خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 39 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی پاپاتیا

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #1
شیرینی پاپاتیا
مواد لازم:
کره: نصف پ یا 125 گرم
پودر قند: نصف پ یا 75 گرم ( من 77 گرم ریختم)
تخم مرغ: 1 دونه
وانیل: یک هشتم ق چ
آرد: به میزان لازم
رنگ خوراکی و پودر کاکائو
[تصویر:  20120505081144_176512318174263183.jpg]
طرز پخت:
اول بگم اگه مثه من پور قند نداشتین، شکر رو آسیاب کنین و بعد هم الک کنین. طبق معمول همه مواد رو بیرون از یخچال میذاریم تا همدمای محیط بشن. فر رو هم دست به کار که شدیم روشن می کنیم با درجه 180 درجه سانتی گراد...پور قند و کره رو اول با قاشق مخلوط می کنیم..و بعد با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه و دو برابر بشه تقریبا حجمش آرد رو که الک کردیم کنار دستمون می ذاریم و کم کم می ریزیم توش و آروم با نوک انگشت مواد رو مخلوط می کنیم...حدود 3 پیمانه آرد الک شده دم دستتون باشه...اما همش لازم نیست...من اندازه نگرفتم که چقدر آرد برد...بستگی به اندازه تخم مرغتون هم داره..تا جایی آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم که خمیر نسبتا چسبناکی داشته باشیم .بسته به رنگهایی که می خوایم درست کنیم مواد رو قسمت می کنیم. من 3 قسمت کردم.پودر کاکائو نداشتم متاسفانه... شما اگه خواستین قهوه ای هم درست کنین پور کاکائو رو توی یه قسمت الک کنین ... رنگ خوراکی رو هم توی یه قسمت دیگه بریزین و خوب مخلوط کنین...حالا اگه هنوز خیلی چسبنده بود و آرد لازم داشت آرد بریزین. گرفتین چی شد؟ چون قراره رنگ و پودر کاکائو بهش اضافه کنیم کمی سفت میشه...پس اول این کارو می کنیم بعد اگه لازم بود آرد اضافه می کنیم...یه تجربه هم بهتون بگم که با اون دستی که دارین خمیر رو مخلوط می کنین باهاش، تست نکنین که خمیرتون چسبنده هست یا نه.. باید به حالتی بشه که بتونین راحت گلوله کنین و کنار بذارین و کش نیاد... روی خمیرتون رو بپوشونین که خشک نشه سطحشیه نکته دیگه هم اینکه: خمیر نباید ورز داده بشه...کلا خمیرهایی که کره داره...مثه خمیر تارت نباید خیلی باهاش ور رفت که به ورغن بیفته...فقط با نوک انگشت مخلوط می کنیم
از اینجا به بعد دیگه خمیر بازیه و بچه هاتونم کلی کیف می کنن که باهاتون کمک کنن!! از هر رنگی که دوست دارین 5 تا گلوله کوچولو درست می کنیم (به تعداد گلبرگها...بیشتر و کمترش به خودتون مربوطه) و از خمیر رنگ متضادش یه گلوله برای وسطش این گلوله ها رو توی سینی فر (لازم نیست چرب بشه یا کاغذ بذاریم) به شکل گل، با کمی فاصله می چینیم.. چون بعد از پخت به هم می چسبن..بعد هم میذاریم طبقه وسط فری که گرم شده تا 15 دقیقه بعد از یه ربع سینی رو درمیاریم و یه تکون می دیم .. اگه شیرینی ها حرکت کردن یعنی پخته و آماده ست...به زیرش دقت کنین کمی تغییر رنگ داده... فقط کمی...روش که اصلا نباید تغییر رنگ بده...درش بیارین و بذارین خنک بشه و جلوی خودتون رو بگیرین والا مثل من زبونتون می سوزه و هی بالا پایین باید بپرین!!!

[تصویر:  20120505081103_okvh8p49xs7vdzhuyc3w.jpg]
با تشکر از ژورنال دنیای نفیس

مدیر نوشت:hih
منبع اصلی این دستور وبلاگ دوست خوبمون هانی عزیز هست که عضو همین سایتم هستن
http://hanichef.blogfa.com/post-211.aspx
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ عصر، توسط Galaxy.)
۱۶-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
34 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, nina.1, marigold60, mmaryambanoo, لیلارستمی, nasim88, AtesSa, niloofar00, mamane kiana, گلسا90, sara jon joni, الیسا جون, kapsul, فانتین, مرضیه مهدی, ulduz, دختر شیرازی, mozhgan57, پرنسا, Atefe joon, پارمیس 61, مامان تمنا, dove, 1368Sheri, مامان ملیکا گلی, زهرا77, نفس مامان, Zahra.O, گلسان, الینا هوشمند, کوثر خانم, ساریانا, مهلا گلي, فاطمه مامی پارسا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
474
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 654


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #2
RE: ایده خوراکی و تنقلات برای مهمونی و تولدهای کودکان
این بیسکوییتا خیلی خوشگل هستن من امروز پختم از دستور مامان علی واسه تولد خیلی نازه

[تصویر:  20120506120723_2012-05-0614.21.33.jpg]
امضای sh61ha
خدا کند آنروز که آخرین زنگ دنیا می خورد
روی تخته سیاه قیامت اسم ما را جز خوبها بنویسند
۱۷-۲-۱۳۹۱, ۰۱:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از sh61ha به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره بانو, لیلارستمی, AtesSa, niloofar00, گلسا90, sara jon joni, kapsul, maryam1352, مرضیه مهدی, mozhgan57, پرند, Atefe joon, minoo66, مامان تمنا, **faezeh**
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #3
شیرینی گل
من اینو از یه سایت دیگه گرفتم و درست کردم واقعا عالی بود

