تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی هلویی
#1
[عکس: 20130209143111_223580_420301901384826_171589741_n.jpg]
مواد لازم برای شیرینی هلویی:
تخم مرغ 3 عدد - مارگارین 1 بسته 250 گرمی - شکر 1 لیوان- روغن مایع 1 لیوان - آرد به میزان لازم - رنگ غذایی مقداری - آب هلو کمی - نعناع تازه برای تزیین کمی- بیکین پودر1/2ق.م - وانیل کمی

مواد لازم برای کرم :شیر نیم لیتر- کره 50 گرم - آرد 5 ق.غ - شکر 5ق.غ - وانیل به میزان دلخواه

طرز تهیه :
برای تهیه تخم مرغ و شکر و روغن مایع و مارگارین را در یک کاسه گود بهم بزنید سپس ارد و بیکین پودر و کمی وانیل را آرام آرالم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید و بدست نچسبد . از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید و روی خمیر را کمی فشار دهید و سپس از طرفی که فشار داده اید در روی کاغذ روغنی توی سینی فر بچینید .
در فر 180 درجه تا طلایی شدن زیر خمیر در فر نگه دارید .

برای تهیه کرم : آرد و شکر و کره را با هم در قابلمه ایی ریخته و مخلوط کرده روی حرارت بپزید تا حالت فرنی سفت بخود بگیرد سپس وانیل را اضافه کرده هم بزنید

شیرینیهایی را که از فر درآورده اید اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد با کمک قاشق چایخوری کمی از وسط شیرینی (آنطرف که در فر بطرف پایین قرار گرفته و طلایی شده ) خالی کنید و از کرم بین دو شیرینی گذاشته و رو یهم فشار دهید . سپس با کمک قلمو رنگ غذایی و آب هلو روی شیرینی بمالید تا شیرینی ها رنگ هلو بخود بگیرد و سپس در شکر درشت بغلطانید و برای برگها هم از نعناع ریز استفاده کنید .
پاسخ }
#2
جالبه دستوری که منم ترجمه کردم همین عکس پست بالایی رو داشتDunnof

[عکس: 20130129205641_jk.jpg]

مواد لازم:
برای پودینگ:
4 قاشق غذاخوری شکر
3 و ½ قاشق غذاخوری آرد
½ 2 پیمانه شیر
160 گرم شکلات سفید
100 گرم بادام

برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
1 پیمانه پودر شکر
250 گرم کره
آرد به میزان لازم

پوسته گردو برای شکل دادن به خمیر

برای روی شیرینی:
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری رنگ خوراکی نارنجی
1 قاشق چای خوری رنگ خوراکی قرمز
½ دسته نعناع تازه


روش تهیه:
برای پودینگ بین شیرینی،شیر و شکر و آرد رو مخلوط و روی حرارت قرار بدین و هم بزنین تا جوش بیاد بعد شکلات سفید رو هم اضافه و هم بزنین تا شکلات حل بشه و مواد غلیظ بشه
بعد بذارین خنک بشه

برای خمیر،تخم مرغهارو با شکر خوب بزنین تا مخلوط بشه
بعد کره نرم رو اضافخ و هم بزنین و بعد آرد رو کم کم اضافه کنین مخلوط کنین تا خمیر شکل بگیره

میتونین برای شکل دادن خمیر از نیمی از پوست گردو استفاده کنین تا دو لپه شیرینی یک اندازه بشن

در غیر اینصورت با دست دو تا توپ کوچیک از خمیر درست کنین و ی سمتش رو با فشار تخت کنین

خمیر هارو روی سینی فر کاغذ روغنی کشیده شده بذارین و توی فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین تا زمانیکه بپزن
بعد از اینکه شیرینی ها کاملا خنک شدن

بین هر دو شیرینی کمی پودینگ و بادام قرار بدین
روی کوکی هارو با قلمو کمی رنک قرمز و نارنجی رقیق شده بزنین و شکر بپاشین و یه برگ نعناع بالاش فرو کنین
کوکی هلویی های ما آماده سرو



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }