خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی نینو

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
شیرینی نینو
[تصویر:  20130301220657_Namber1984.jpg]
مواد لازم برای خمیر:
کره: 125 گرم
خامه: 250 گرم
زرده تخم مرغ: 3 عدد
آرد: 375 گرم
وانیل: 2/1 ق.چ

مواد لازم برای مخلوط میانی:
گردو آسیاب شده: 120 گرم
شکر: 70گرم
دارچین: 4/1 ق.چ
هل آسیاب شده: 2/1 ق.چ
سفیده تخم مرغ: حدود یک عدد(در حدی که مخلوطی چسبنده ایجاد کند)

طرز تهیه:
برای مواد میانی همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم بعد با قاشق کمی از سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم تا خمیری شکل شه.(همه سفیده زیاده.)

برای تهیه خمیر کره نرم شده،خامه و وانیل را با همزن یک دقیقه می زنیم .بعد زرده ها رو اضافه می کنیم و باز هم با همزن حدود یکی -دو دقیقه می زنیم بعد آرد الک شده رو بهش اضافه می کنیم و خمیر رو یه کمی با دست ورز می دیم تا لطیف و نرم بشه. حالا لای دو نایلون یکم از خمیر رو با وردنه باز می کنیم و از مواد میانی یکم روی خمیر پهن شده میذاریم و خمیر رو به شکل دلخواه می پیچیم.(برای اینکه خمیر ها خوب بهم بچسبند بهتره لبه یکیشون رو با یکم آب تر کنیم.)و بعد تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد و به مدت 20 دقیقه قرار میدیم و بعد از خنک شدن شیرینی ها رو شون پود قند و پودر پسته الک می کنیم.
اینم عکس قالب زدن از رو خود مجله
[تصویر:  20130301224437_Namber1990.jpg]
[تصویر:  20130301222941_Namber1989.jpg]
منبع:مجله هنر آشپزی
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۲-۱۲-۱۳۹۱, ۰۱:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, مامان الی, reyhaneh, گل شقایق, niloofar00, NAHID.V, Galaxy, 1368Sheri, z.arghavani, f.nik, مهرناز مامانی, yagmur.gibi



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد