خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی نون تاتاری

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
شیرینی نون تاتاری
این شیرینی ماله اقوام ترکمن ماست که خیلی ساده و خوشمزه اس.
تقریبا مزه شیرینی پنجره ای میدهYum2
[تصویر:  20140309070128_p7.jpg]

مواد لازم:
تخم مرغ:3عدد
آرد:2و1/2 پیمانه
بیکینگ پودر:1ق.چ
وانیل:1/5 ق.چ
پودر قند
روغن مایع: به مقدار لازم

اصل دستور بیکینگ پودر و وانیل ندارهangelic
تخم مرغ رو به همراه وانیل و بیکینگ پودر مخلوط میکنیم بعد کم کم آر د الک شده رو بهش اضافه میکنیم.
[تصویر:  20140309070009_p2.jpg]
ممکنه 2 پیمونه کافی باشه خیلی آرد به خورد خمیر ندین ،باید یه خمیر لطیف به دست بیاد که به دست هم نچسبه.
تو این مرحله به وردنه برای باز کردن خمیر و دو تا چوب به باریکی خودکار برای سرخ کردن خمیر احتیاج داریم.
[تصویر:  20140309070034_p4.jpg]
حالا هر بار از خمیر به اندازه یه گردو درشت بر میداریم و با وردنه حسابی بازش میکنیم تا جایی که به اندازه یه کاغذ نازک بشه .حتما باید خمیر رو کاملا نازک کنین که اگه تنبلی کنین شیرینی خوبی به دست نمیارین و ترد نمیشه و اون پفای خوشگل رو نونتون به وجود نمیاد.تو عکس معلومه تفاوتشون یکی از خمیرا رو خیلی نازک نکردم تا تفاوت کارو ببینین. وبعد نوارهایی به عرض 4 سانت و طول تقریبی 10 سانت ازش جدا میکنیم و میزاریم کنار تا یکم خشک بشن درحدی که باقی نوارهارو آماده کنیم.
بعد به کمک یه برس آرد های اضافی که در حین وردنه کشیدن بهش اضافه کرده بودیم رو ازش پاک میکنیم.
یکی از چوبها رو به فاصله یکی دوسانتی از لبه یکی نوارهای آماده میزاریم بعد خمیر رو خیلی شل دورش میپیچیم.
[تصویر:  20140309072351_P8.jpg]
حالا رسیدیم به مرحله سختش که چون من دست تنها بودم نتونستم ازش عکس بگیرم ایشالله بعدا میام بهش اضافه میکنم.
و با کمک چوب دوم خمیر رو تو ظرف پر از روغن(تا حدی که بالای نوارها بیان)داغ فرو میکنیم و با چوب دوم سعی میکنیم که خمیر باز نشه و چوب اول که خمیر بهش پیچونده بودیم رو کمی تکون میدیم تا کمی نوار شل تر شه و راحتر سرخ شه مواظب باشید روغن رو دستتون نپره.
خیلی خمیر تو روغن نمونه که رنگش عوض میشه باید سفید بمونه بعد از روغن درمیاریم و میزاریم توی سبد تاروغن اضافه اش گرفته بشه و خنک شه آخر سر پودر قند روش میریزیم .
نوش جون.
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۱۲-۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ صبح، توسط parza.)
۱۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۷:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
29 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خاله سیما, دختر شیرازی, نرگس ارمان, رها نبوی, elipari, mamanshamim, شقایق سرخ, Galaxy, زرگل مهدي, niloofar00, زریاس, parisa.sfz, haidi, 1368Sheri, رويا صادقي, مهرنوش2012, مدیون مهرت, elhaam, N-M, donyamaleki, مهرناز مامانی, *ماهک*, ما مان پارسا, sima, hoda-gh, مامان زینب کوچولو, monamona, loyee_15, negin.s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد