنون

عزیزم خامه شیرین تو فروشگاهای مواد غذایی یا لوازم قنادی موجوده فقط باید بزنی تا فرم بگیره
منظور از ارد همون ارد سفید قنادیه عزیزمFlowerysmile
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#8
دیشب خونه دوست همسری دعوت بودیم منم این شیرینی خوشمزه رو درست کردم که کلی خوششون اومدYum2Yum2Yum2
[عکس: 20140214120017_IMG_5810.jpg]
[عکس: 20140214120059_IMG_5811.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#9
وای محشرهYum2توسایزمینیhih
[عکس: 20140219235914_Photo0645.jpg]
[عکس: 20140220005814_Photo0647.jpg]
محبوب بودنت را در همین لحظه باور کن.لحظه ای که دلی به یاد توست!Flowerysmile
پاسخ }
#10
[عکس: 20140222093421_IMG__.jpg]
سلام الهام جون.منم این شیرینی رو درست کردم اما مایه ی خیلی شلی بدست اومد.منم چون پیمانه نداشتم برای ارد همش بهش ارد میزدم تایکم خودشو بگیره.وقتی حاضر شدبیشتر حالت خمیری داشت تا چسبندگی.میشه لطفا ارد رو به گرم بگین؟یکی هم اینکه من خامه صبحونه رو با پودر شکر زدم اما بازم خامم شل بود اونجور مثل توی عکسای شما که خامتون خشگل سرجاش وایساده نمی موندcrying
میشه لطفا راهنمایی کنید که مشکل کارم چی بوده؟
اللهم عجل لولیک الفرج
http://ansherli.niniweblog.com/
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...