ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


شیرینی مشهدی(شیرینی مربایی یا شیرینی آلمانی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
15
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 31


محل سکونت : همینجا
ارسال: #1
Package_favorite شیرینی مشهدی(شیرینی مربایی یا شیرینی آلمانی)
مدیر جونیا امیدوارم خلاف مقررات تاپیک باز نکرده باشم

یه شیرینی خوشگل،مناسب برای ایام عید


[تصویر:  20130201223750_bisk.o.vikm.lt.JPG]

موادلازم:

آرد........................................150 گرم

کره.......................................90 گرم

پودر شکر................................40 گرم

آب........................................2 قاشق چایخوری

وانیل.....................................1/8 قاشق چایخوری

سفیده ی تخم مرغ برای رومال.....1 عدد

خلال بادام...............................برای تزئین

مربا ی بدون آب یا مارمالاد.........برای تزئین

طرزتهیه:

فر را روی 175 درجه ی سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کره ،پودر شکر و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا نرم و کرم رنگ شود.

آرد را الک کنید و با آب به مخلوط اضافه کنید و با نوک انگشت ورز دهید تا خمیری نرم بدست آید.

خمیر را درون نایلون فریزر به مدت 1ساعت در یخچال استراحت بدهید.

روی سطح کارتان آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید و قالب بزنید.

تعداد شیرینیها باید زوج باشد ،وسط نصفی از شیرینیها را با قالب کوچکتر قالب بزنید.

سفیده ی تخم مرغ را روی شیرینی های میان تهی بکشید و رویش بادام خرد شده بریزید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را به مدت 10-15 دقیقه ،درون سینی فر قرار بدهید.

*مواظب باشید شیرینیها نسوزه.همینکه زیرش طلایی شد از فر خارج کنید.

وقتی شیرینیها خنک شدند روی شیرینیهایی که وسط شان قالب نخورده مربا ی بدون آب و یا مارمالاد بکشید و شیرینیی که رویش بادام دارد را روی آن قرار دهید.

*این مقدار مواد حدود 20 عدد شیرینی جفتی بهتون میده.

*من از مربای آلبالو استفاده کردم.

*این شیرینی هارو صاف توی ظرف بچینید تا مرباها از لبه ی شیرینی شرّه نکنه.

*توی ظرف در دار و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ عصر، توسط Galaxy.)
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۰:۵۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از baroon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, مهرنوش طلا, dokhmal, niloofar00, آیلین2, نازیلا62, 1368Sheri, Galaxy, mozhgan57, پارانزیم, گلسان, elipari, ناهید طاهری, z.arghavani, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
58
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 118


محل سکونت : شهر گل و بلبل
ارسال: #2
RE: شیرینی مربایی
برای افطاری شیرینی درست کردم و حسابی هم دهنم آب افتاد . از ظاهرش معلومه که خیلی خوشمزست . (87)dancy

[تصویر:  20120720105303_.jpg]

[تصویر:  20120720105403_.jpg]
امضای همراه
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[تصویر:  20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
۳۰-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از همراه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, saieh, مهرنوش طلا, سمیه گلبانو, niloofar00, 1368Sheri, آیلین2, mozhgan57, پارانزیم, elipari, padide 60, z.arghavani, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 55


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: شیرینی مربایی
این از شیرینی های من

[تصویر:  1345464032_20_9be6fdc432.jpg]
،
[تصویر:  1345464045_20_ce3b2a199f.jpg]
Flowerysmile
۳۰-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از تکتم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
soomita, sima, saieh, مهرنوش طلا, N-M, niloofar00, مامان زینب کوچولو, 1368Sheri, آیلین2, mozhgan57, پارانزیم, elipari, padide 60, z.arghavani, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
390
تاریخ عضویت:
فروردین ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 840


محل سکونت : رشت
ارسال: #4
شیرینی مشهدی
این هم شیرینی های منYum2

[تصویر:  20130221185504_2012-12-0419.05.51.jpg]


شیرینی آلمانی

تخم مرغ 4عدد
پودرشکر 250گرم
روغن جامد 400گرم
آرد یک کیلو
بیکینگ پودر 3ق چ
وانیل یکدوم ق چ
مارمالاد توت فرنگی بمیزان لازم

در ظرفی روغن جامد و پودر شکر را با هم بزنید تا پوک شود. تخم مرغها را یکی یکی بهمراه وانیل افزوده و خوب بزنید. آرد و بیکینگ پودر را نیز با هم الک کرده و کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به قطر نیم سانت باز کرده و قالب بزنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را در آن چیده و بمدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.
پس از خنک شدن لایه زیرین را مارمالاد زده و لایه بعدی را روی آن قرار دهید. (من مربای انجیر زدم 1 (49))
(منبع:مجله سرآشپز)
پ.ن: این مقدار مواد حدود 200 بیسکوییت میدهد که میشود 100 شیرینیFlowerysmile
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۲-۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ صبح، توسط غزل بانو.)
۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۹:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Galaxy, tannaz.m, سمیه گلبانو, 1368Sheri, saieh, قلب, minaarash, niloofar00, mozhgan57, پارانزیم, گلسان, elipari, z.arghavani, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
209
تاریخ عضویت:
اردیبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 750


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: شیرینی مشهدی(شیرینی مربایی یا شیرینی آلمانی)
اینم شیرینی مشهدی من
[تصویر:  20130306083818_.jpg]
[تصویر:  20130306083928_1.jpg]
امضای zig.rat
وبلاگ من

نوش جان
۱۶-۱۲-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
pink butterfly, N-M, ma.nasirpour, feloria, سمیه گلبانو, فرناز23, aminegar, SIMA.H, قلب, minaarash, maryam poyan, negin.s, Galaxy, niloofar00, 1368Sheri, آیلین2, mozhgan57, پارانزیم, elipari, ناهید طاهری, z.arghavani, گلسا90
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
405
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2462


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: شیرینی مشهدی(شیرینی مربایی یا شیرینی آلمانی)
شیرینی مشهدی من براي نوروز با كمي تغيير در ظاهرHangheadHangheadHanghead

Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2

Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2

[تصویر:  20130312123046_Image000.jpg]

[تصویر:  20130312123236_Image002.jpg]

[تصویر:  20130312123216_Image003.jpg]
امضای گلسان
[تصویر:  21ccd8affb.png]
۲۲-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۴۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از گلسان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Galaxy, niloofar00, نازیلا62, 1368Sheri, آیلین2, مهرناز مامانی, mozhgan57, پارانزیم, elipari, padide 60, royamama, z.arghavani, ماهنيان, گلسا90



کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد