تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 53 رای - 3.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی نخودچی
#1
سلام ،سلام دوست جونی جوناDancegirl

خوب هستین؟؟:bighug:

شمارش معکوس شروع شده..دیگه چیزی به سال جدید نمونده
حتما" حسابی سرتون شلوغه..

شیرینی نخودچی جزو شیرینیهایی هست که من بی نهایت دوسش دارم ..

[عکس: 20130201230058_nokhodiiii...yvmt4ep1szp74n29rm.jpg]


یه شیرینی راحت و خومزه که یه سری نکته داره،که اگه رعایت بشه از درست کردنش بی نهایت لذت میبرین:wiii:

این دستوری که من باهاش شیرینی نخودچی درست کردم دستور پایه ی نخودچی هست راحت و عالیexcited..

**خب یکی از نشانه های مرغوبیت شیرینی نخودچی به آرد نخودچی هست که استفاده میشه..

من خودم نخودچی بو داده ی بدون نمک خریدم و آرد کردم..

یه نکته که باید بهش دقت بشه** اینه که آرد نخودچی رو باید حتما" چند بار با الک مویی، الک کنید..

یکی دیگه از دلایل کیفیت شیرینی نخودچی **ورز دادن زیاد خمیر هست و **یکی دیگه هم استفاده از روغن خوب و جامد که من از روغن قنادی که همون روغن 50 هست استفاده کردم..

فعلا" چیزی به ذهنم نمیرسه پس بریم برای دستور پخت این شیرینی خومزه و بامزه..


مواد لازم:

آرد نخودچی ............................500 گرم

روغن کاملا" جامد.....................250 گرم

پودر شکر...............................250 گرم

هل.....................................1 قاشق چایخوری

طرزتهیه:

آرد نخودچی رو 3 بار الک کنید تا نرم باشه.

روغن و پودر قند رو داخل ظرفی انقدر میزنیم که کرمی بشه..

هل رو بهش اضافه میکنیم و بعد آرد نخودچی رو.

مواد رو خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد.

خمیر رو داخل نایلون قرار میدیم و در دمای آشپزخونه میذاریم یه 24 ساعتی لالا کنه.

تو این فاصله میتونید شیرینیهای خومزه ی دیگه رو آماده کنید.

روز بعد میریم سراغ خمیرمون..از نایلون درش میاریم و داخل ظرفی شروع میکنیم به ورز دادن خمیر.

اندازه ی یه فندق از خمیر رو بر میداریم و بین 2تا دست گلوله ش میکنیم اگه خمیر از هم نپاشید و ترک نخورد و صاف و ساده گلوله شد یعنی خمیرتون انسجام کافی رو داره و برای قالب زدن آمادست.

در غیر اینصورت میتونید به ورز دادن ادامه بدین تا خمیر انسجام کافی رو داشته باشه..

اگر هم از حوصله و وقتتون خارجه میتونید همون اول خمیر رو 2 بار از چرخ گوشت رد کنید تا منسجم بشه

** این خمیر اصلا" اذیت نکرد و بعد از حدود 7-8 دقیقه ورز دادن آماده ی قالب زدن شد.

خمیر آماده شده رو داخل یه نایلون قرار بدین.

فر رو روی 170 درجه ی سانتیگراد روشن کنید و بذارید گرم بشه.بعد شروع به قالب زدن کنید.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین.

یه نکته..میتونید خمیر رو بین 2 تا کاغذ روغنی بازش کنید و بعد قالب بزنید.

میتونید م هر بار کمی ازخمیر رو بردارین و روی یه سطح صاف به کمک دست پهن کنید و قالب بزنید(که من این کار رو کردم).یعنی بدون وردنه

اگه وقت کافی برای قالب زدن ندارین میتونید گلوله های کوچیکی از خمیر درست کنید و روش رو با یه وسیله ای طرح بندازین.

برای تزئین من از مروارید خوراکی استفاده کردم..شما میتونید از محلول زعفران یا پودر پسته و یا خلال پسته یا شکلات چیپسی استفاده کنید.

سینی رو طبقه ی وسط به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه قرار بدین.**نذارین زیر شیرینی تغییر رنگ بده.

این شیرینی نخودچی های منه که واقعا" طعم و عطر نخودچی داخلش کاملا" مشهوده..و واقعا" نرم و لطیفه..
با این روش یه شیرینی نخودچی عالی میتونید تهیه کنید ..
نوش جان.
روزهای شادی رو براتون آرزو میکنمPillowfight
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
پاسخ }
#2
رویا جون برین فروشگاه لوازم قنادی و بگین روغن قنادی میخوامuhum
به روغن 50 هم معروفه....
روغن فروشیها هم دارن..فقط یه چیزی این روغنها در بسته بندی بزرگ به فروش میرسه که چون مقدارش خیلی خیلی زیاده فروشنده در مقدار کم بهتون میفروشه..منظورم اینه که تا حالا من با بسته بندی کوچیک هیچ جا ندیدم

آره گیسو جون روغن صاف قنادی..که کاملا" جامد باشه...
البته میشه روغن نیمه جامد خرید و گذاشت کنار شوفاژ تا آب بشه و بعد بذاریم تو یخچال تا ببنده ..وبعد یه روغن صاف داشته باشیم اما به سفتی و کیفیت این روغن صاف قنادی نمیرسه..
روغن صاف قنادی یه مزیتهایی داره که اگه میخواین براتون بگم

گیسو جون تا جایی که خودم تجربه کردم براتون میگم
روغن قنادی *باعث ترد شدن شیرینی خونگی میشه*خمیر باهاش راحت قالب میخوره و اذیت نمیکنه*در اثر ورز دادن خمیر دیر به روغن میفته*نیازی نیست در یخچال نگه داری بشه و میتونین توی ظرف دردار و در جایی خنک تا 1سال نگهش دارین.*شیرینی بعد از پخت استحکام بیشتری نسبت به سایر چربی ها داره*در بسته بندی زیاد عرضه میشه و فروشنده خودش در بسته بندی های کمتر میفروشه*این روغن عطر و طعم خاصی نداره*موندگاری شیرینی رو بالا میبره..uhum

سوالی بود در خدمتمgol
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
پاسخ }
#3


مواد لازم برای ۴ نفر:

• آرد نخود چی خیلی نرم ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۵۰ گرم
• روغن ۳۰۰ گرم

روش تهیه :
خاکه قند و روغن را مخلوط می کنیم و میزنیم تا مایه کاملا نرم و لطیف شود.
آرد را در مایه میریزیم و خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود.
بهتر است خمیر را در یک کیسه نایلون چند ساعت بگذاریم بماند و در صورت امکان اگر خمیر یکی دو روز بماند شیرینی بهتر و راحتتر تهیه می شود.
خمیر را روی میز بقطر یک سانتی متر باز می کنیم و با قالبهای کوچک مخصوص نان نخود چی قالب می زنیم و نانهای قالب زده را در سینی می چینیم و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم نانها باید کمی طلایی شوند ولی رنگ آنها نباید زیادی برگردد ممکن است گلوله های کوچکی باندازه یک فندق از خمیر را در دست گرد کنیم و با دندانه ریز شانه روی آنرا تزیین کنیم و نصف خلال پسته وسط آن فرو نماییم.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
یک دستور که دستور بارون جونه و اینم یه دستور دیگه :

مواد لازم:
آرد نخودچی 500 گرم

روغن جامد صاف 300گرم

پودر شکر 250 گرم

هل 1 قاشق چایخوری
گلاب نصف استکان
خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه :

پودر قند و روغن را خوب مخلوط کرده تا نرم و لطیف شود .آرد را کم کم اضافه کرده و خوب مالش میدهیم . گلاب و هل را اضافه کرده ورز میدهیم تا پسبندگی پیدا کن طوری که اگر با دست گلوله درست کردید باز نشود . خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 2 روز میگذاریم بماند . خمیر را روی تخته به قطر 1 سانت باز کرده با قالب مخصوص قالب میزنیم .
در سینی چرب شده قرار میدهیم . دمای فر 160 درجه سانتی گراد و مدت 15 تا 20 دقیقه . مواظب باشید ته شیرینیتون نسوزه hih
روی آن را میتوان با خلال پسته تزئین کرد .lمن اندازه یک نقطه کوچیک تو مرکزش با شکلات خال گذاشتم .

[عکس: 20120221002738_IMG_2073.JPG]

[عکس: 20120221002838_IMG_2361.JPG]

ببخشید اگر خوب نیست تجربه اوله hih

[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
#5
من دستورات شیرینی نخود چی سایت را دیدم ، من این شیرینی را زیاد درست میکنم ولی چند نکته خیلی مهم :
اول اینکه به جای اینکه همه اش از ارد نخود استفاده میکنید ، وقتی ارد نخود را اندازه کردید ، 3 ق ع از اون را بردارید به جاش ارد سفید بریزید این کار باعث میشه شیرینی شما به سقف دهان نچسبه .طعمشم بهتر میشه .
دیگه اینکه به نظر من از روغن قنادی استفاده نکنید ، اونها طعم خوبی نداران روعن را اب کنید بزارید یخچال بعد از دوساعت استفاده کنید ، مخصوصا لادن طلایی ، همیشه به خمیر نخود چی استراحت 24 بدهید تا خمیر شما خوب مواد به خوردش برود برای تزیین روش هم از تخم خرفه استفاده کنید وکنجد
خمیر را لابلای کیسه فریزر باز کنید تا کار باهاش راحت باشه Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
شیرینی آرد نخودچی
این شیرینی مخصوص عید رو براتون با تاخیر میذارم
امیدوارم بتونید این شیرینی خوشمزه رو برای خودتون درست کنید
پودر شکر.........125 گرم
روغن جامد...... 125 گرم
آرد نخود چی....200 گرم
آرد سفید....... 50 گرم
هل........ نصف قاشق چایخوری

[عکس: 20130710163140_4.jpg]

روغن جامد رو با پودر قند زدم تا حدی که کرم و کشدار بشه
[عکس: 20130710163156_5.jpg]

[عکس: 20130710163341_6.jpg]

آرد نخودچی
[عکس: 20130710163403_7.jpg]
آرد سفید
[عکس: 20130710163421_8.jpg]
هل و کمی زعفران رو اضافه کردم
[عکس: 20130710163454_9.jpg]
ورز دادم تا یک خمیر یکدست به وجود اومد
این خمیر شل نیست و کمی حالت خشکی داره
[عکس: 20130710163520_10.jpg]
گذاشتم داخل نایلون و داخل یخچال به مدت 24 ساعت استراحت کرد
کمتر نذارید چون اون موقع شیرنی داخل فر وا میره
فر رو روی دمای 170 درجه روشن کنید
سینی فر رو آماده کنید
نیازی نیست کف سینی کاغذ روغنی بندازید یا روغن مالی کنید
قالبهای 4 پر و 5 پر بیشتر برای این شیرینی استفاده میشه
خمیر رو به قطر یک سانت باز کنید و قالب بزنید
خمیر قالب خورده رو با قالب منتقل کنید به سینی و با نوک انگشت خمیر رو منتقل کنید به سینی
[عکس: 20130710163531_11.jpg]

به مدت 20 دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده بذارید
در فر رو که باز میکنید سریع سینی رو بذارید داخل و در رو ببندید
وگرنه شعله زیاد میشه و کف شیرینی میسوزه
اینم نتیجه بعد از پخت

دقت کنید
به هیچ عنوان تا زمانی که کامل خنک نشده دست به شیرینی ها نزنید
چون میشکنه و پودر میشه

[عکس: 20130710163606_13.jpg]
http://shiva-food.blogfa.com/
پاسخ }
#7
اینم شیرینی نخودچی من با کمک مامانمhih
[عکس: 20120523201826_61096_154666511222449_100...8444_n.jpg]

پاسخ }
#8
اینم شیرنی نخودچی های من با این دستور:Wavesmile
آرد نخودچی:250گرم
پودرقند:125گرم
روغن جامد یا کره:125گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
دارچین یا کنجد برای تزیینFlowerysmile

طرز تهیه:
پودرقند+زرده+روغن جامد را باهمزن خوب زده تاحالت پفکی شود(مدت هفت دقیفه)
آرد نخودچی رااضافه کرده و برای 3 مرتبه از چرخ گوشت رد می کنیم بعد هل را اضافه کرده و باهم قاطی می کنیم(می توانیم آرد نخودچی را با پودر کاکائو مخلوط کنیم)
خمیر را می توان تا 10 روز نگه داشت
حرارت:180 درجه
مدت: 20دقیقه

من با نصف این مواد درست کردم و چون قالب مخصوص نداشتم باهمین قالبی که داشتم و خوب مخصوص این شیرینی نیست درست کردم hih


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#9
بچه ها من خمیر آرد نخودچیم اینطو شد.خیلی نرمه چیکاکنم؟یا درست آماده کردم؟باید یه روز بزارم یخچال یا تو آشپزخونه بیرون بمونه؟اصلا میتونم نزارم بمونه؟کسی میتونه جواب سوالامو بده ممنون میشم
به نظرتون خیلی نرم نیس؟Dunnof
[عکس: 20121117151129_27082012004.jpg]
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
#10
[عکس: 20121127132651_03092012.jpg]

علت ویرایش : درج تصویر
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی نخودچی بدون نیاز به فر mohammad reza 10 4,449 ۰۷-۰۱-۱۳۹۵, ۰۸:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: نم نم بارون