مواد لازم :

کره یک دوم پیمانه (125 گرم)

پودر قند یک دوم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

کاکائو به میزان لازم

آرد به میزان لازم

رنگهای مجاز خوراکی

طرز تهیه :


تمام مواد باید به دمای محیط برسند.
فر را در موقع شروع کار با 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم .
آرد را الک می کنیم .
کره و پودر قند را با قاشق مخلوط می کنیم بعد با همزن میزنیم تا جائی که رنگش کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه .
تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم .
آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جائی آرد اضافه می کنیم که خمیر مقداری چسبندگی را داشته باشه .
هر مقدار از خمیر را که مایل هستیم به رنگ دیگه باشه جدا می کنیم .اگر مایل به داشتن رنگ قهوه ای باشیم مقداری پودر کاکائو به خمیر جدا شده اضافه تا رنگ دلخواه را بدست بیاریم بعد اگر خمیر باز چسبندگی داشت کمی آرد بهش میزنیم در استفاده از آرد مراقب باشید چون شیرینی را بعد از پخت سفت می کنه.
از رنگهای مجاز خوراکی برای داشتن رنگهای دیگه استفاده می کنیم به همان ترتیب اضافه کردن پودر کاکائو.
روی خمیرها را میپوشونیم برای اینکه خشک نشن احتیاجی به استراحت نیست.
از هر خمیر به تعداد پنج تا شش توپ درست می کنیم و به صورت گلبرگ اطراف یک توپ خمیر با رنگ متضاد قرار میدیم تعداد گلبرگها سلیقه ای هست .
با کمی فاصله از هم اون ها را در سینی فر می چینیم احتیاجی نیست سینی فر را چرب کنیم .
سینی را در فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار میدیم بعد از پانزده دقیقه سینی را از فر در میاریم و تکون میدیم اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردن آمادست .

اینم شیرینی من

[تصویر:  20120514131628_IMG319.jpg]
توجه:


1- احتیاجی به فشار دادن توپها به هم نیست با وجودیکه این شیرینی بیکین پودر نداره ولی پف می کنه و خودشون به هم می چسبند فقط اگر گلبرگها 5 تائی هستند مواظب باشین خیلی با هم فاصله نداشته باشن.


2- بسته به بزرگی و کوچک بودن تخم مرغ مقدار آرد مصرفی هم فرق می کنه حدودا سه پیمانه را کنار دست داشته باشین برای خاطر جمعی ولی این مقدار را نمیبره فقط برای اینکه وسط راه نخواین دست را از تو خمیر در بیارین و دنبال آرد بچرخین میگم .


3-این شیرینی حتی اگر یک روز تو هوای آزاد باشه خشک نمیشه و لطافت خودش را حفظ می کنه اگر شیرینی شما سفت شد این نشون میده که آرد زیادی استفاده کردین باید خمیر به دست بچسبه و بعد که رنگ بهش میزنین خود به خود این چسبندگی از بین میره حتی خمیر سفید را اگر کمی مهلت بهش بدین دیگه چسبنده نیست.

4-این شیرینی را بعد از پخت که سرد شد میتونین تو ظرف در بسته و تو یخچال برای مدت طولانی نگه دارین و یکساعت قبل از آمدن مهمان از یخچال در بیارین.
تاکید می کنم این خمیر باید حتما کمی چسبندگی داشته باشه در غیر این صورت بعد از پخت توپ ها از هم جدا میشن .
موقع کار با خمیر روی اون را بپوشونید که خمیر هوا نخوره و چسبندگیش را از دست نده .
امضای hhaannii
خدایا شکرت ......
۲۵-۲-۱۳۹۱, ۰۲:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از hhaannii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
eglantine, niloofar00, گلسا90, sara jon joni, الیسا جون, kapsul, مرضیه مهدی, ulduz, mozhgan57, Atefe joon, پرند, پارمیس 61, مامان تمنا, hoda-gh, ساریانا, فاطمه مامی پارسا
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #4
RE: شیرینی پاپاتیا(گل)
اینم مال 3 روز پیشم خیلی عالی بود hih

[تصویر:  20120520160652_IMG384.jpg]
امضای hhaannii
خدایا شکرت ......
۳۱-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از hhaannii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, گلسا90, sara jon joni, kapsul, negin.s, مرضیه مهدی, Atefe joon, padide 60
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: شیرینی پاپاتیا(گل)
[تصویر:  20120522174924_059.jpg]
من از مجله درستیدم.
هانی جون مواد منم مثل شما بود فقط ارد ذرت هم داشت.
فوق العاده نرم وخوشمزه بود.
۲-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, niloofar00, گلسا90, sara jon joni, kapsul, negin.s, مرضیه مهدی, *ماهک*, mozhgan57, Atefe joon, نفس مامان

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: شیرینی پاپاتیا(گل)
اینم سیرینی های پاپاتیا ی من
خیلی راحته فقط قلقلی کردنش وقت میگیره
موقع پخت بوش آدمو مسسسسسسسسسسست میکنهYum2

[تصویر:  20120527132937_27052012330.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, ladybird68, elly0, niloofar00, 1368Sheri, tannaz.m, گلسا90, memol.rm, sara jon joni, kapsul, negin.s, مرضیه مهدی, mozhgan57, Atefe joon, پرند, padide 60, Zahra.O, mayok, فاطي جووون



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد