تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی ماندل بولار
#1
Ksmiletris 
مواد لازم:
آرد سفید 50 گرم
آرد برنج 50 گرم
پودر قند 2ق غ پر
اسانس یا وانیل کمی
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 60 گرم

طرز تهیه:
پودر قند و کره را با همزن آنقدر میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود.
زرده و اسانس را اضافه کرده و هم می زنیم تا لطیف شود.
آردها را 3 بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم(تا قبل اضافه کردن آرد،با همزن برقی هم میزنیم اما با افزودن آرد با دست ورز می دهیم)
نکته : خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
خمیر را در پلاستیک فریزر و ب مدت 20 دقیقه در یخچال میگذاریم تا استراحت کند.
بعد از خمیر گلوله کوچکی برداشته ، گرد میکنیم(کمی بزرگتر از توشلهhih)
وسط آنرا با وسیله ای حفره ایجاد میکنیم(من با سر ماژیک وایت برد که تمیز بود انجام دادم) و در سینی فر که چرب شده میچینیم و درفر که از قبل گرم شده با حرارت 140 دره به مدت 10-15 دقیقه میگذاریم.
بعد پخت داخل شیرینی را با کرم فیل یا شکلات بن ماری شده یا.... تزیین میکنیم.
میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.

[عکس: 20140202140202_P290114_18.56.jpg]
نوش جانFlowerysmile
پاسخ }
#2
اینم دست پخت بعضی دوستام برای جشنواره
[عکس: 20140214001220_CIMG0039.JPG]

[عکس: 20140214001306_CIMG0045.JPG]

تو قاب شکلات پاستیل درست کرده و گذاشته سطشون
[عکس: 20140214001705_CIMG0057.JPG]

[عکس: 20140214001748_CIMG0056.JPG]
پاسخ }
#3
شیرینی خوشمزه ای بود

[عکس: 20160406173623_.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }