تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی لقمه ای
#1
[عکس: 20131128141232_lokumlu_kurabiye.jpg]

مواد لازم:
مواد خمیر :

150 گرم کره نرم شده در دمای محیط
ماست 2 قاشق غذا خوری ( 60 گرم )
آرد 2.5 پیمانه ( 250 گرم )
شکر دانه ریز نصف پیمانه ( 50 گرم )
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر

برای پر کردن :
انواع راحت الحلقوم

برای تزیین :
پودر قند



روش تهیه:
آرد ، بکینگ پودر و پودر شکر رو در یک کاسه بریزین و مخلوط کنین بعد ماست و کره رو اضافه و مخلوط کنین تا یک خمیر چسبنده ایجاد بشه
خمیر رو در کیسه فریزر بذارین و نیم ساعت در یخچال قرار بدین تا سفت بشه

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین

خمیر رو به چهار قسمت تقسیم کنین تا کار راحت تر بشه
به کمک وردنه خمیر رو باز کنین به قطر 4 5 میلی متر و بعد به رولت دالبر یا چاقو یا پیتزا بر نوارهای 2 - 1.5 سانتی ازش ببرین
نوک هر خمیر یه تیکه راحت الحلقوم قرار بدین و رول کنین
شیرینی هارو روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین و چرب کردین قرار بدین و به مدت 20-25 دقیقه در فر قرار بدین
بعد از 15 دقیقه چک کنین اگه شیرینی هاتون پخته بود فر رو خاموش کنین(زمان پخت بستگی به فرتون داره)
بعد از اینکه شیرینی ها کمی خنک شدن روشون پودر قند بپاشین و در ظرف در بسته نگهداری کنین

میتونین کل خمیر رو یک دفعه باز کنین و وسطش راحت الحلقوم هارو کنار هم بچینین و یک دفعه رول کنین و بعد از خارج کردن از فر برش زده و پودر قند بپاشین

[عکس: 20131128141345_bayramlik_kurabiye1.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }