خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی نون تاتاری

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 5,222


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
شیرینی نون تاتاری
این شیرینی ماله اقوام ترکمن ماست که خیلی ساده و خوشمزه اس.
تقریبا مزه شیرینی پنجره ای میدهYum2
[عکس: 20140309070128_p7.jpg]

مواد لازم:
تخم مرغ:3عدد
آرد:2و1/2 پیمانه
بیکینگ پودر:1ق.چ
وانیل:1/5 ق.چ
پودر قند
روغن مایع: به مقدار لازم

اصل دستور بیکینگ پودر و وانیل ندارهangelic
تخم مرغ رو به همراه وانیل و بیکینگ پودر مخلوط میکنیم بعد کم کم آر د الک شده رو بهش اضافه میکنیم.
[عکس: 20140309070009_p2.jpg]
ممکنه 2 پیمونه کافی باشه خیلی آرد به خورد خمیر ندین ،باید یه خمیر لطیف به دست بیاد که به دست هم نچسبه.
تو این مرحله به وردنه برای باز کردن خمیر و دو تا چوب به باریکی خودکار برای سرخ کردن خمیر احتیاج داریم.
[عکس: 20140309070034_p4.jpg]
حالا هر بار از خمیر به اندازه یه گردو درشت بر میداریم و با وردنه حسابی بازش میکنیم تا جایی که به اندازه یه کاغذ نازک بشه .حتما باید خمیر رو کاملا نازک کنین که اگه تنبلی کنین شیرینی خوبی به دست نمیارین و ترد نمیشه و اون پفای خوشگل رو نونتون به وجود نمیاد.تو عکس معلومه تفاوتشون یکی از خمیرا رو خیلی نازک نکردم تا تفاوت کارو ببینین. وبعد نوارهایی به عرض 4 سانت و طول تقریبی 10 سانت ازش جدا میکنیم و میزاریم کنار تا یکم خشک بشن درحدی که باقی نوارهارو آماده کنیم.
بعد به کمک یه برس آرد های اضافی که در حین وردنه کشیدن بهش اضافه کرده بودیم رو ازش پاک میکنیم.
یکی از چوبها رو به فاصله یکی دوسانتی از لبه یکی نوارهای آماده میزاریم بعد خمیر رو خیلی شل دورش میپیچیم.
[عکس: 20140309072351_P8.jpg]
حالا رسیدیم به مرحله سختش که چون من دست تنها بودم نتونستم ازش عکس بگیرم ایشالله بعدا میام بهش اضافه میکنم.
و با کمک چوب دوم خمیر رو تو ظرف پر از روغن(تا حدی که بالای نوارها بیان)داغ فرو میکنیم و با چوب دوم سعی میکنیم که خمیر باز نشه و چوب اول که خمیر بهش پیچونده بودیم رو کمی تکون میدیم تا کمی نوار شل تر شه و راحتر سرخ شه مواظب باشید روغن رو دستتون نپره.
خیلی خمیر تو روغن نمونه که رنگش عوض میشه باید سفید بمونه بعد از روغن درمیاریم و میزاریم توی سبد تاروغن اضافه اش گرفته بشه و خنک شه آخر سر پودر قند روش میریزیم .
نوش جون.
(آخرین تغییر در ارسال: 14-03-2014, 09:09 AM توسط parza.)
09-03-2014, 07:30 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد