خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی پادرازی قزوین

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
شیرینی پادرازی قزوین
[تصویر:  20140807222743_Namber5212.jpg]
مواد لازم:

پودر قند:300 گرم
روغن صاف قنادی:90 گرم
تخم مرغ:2 عدد درشت
آرد گندم و آرد برنج و آرد نخودچی:از هر کدام 200گرم
شیر:100 گرم
پودر زنجبیل:1/5 ق. غ
وانیل:1/4 ق.چ


برای رویه شیرینی

زرده تخم مرغ:1 عدد
زعفرون:به میزان لازم
کنجد:به میزان لازم
پودر قند و وانیل و روغن و شیر و تخم مرغ رو با هم بزنین تا خوب ترکیب شن و تخم مرغها از لختی دربیان.
حالا هر سه تا آرد و پودر زنجبیل رو با هم ترکیب کنید و الک کنیدو به ترکیب بالا اضافه کنید ورز بدین یه خمیر لطیف به دست میاد.
برای قالب زدن من خمیر رو 20 دقیقه تو فریزر گذاشتم تا راحتر قالب بزنم.
حالا خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه به قطر تقریبا نیم سانت باز کنید.
هم میتونین قالب بزنین هم مثل نوع سنتیش برشهای مستطیلی بزنید.
حالا زرده تخم مرغ و زعفرون رو با هم ترکیب کنید از این مخلوط روی شیرینی ها بکشین وروشون اگه دوست دارین کنجد بپاشین و با چنگال روش شیار بندازین.
حالا سینی رو طبقه وسط به مدت 12 -15 دقیقه با درجه 170 قرار بدین تا شیرینی ها آماده شن بعد از اینکه از فر در آوردین یکم زمان بدین بعد شیرینی ها رو از سینی جدا کنید.
[تصویر:  20140807222644_Namber5215.jpg]
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۶-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*heliya joon*, الیسا جون, گلسان, Farfarr, mariyan, 1368Sheri, asmata, مهرناز مامانی, niloofar00, shamim_13, z.arghavani, Galaxy, ایران دخت, vidia
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3412


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #2
RE: شیرینی پادرازی قزوین
مواد لازم
آرد 140 گرم
آرد نخودچی 140
آرد برنجی 100
روغن جامد 210
پودر قند 50
عسل 50
هل 1 ق چ
زعفران و زرده تخم مرغ به میزان لازم
روغن و پودقند و 4 دقیقه حسابی با همزن بزنین بعد آردها و هل رو اضافه کنید و باز بزنین و بعدش عسل و اضافه کنین. زعفران و بقدری که دوست دارین زرد بشه اضافه کنین. .وقتی خمیر منسجم شد پهن کنین و قالب بزنین.روی شیرینیا رو با زعفرون و زرده تخم مرغ برس بکشید و با چنگال خط بندازین. تو دستور اصلی گفته دمای 170 به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزین.اما شیرینیای من رنگ زیرشون یکم تیره شد.به نظرم دما رو کمتر کنین.
منبع:برنامه خانه مهر

[تصویر:  20150316210045_IMG_2957.JPG]
امضای hoda-gh
Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۲-۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ عصر، توسط hoda-gh.)
۲۵-۱۲-۱۳۹۳, ۰۹:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mayok, Galaxy, پرستار مهربون, ایران دخت, azam1360, mohammad reza, yasamin zahra, elhaam, رز ابی12, negare, 1368Sheri, maman maryami, vidia
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
846
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3943


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #3
RE: شیرینی پادرازی قزوین
[تصویر:  20150327161407_IMG-20150314-WA0009.jpg]
امضای سمیرا مامان شهاب
[تصویر:  20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
۷-۱-۱۳۹۴, ۰۳:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از سمیرا مامان شهاب به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yasamin zahra, Farfarr, ساینا70, loyee_15, azam1360, یکتا20, vidia, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد