تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی مربایی
#1
شيريني مربايي و شكلاتي :
حتما يه بار امتحانش كنين تا قلقش دستتون بياد بعد .

[عکس: 20130124033728_99723.jpg]

مواد لازم براي خمير :

ارد ۵/۲ ليوان

بادام اسياب شده ۱ ق غ

كره ۱۷۵ گرم تو دماي اتاق نرم شده

پودر شكر ۱ ليوان

براي تزيين مربا با مارمالاد دلخواه

سس شكلاتي فرمند

طرز تهيه :

ارد رو الك ميكنيم وميريزيم تو ظرف و بادام و پودر شكرو كره رو علاوه كرده و ورزش ميديم تا

خميري نرم و يكدست داشته باشيم .از اين خمير به اندازه كوچكتر از گردو برميداريم و گردش

ميكنيم . كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و خميرمونو با فاصله از هم تو سيني ميچينيم وسط

خمير را با انگشت شست فشار داده و گود ميكنيم. و تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت

۱۵ دقيقه ميپزيم تا به رنگ قهوهاي روشن دربيان و بعد از فر دراورده و صبر ميكنيم تا ولرم

بشه و بعد با كمك ق چ مارمالاد و سس شكلاتي رو توي گودي كلوچه ميزاريم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
شیرینی مربایی


[عکس: 20130124040555_dugme-kurabiye.jpg]


مواد لازم:

کره نرم شده=نصف پیمانه
شکر=یک سوم پیمانه
زرده تخم ‌مرغ= یک عدد
وانیل=یک سوم قاشق چای‌ خوری
آرد=یک و یک سوم پیمانه
مربای میوه=2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهيه:

* ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
* آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
* تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
* درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.
* خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.
* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
* شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شون
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#3
اینم از شیرینی مربایی من
که مربا توت وسطش گذاشتم
مرسی میترا جونمFlowerysmile

[عکس: 20120527001348_IMG_0006.JPG]
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
#4
(۰۷-۰۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۹ ق.ظ)zizo نوشته:  اینم از شیرینی مربایی من
که مربا توت وسطش گذاشتم
مرسی میترا جونمFlowerysmile
دوست عزیزم
دستت درد نکنه
زیباند حتما خوشمزه هم هستند
فقط یه نکته
زمانی که شیرینی رو تو سینی می چینی
فاصله حداقل 5 سانت رو رعایت کن تا شیرینی در حین پخت به هم نچسبه و دایره کامل و زیبا تری رو بهت بده
موفق باشی

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#5
[عکس: 20130124034145_98577.jpg]

مواد لازم :

250 گرم ارد = 2 لیوان ارد

کره 140 گرم سرد باشه

پودر شکر 5 ق غ یا 70 گرم

تخم مرغ 2 عدد ( زرده و سفیده رو جدا میکنیم )

پوست رنده شده لیمو

وانیل کمی

مارمالاد غلیظ به اندازه کافی

پودر شکر 2 ق غ



طرز تهیه :39 تا شیرینی شد

1 : ارد رو الک میکنیم .

2 : کره به تکه های کوچک تقسیم میکنیم . و روی ارد میریزیم .

3 : بعد با چاقو کره و ارد رو با هم مخلوط میکنیم مثل اینکه میخواهیم ارد و کره رو ببریم . ( اینجوری بیسکویتها خیلی ترد تر میشن .)

4 : وسط ارد رو مثل حوض گود میکنیم و زرده های تخم مرغ و 5 ق غ پودر شکر و پوست رنده شده لیمو رو اضافه میکنیم و بعد با نوک انگشت مواد رو با هم مخلوط میکنیم و بعد خمیر رو ورز میدیم . اول شاید به نظر برسه که خمیر جمع نمیشه . به ورز دادن ادامه میدیم .

5 : بعد به مدت نیم ساعت خمیر رو میزاریم تو یخچال تا استراحت کنه .

6 : بعد از خمیر به اندازه گردو کوچک برمیداریم و گرد میکنیم و بعد با نوک انگشت کوچک وسطش رو گود میکنیم .

7 : سفیده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم .

8 : 2 ق غ پودر شکر رو تو بشقاب میریزیم .



9 : بعد طرف گود بیسکویت رو اول تو سفیده تخم مرغ میزنیم و بعد تو پودر شکر میزنیم .

10 : کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و با فاصله بیسکویتها رو میچینیم و تو گودی بیسکویتها با کمک ق چ مارمالاد میزاریم .

11 : تو فر از قبل گرم شده با 175 درجه به مدت 10 تا 12 دقیقه میپزیم . تا کمی طلایی بشن .

12 : سرد که شدن از سینی جداشون میکنیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
واسه بار اول عالییییییییییی بود.میخام واسه عید ازش درست کنم.(1782)اینم واسه خانم گل
[عکس: 20130210195639_11022013002.jpg][عکس: 20130210200350_11022013.jpg]
خدایا چقدر میگیری که بگذاری شب اول قبر قبل ازاینکه توازم سوال کنی من ازت بپرسم چرا....!!؟crying
پاسخ }
#7
[عکس: 20130223104438_8727-cajni-cvetici_zoom.jpg]

مواد لازم:
300 گرم آرد
150 گرم روغن صاف قنادی
100 گرم شکر
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری وانیل شکری
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آب سرد

مارمالا دلخواه برای روی شیرینی

روش تهیه:
روغن،شکر و وانیل رو با همزن بزنین تا پوک بشه
تخم مرغ رو اضافه و هم بزنین
بعد آب،بیکینگ پودر و آرد الک شده رو اضافه و مخلوط کنین
خمیر رو ورز بدین تا منسجم بشه
بعد داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت در یخچال استراحت بدین

بعد از این مدت خمیر رو با وردنه باز کنین،با قالب گل قالب بزنین و خمیر هارو توی قالب مافین کوچیک بذارین تا لبه های کل به سمت بالا جمع بشن و داخلش گود بشه
و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه 15-20 دقیقه قرار بدین و مراقب باشین نسوزه و زیرش تغییر رنگ نده
بعد از خنک شدن داخلش رو با مربا یا مارمالاد دلخواه پر کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
شیرینی مربایی و شکلاتی با دستور سیما جون Yum2 با کمی تغییر در شکل
[img][عکس: 20130227060810_20130327676.jpg][/img]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#9
[عکس: 20130304200651_bowtie-cookies-0-27-510x300.jpg]

مواد لازم:
170 گرم پنیر خامه ای
230 گرم کره در دمای اتاق
2 قاشق غذا خوری قند
325 گرم آرد
مقدار خیلی کم نمک
1 و1/2 فنجان مربای دلخواه
پودر شکر (برای تزئین)

طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ،پنیر خامه ای ، کره ،شکر و نمک رو با همزن بزنید (حدود 2 دقیقه)
سپس سرعت رو کم کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست ورز بدید و روی سطح آرد پاشی پهن کنید و 16 قسمت (مربع شکل) تقسیم کنید.
وسط هر قسمت مربا بریزید و دوطرف اون رو تا بزنید
مدت 20-25 دقیقه داخل فر بزارید تا طلایی رنگ بشه و پس از خنک شدن ، روی اونها پودر قند بپاشید.


[عکس: 20130304200634_bowtie-cookies-1024x943.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
[عکس: 20131220194650_4.JPG]


مواد لازم :
کره 250 گرم
ارد 5 لیوان
پودر قند 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
ماست نصف لیوان
پکینگ پودر 2 ق چ
تخم مرغ 2 عدد( یکی از سفیده ها روی خمیر میزنیم )
مرابی البالو یا توت فرنگی برای روی کوکی ها

طرز تهیه :
فر را با 180 درجه گرم میکنیم .کف سینی را با کاغذ روغنی میپوشونیم .
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خمیر مون را اماده میکنیم .

[عکس: 20131220194940_5.JPG]
از خمیر به اندازه یک گردو کوپک برداشته و گرد میکنیم .و با فاصله کنار هم میچینیم با کمک یک اسکوپ زن کوچک وسط کوکی ها رو گود میکنیم .

[عکس: 20131220195121_7.JPG]

سفیده تخم مرغ را با چنگال زده و با برس روی کوکی ها میزنیم . و در فر تا زمانی که طلایی بشن میپزیم .
[عکس: 20131220195204_8.JPG]

کوکی ها که سرد شدن با کمک یک ق چ کمی قسمتهای گود را باز کرده و از مربای دلخواه وسطشون رو پر میکنیم .
[عکس: 20131220195455_9.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Package_favorite شیرینی مشهدی(شیرینی مربایی یا شیرینی آلمانی) baroon 74 36,721 ۱۵-۰۲-۱۳۹۵, ۰۹:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: mayok