خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 74 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی نخودچی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #1
شیرینی نخودچی
سلام ،سلام دوست جونی جوناDancegirl

خوب هستین؟؟:bighug:

شمارش معکوس شروع شده..دیگه چیزی به سال جدید نمونده
حتما" حسابی سرتون شلوغه..

شیرینی نخودچی جزو شیرینیهایی هست که من بی نهایت دوسش دارم ..

[تصویر:  20130201230058_nokhodiiii...yvmt4ep1szp74n29rm.jpg]


یه شیرینی راحت و خومزه که یه سری نکته داره،که اگه رعایت بشه از درست کردنش بی نهایت لذت میبرین:wiii:

این دستوری که من باهاش شیرینی نخودچی درست کردم دستور پایه ی نخودچی هست راحت و عالیexcited..

**خب یکی از نشانه های مرغوبیت شیرینی نخودچی به آرد نخودچی هست که استفاده میشه..

من خودم نخودچی بو داده ی بدون نمک خریدم و آرد کردم..

یه نکته که باید بهش دقت بشه** اینه که آرد نخودچی رو باید حتما" چند بار با الک مویی، الک کنید..

یکی دیگه از دلایل کیفیت شیرینی نخودچی **ورز دادن زیاد خمیر هست و **یکی دیگه هم استفاده از روغن خوب و جامد که من از روغن قنادی که همون روغن 50 هست استفاده کردم..

فعلا" چیزی به ذهنم نمیرسه پس بریم برای دستور پخت این شیرینی خومزه و بامزه..


مواد لازم:

آرد نخودچی ............................500 گرم

روغن کاملا" جامد.....................250 گرم

پودر شکر...............................250 گرم

هل.....................................1 قاشق چایخوری

طرزتهیه:

آرد نخودچی رو 3 بار الک کنید تا نرم باشه.

روغن و پودر قند رو داخل ظرفی انقدر میزنیم که کرمی بشه..

هل رو بهش اضافه میکنیم و بعد آرد نخودچی رو.

مواد رو خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد.

خمیر رو داخل نایلون قرار میدیم و در دمای آشپزخونه میذاریم یه 24 ساعتی لالا کنه.

تو این فاصله میتونید شیرینیهای خومزه ی دیگه رو آماده کنید.

روز بعد میریم سراغ خمیرمون..از نایلون درش میاریم و داخل ظرفی شروع میکنیم به ورز دادن خمیر.

اندازه ی یه فندق از خمیر رو بر میداریم و بین 2تا دست گلوله ش میکنیم اگه خمیر از هم نپاشید و ترک نخورد و صاف و ساده گلوله شد یعنی خمیرتون انسجام کافی رو داره و برای قالب زدن آمادست.

در غیر اینصورت میتونید به ورز دادن ادامه بدین تا خمیر انسجام کافی رو داشته باشه..

اگر هم از حوصله و وقتتون خارجه میتونید همون اول خمیر رو 2 بار از چرخ گوشت رد کنید تا منسجم بشه

** این خمیر اصلا" اذیت نکرد و بعد از حدود 7-8 دقیقه ورز دادن آماده ی قالب زدن شد.

خمیر آماده شده رو داخل یه نایلون قرار بدین.

فر رو روی 170 درجه ی سانتیگراد روشن کنید و بذارید گرم بشه.بعد شروع به قالب زدن کنید.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین.

یه نکته..میتونید خمیر رو بین 2 تا کاغذ روغنی بازش کنید و بعد قالب بزنید.

میتونید م هر بار کمی ازخمیر رو بردارین و روی یه سطح صاف به کمک دست پهن کنید و قالب بزنید(که من این کار رو کردم).یعنی بدون وردنه

اگه وقت کافی برای قالب زدن ندارین میتونید گلوله های کوچیکی از خمیر درست کنید و روش رو با یه وسیله ای طرح بندازین.

برای تزئین من از مروارید خوراکی استفاده کردم..شما میتونید از محلول زعفران یا پودر پسته و یا خلال پسته یا شکلات چیپسی استفاده کنید.

سینی رو طبقه ی وسط به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه قرار بدین.**نذارین زیر شیرینی تغییر رنگ بده.

این شیرینی نخودچی های منه که واقعا" طعم و عطر نخودچی داخلش کاملا" مشهوده..و واقعا" نرم و لطیفه..
با این روش یه شیرینی نخودچی عالی میتونید تهیه کنید ..
نوش جان.
روزهای شادی رو براتون آرزو میکنمPillowfight
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ صبح، توسط sima.)
۲۴-۱۲-۱۳۸۹, ۰۹:۵۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از baroon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samereh, hajar goli, مهرنوش طلا, یاسی123, kimiamami, KHATEREH KHANOOM, Maryam _banoo, Atefe joon, مینو باقریان, z.arghavani, ناهید طاهری, مامان هنرمند, *heliya joon*, مهدیه39, گلسان, Zahra.O, mary900, Golzar-khanOm, ramisaa, ZOHRE.COM
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #2
RE: شیرینی نخودچی
رویا جون برین فروشگاه لوازم قنادی و بگین روغن قنادی میخوامuhum
به روغن 50 هم معروفه....
روغن فروشیها هم دارن..فقط یه چیزی این روغنها در بسته بندی بزرگ به فروش میرسه که چون مقدارش خیلی خیلی زیاده فروشنده در مقدار کم بهتون میفروشه..منظورم اینه که تا حالا من با بسته بندی کوچیک هیچ جا ندیدم

آره گیسو جون روغن صاف قنادی..که کاملا" جامد باشه...
البته میشه روغن نیمه جامد خرید و گذاشت کنار شوفاژ تا آب بشه و بعد بذاریم تو یخچال تا ببنده ..وبعد یه روغن صاف داشته باشیم اما به سفتی و کیفیت این روغن صاف قنادی نمیرسه..
روغن صاف قنادی یه مزیتهایی داره که اگه میخواین براتون بگم

گیسو جون تا جایی که خودم تجربه کردم براتون میگم
روغن قنادی *باعث ترد شدن شیرینی خونگی میشه*خمیر باهاش راحت قالب میخوره و اذیت نمیکنه*در اثر ورز دادن خمیر دیر به روغن میفته*نیازی نیست در یخچال نگه داری بشه و میتونین توی ظرف دردار و در جایی خنک تا 1سال نگهش دارین.*شیرینی بعد از پخت استحکام بیشتری نسبت به سایر چربی ها داره*در بسته بندی زیاد عرضه میشه و فروشنده خودش در بسته بندی های کمتر میفروشه*این روغن عطر و طعم خاصی نداره*موندگاری شیرینی رو بالا میبره..uhum

سوالی بود در خدمتمgol
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
۲۴-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۲۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از baroon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, z.arghavani, ZOHRE.COM
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: شیرینی نخودچی
مواد لازم برای ۴ نفر:

• آرد نخود چی خیلی نرم ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۵۰ گرم
• روغن ۳۰۰ گرم

روش تهیه :
خاکه قند و روغن را مخلوط می کنیم و میزنیم تا مایه کاملا نرم و لطیف شود.
آرد را در مایه میریزیم و خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود.
بهتر است خمیر را در یک کیسه نایلون چند ساعت بگذاریم بماند و در صورت امکان اگر خمیر یکی دو روز بماند شیرینی بهتر و راحتتر تهیه می شود.
خمیر را روی میز بقطر یک سانتی متر باز می کنیم و با قالبهای کوچک مخصوص نان نخود چی قالب می زنیم و نانهای قالب زده را در سینی می چینیم و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم نانها باید کمی طلایی شوند ولی رنگ آنها نباید زیادی برگردد ممکن است گلوله های کوچکی باندازه یک فندق از خمیر را در دست گرد کنیم و با دندانه ریز شانه روی آنرا تزیین کنیم و نصف خلال پسته وسط آن فرو نماییم.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, z.arghavani, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #4
RE: شیرینی نخودچی
یک دستور که دستور بارون جونه و اینم یه دستور دیگه :

مواد لازم:
آرد نخودچی 500 گرم

روغن جامد صاف 300گرم

پودر شکر 250 گرم

هل 1 قاشق چایخوری
گلاب نصف استکان
خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه :

پودر قند و روغن را خوب مخلوط کرده تا نرم و لطیف شود .آرد را کم کم اضافه کرده و خوب مالش میدهیم . گلاب و هل را اضافه کرده ورز میدهیم تا پسبندگی پیدا کن طوری که اگر با دست گلوله درست کردید باز نشود . خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 2 روز میگذاریم بماند . خمیر را روی تخته به قطر 1 سانت باز کرده با قالب مخصوص قالب میزنیم .
در سینی چرب شده قرار میدهیم . دمای فر 160 درجه سانتی گراد و مدت 15 تا 20 دقیقه . مواظب باشید ته شیرینیتون نسوزه hih
روی آن را میتوان با خلال پسته تزئین کرد .lمن اندازه یک نقطه کوچیک تو مرکزش با شکلات خال گذاشتم .

[تصویر:  20120221002738_IMG_2073.JPG]

[تصویر:  20120221002838_IMG_2361.JPG]

ببخشید اگر خوب نیست تجربه اوله hih
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ صبح، توسط maryam banoo.)
۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۵۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, feloria, یاسی123, 162, 1368Sheri, zmotaki, Atefe joon, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: شیرینی نخودچی
من دستورات شیرینی نخود چی سایت را دیدم ، من این شیرینی را زیاد درست میکنم ولی چند نکته خیلی مهم :
اول اینکه به جای اینکه همه اش از ارد نخود استفاده میکنید ، وقتی ارد نخود را اندازه کردید ، 3 ق ع از اون را بردارید به جاش ارد سفید بریزید این کار باعث میشه شیرینی شما به سقف دهان نچسبه .طعمشم بهتر میشه .
دیگه اینکه به نظر من از روغن قنادی استفاده نکنید ، اونها طعم خوبی نداران روعن را اب کنید بزارید یخچال بعد از دوساعت استفاده کنید ، مخصوصا لادن طلایی ، همیشه به خمیر نخود چی استراحت 24 بدهید تا خمیر شما خوب مواد به خوردش برود برای تزیین روش هم از تخم خرفه استفاده کنید وکنجد
خمیر را لابلای کیسه فریزر باز کنید تا کار باهاش راحت باشه Flowerysmile
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از ماهنوس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, Atefe joon, z.arghavani, مهدیه39, mary900, Golzar-khanOm, yasamin zahra

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
66
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 304


محل سکونت : آباده(فارس)
ارسال: #6
شیرینی آرد نخودچی
شیرینی آرد نخودچی
این شیرینی مخصوص عید رو براتون با تاخیر میذارم
امیدوارم بتونید این شیرینی خوشمزه رو برای خودتون درست کنید
پودر شکر.........125 گرم
روغن جامد...... 125 گرم
آرد نخود چی....200 گرم
آرد سفید....... 50 گرم
هل........ نصف قاشق چایخوری

[تصویر:  20130710163140_4.jpg]

روغن جامد رو با پودر قند زدم تا حدی که کرم و کشدار بشه
[تصویر:  20130710163156_5.jpg]

[تصویر:  20130710163341_6.jpg]

آرد نخودچی
[تصویر:  20130710163403_7.jpg]
آرد سفید
[تصویر:  20130710163421_8.jpg]
هل و کمی زعفران رو اضافه کردم
[تصویر:  20130710163454_9.jpg]
ورز دادم تا یک خمیر یکدست به وجود اومد
این خمیر شل نیست و کمی حالت خشکی داره
[تصویر:  20130710163520_10.jpg]
گذاشتم داخل نایلون و داخل یخچال به مدت 24 ساعت استراحت کرد
کمتر نذارید چون اون موقع شیرنی داخل فر وا میره
فر رو روی دمای 170 درجه روشن کنید
سینی فر رو آماده کنید
نیازی نیست کف سینی کاغذ روغنی بندازید یا روغن مالی کنید
قالبهای 4 پر و 5 پر بیشتر برای این شیرینی استفاده میشه
خمیر رو به قطر یک سانت باز کنید و قالب بزنید
خمیر قالب خورده رو با قالب منتقل کنید به سینی و با نوک انگشت خمیر رو منتقل کنید به سینی
[تصویر:  20130710163531_11.jpg]

به مدت 20 دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده بذارید
در فر رو که باز میکنید سریع سینی رو بذارید داخل و در رو ببندید
وگرنه شعله زیاد میشه و کف شیرینی میسوزه
اینم نتیجه بعد از پخت

دقت کنید
به هیچ عنوان تا زمانی که کامل خنک نشده دست به شیرینی ها نزنید
چون میشکنه و پودر میشه

[تصویر:  20130710163606_13.jpg]
امضای SH.I.VA
http://shiva-food.blogfa.com/
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ عصر، توسط negin.s.)
۱-۱-۱۳۹۱, ۰۶:۳۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از SH.I.VA به دلیل این ارسال سپاس کرده.
banu_darya, کملا, 162, Atefe joon, sevda 2013, z.arghavani, 1368Sheri, زهرا-ا, mozhgan57, قلب, ترنم.ترنم, dove, cheshm entezar, mary900, Ensie_a, Golzar-khanOm


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیرینی نخودچی بدون نیاز به فر mohammad reza 10 3,885 ۷-۱-۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ صبح
آخرین ارسال: نم نم بارون


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد