خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی مرنگ نعناعی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی مرنگ نعناعی
3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ (به دمای محیط رسیده)
1 / 4 کرم قاشق چای خوری کرم تارتار
1 / 4 قاشق چای خوری عصاره نعناع خالص
یه کم نمک
3 / 4 فنجان شکر


فر رو از قبل روشن کنین تا گرم بشه(225 درجه فارنهایت)

در یک کاسه فلزی مخلوط سفیده تخم مرغ، 1 / 4 قاشق چای خوری کرم تارتار، یک کم نمک و 1 / 4 قاشق چای خوری عصاره نعناع خالص حسابی بزنین تا یکدست بشه.
به تدریج 3 / 4 فنجان شکر اضافه کردن بههم زدن ادامه بدین به تا فرم قله کوه در بیاد و سفت بشه.

داخل قیف رو با یه قلمو که به رنگ قرمز خوراکی آغشته کردین یه تا خط بکشین
حالا مواد مرنگ رو توی قیف بریزین و با ماسوره ستاره ای روی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدین با فاصله شکوفه بزنین و توی فر به مدت حدود 90 دقیقه بذارین بپزه ولی مراقب باشین به هیچ وجه از رنگ سفید تغییر رنگ نده و قهوه ای نشه

بعد از پخت، تا خنک شدن کامل مرنگ ها صبر کنید و بعد از کاغذ روغنی جداش کنین
مراقب باشین چون مرنگ خیلی خیلی ترد و شکننده س
مرنگ رو میتونین در ظرفهای در بسته تا چند هفته نگه داری کنینClap

[تصویر:  20120114220130_peppermint-meringue-tutorial.jpg]

[تصویر:  20120114220239_Minty-Meringues.jpg]

ترجمه خودمhih
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, SH.I.VA, worldnews



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد