تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی مرنگ نعناعی
#1
3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ (به دمای محیط رسیده)
1 / 4 کرم قاشق چای خوری کرم تارتار
1 / 4 قاشق چای خوری عصاره نعناع خالص
یه کم نمک
3 / 4 فنجان شکر


فر رو از قبل روشن کنین تا گرم بشه(225 درجه فارنهایت)

در یک کاسه فلزی مخلوط سفیده تخم مرغ، 1 / 4 قاشق چای خوری کرم تارتار، یک کم نمک و 1 / 4 قاشق چای خوری عصاره نعناع خالص حسابی بزنین تا یکدست بشه.
به تدریج 3 / 4 فنجان شکر اضافه کردن بههم زدن ادامه بدین به تا فرم قله کوه در بیاد و سفت بشه.

داخل قیف رو با یه قلمو که به رنگ قرمز خوراکی آغشته کردین یه تا خط بکشین
حالا مواد مرنگ رو توی قیف بریزین و با ماسوره ستاره ای روی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدین با فاصله شکوفه بزنین و توی فر به مدت حدود 90 دقیقه بذارین بپزه ولی مراقب باشین به هیچ وجه از رنگ سفید تغییر رنگ نده و قهوه ای نشه

بعد از پخت، تا خنک شدن کامل مرنگ ها صبر کنید و بعد از کاغذ روغنی جداش کنین
مراقب باشین چون مرنگ خیلی خیلی ترد و شکننده س
مرنگ رو میتونین در ظرفهای در بسته تا چند هفته نگه داری کنینClap

[عکس: 20120114220130_peppermint-meringue-tutorial.jpg]

[عکس: 20120114220239_Minty-Meringues.jpg]

ترجمه خودمhih
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }