خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی نازوک ارمنی (Armenian Nazook)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی نازوک ارمنی (Armenian Nazook)
[عکس: 20141025232851_Armenian-Nazook5.jpg]

نازوک و گاتا شیرینی های مخصوص ارامنه هستند که خیلی خیلی لذیذن و در اعیاد تهیه میشن
پیشنهاد میکنم هر دو رو حد اقل یکبار امتحان کنین

مواد لازم :
4 و ½ پیمانه (563 گرم) آرد الک شده
8 اونس (230 گرم) خامه ترش
400 گرم کره نرم شده (دمای اتاق)
2 و ½ قاشق چایخوری یا 7 گرم مایه خمیر
1 و ½ پیمانه (340 گرم) شکر
2 قاشق چایخوری (10 میلی لیتر) عصاره وانیل
1-2 زرده تخم مرغ


روش تهیه:
خمیر:

3 پیمانه (375 گرم) از آرد رو در یک کاسه بزرگ الک کنین،مایه خمیر خشک رو اضافه و مخلوط کنین
خامه ترش و 230 گرم کره نرم شده رو اضافه و با کمک دست یا میله خمیرگیر مخلوط کن مخلوط کنین
به مخلوط کردن به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که خمیر دیگه به کاسه یا دست های شما نچسبه ادامه بدین
اگه هنوز چسبنده بود کم کم آرد اضافه و هم بزنین تا خمیر خودشو بگیره
خمیر رو بپوشونین و در یخچال 3-5 ساعت استراحت بدین

مواد میانی:
باقیمانده آرد، شکر، و کره نرم شده رو با هم مخلوط کنین و عصاره وانیل رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین تا حالت دون دون بشه مثل شن


پیچیدن نازوک:
خمیر خنک رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنین و هر کدوم رو بشکل توپ در بیارین
سطح کار رو آرد پاشی کنین و خمیر رو بشکل مستطیل یا بیضی پهن کنین
خمیر باید تا حدی نازک بشه که شفاف نشه یعنی اونورش مشخص نشه
¼ از مخلوط میانی رو روی خمیر پهن کنین و خمیر رو با احتیاط رول کنین تا مواد میانی جابجا نشه و رول در همه مناطق یک اندازه باشه بعد با یک فشار خیلی کم دستتون کمی رول رو تخت کنین

[عکس: 20141025232640_Armenian-Nazook1.jpg]

با برس زرده تخم مرغ رو روی کل سطح خمیر بمالین و با کمک یک کارد برش زیگ زاگی یا چاقو رول رو برش بدین(هر رول رو به 10 قسمت تقسیم کنین) و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین بچینین

[عکس: 20141025232746_Armenian-Nazook2.jpg]

[عکس: 20141025232813_Armenian-Nazook3.jpg]

سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای 350F یا 175C قرار بدین تا زمانیکه روی شیرینی ها کاملا برشته و طلایی تیره بشه

[عکس: 20141025232833_Armenian-Nazook4.jpg]

اجازه بدین تا نازوک ها کاملا سرد بشن و بعد سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
19-11-2014, 11:47 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نان شیرینی گاتا(ارمنی) Galaxy 15 24,512 03-07-2016, 05:54 PM
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد