خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی مربایی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
شیرینی مربایی
شيريني مربايي و شكلاتي :
حتما يه بار امتحانش كنين تا قلقش دستتون بياد بعد .

[تصویر:  20130124033728_99723.jpg]

مواد لازم براي خمير :

ارد ۵/۲ ليوان

بادام اسياب شده ۱ ق غ

كره ۱۷۵ گرم تو دماي اتاق نرم شده

پودر شكر ۱ ليوان

براي تزيين مربا با مارمالاد دلخواه

سس شكلاتي فرمند

طرز تهيه :

ارد رو الك ميكنيم وميريزيم تو ظرف و بادام و پودر شكرو كره رو علاوه كرده و ورزش ميديم تا

خميري نرم و يكدست داشته باشيم .از اين خمير به اندازه كوچكتر از گردو برميداريم و گردش

ميكنيم . كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و خميرمونو با فاصله از هم تو سيني ميچينيم وسط

خمير را با انگشت شست فشار داده و گود ميكنيم. و تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت

۱۵ دقيقه ميپزيم تا به رنگ قهوهاي روشن دربيان و بعد از فر دراورده و صبر ميكنيم تا ولرم

بشه و بعد با كمك ق چ مارمالاد و سس شكلاتي رو توي گودي كلوچه ميزاريم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ صبح، توسط sima.)
۹-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۵۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, سمیه گلبانو, شادونه, niyayesh*, loyee_15, ladybird68, maryam1352, niloofar00, Atefe joon, z.arghavani
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #2
شیرینی مربایی
شیرینی مربایی


[تصویر:  20130124040555_dugme-kurabiye.jpg]


مواد لازم:

کره نرم شده=نصف پیمانه
شکر=یک سوم پیمانه
زرده تخم ‌مرغ= یک عدد
وانیل=یک سوم قاشق چای‌ خوری
آرد=یک و یک سوم پیمانه
مربای میوه=2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهيه:

* ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
* آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
* تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
* درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.
* خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.
* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
* شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شون
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ صبح، توسط sima.)
۳-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۱۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
cimcim, ladybird68, پارانزیم, niyayesh*, سمیه گلبانو, maryam1352, niloofar00, Atefe joon, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #3
RE: شیرینی بابا تزیین مربایی
اینم از شیرینی مربایی من
که مربا توت وسطش گذاشتم
مرسی میترا جونمFlowerysmile

[تصویر:  20120527001348_IMG_0006.JPG]
امضای zizo
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ
۷-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از zizo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
)Mitra(, سمیه گلبانو, پارانزیم, maryam1352, niloofar00, Atefe joon, z.arghavani
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #4
RE: شیرینی بابا تزیین مربایی
(۷-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ صبح)zizo نوشته شده توسط:  اینم از شیرینی مربایی من
که مربا توت وسطش گذاشتم
مرسی میترا جونمFlowerysmile
دوست عزیزم
دستت درد نکنه
زیباند حتما خوشمزه هم هستند
فقط یه نکته
زمانی که شیرینی رو تو سینی می چینی
فاصله حداقل 5 سانت رو رعایت کن تا شیرینی در حین پخت به هم نچسبه و دایره کامل و زیبا تری رو بهت بده
موفق باشی
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ صبح، توسط Galaxy.)
۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۰۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, zizo, z.arghavani
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: شيريني مربايي و شكلاتي
[تصویر:  20130124034145_98577.jpg]

مواد لازم :

250 گرم ارد = 2 لیوان ارد

کره 140 گرم سرد باشه

پودر شکر 5 ق غ یا 70 گرم

تخم مرغ 2 عدد ( زرده و سفیده رو جدا میکنیم )

پوست رنده شده لیمو

وانیل کمی

مارمالاد غلیظ به اندازه کافی

پودر شکر 2 ق غ



طرز تهیه :39 تا شیرینی شد

1 : ارد رو الک میکنیم .

2 : کره به تکه های کوچک تقسیم میکنیم . و روی ارد میریزیم .

3 : بعد با چاقو کره و ارد رو با هم مخلوط میکنیم مثل اینکه میخواهیم ارد و کره رو ببریم . ( اینجوری بیسکویتها خیلی ترد تر میشن .)

4 : وسط ارد رو مثل حوض گود میکنیم و زرده های تخم مرغ و 5 ق غ پودر شکر و پوست رنده شده لیمو رو اضافه میکنیم و بعد با نوک انگشت مواد رو با هم مخلوط میکنیم و بعد خمیر رو ورز میدیم . اول شاید به نظر برسه که خمیر جمع نمیشه . به ورز دادن ادامه میدیم .

5 : بعد به مدت نیم ساعت خمیر رو میزاریم تو یخچال تا استراحت کنه .

6 : بعد از خمیر به اندازه گردو کوچک برمیداریم و گرد میکنیم و بعد با نوک انگشت کوچک وسطش رو گود میکنیم .

7 : سفیده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم .

8 : 2 ق غ پودر شکر رو تو بشقاب میریزیم .



9 : بعد طرف گود بیسکویت رو اول تو سفیده تخم مرغ میزنیم و بعد تو پودر شکر میزنیم .

10 : کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و با فاصله بیسکویتها رو میچینیم و تو گودی بیسکویتها با کمک ق چ مارمالاد میزاریم .

11 : تو فر از قبل گرم شده با 175 درجه به مدت 10 تا 12 دقیقه میپزیم . تا کمی طلایی بشن .

12 : سرد که شدن از سینی جداشون میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ صبح، توسط sima.)
۲۱-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۴۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, mamane kiana, سمیه گلبانو, 162, niyayesh*, N-M, loyee_15, )Mitra(, maryam1352, نازیلا62, niloofar00, Atefe joon, z.arghavani

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
45
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 54


محل سکونت : شهرکرد
ارسال: #6
RE: شیرینی مربایی
واسه بار اول عالییییییییییی بود.میخام واسه عید ازش درست کنم.(1782)اینم واسه خانم گل
[تصویر:  20130210195639_11022013002.jpg][تصویر:  20130210200350_11022013.jpg]
امضای یشین
خدایا چقدر میگیری که بگذاری شب اول قبر قبل ازاینکه توازم سوال کنی من ازت بپرسم چرا....!!؟crying
۲۲-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از یشین به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, sima, Galaxy, maryam1352, niloofar00, Atefe joon, z.arghavani


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Package_favorite شیرینی مشهدی(شیرینی مربایی یا شیرینی آلمانی) baroon 74 32,743 ۱۵-۲-۱۳۹۵ ۰۹:۵۳ صبح
آخرین ارسال: mayok


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد