تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی پاپل (تَرَک)
#1
[عکس: 20121005151910_169583_190021914465591_667544914_o.jpg]

آرد 3/4 پیمانه
پودر شکر 3/4 پیمانه (یا شکر قهوه ای)
کره 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
شکلات چیپسی 1/3 پیمانه
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
پودر بادام

آرد، شکر و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. شکر قهوه ای رو میشه جایگزین پودر شکر کرد تا رنگ شیرینی تیره تر بشه. کره رو روی حرارت آب میکنیم و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم، از روی شعله برش میداریم، وانیل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن سریع هم میزنیم چون کره گرم بوده و نمیخوایم قسمتهایی از تخم مرغ سفت بشه. مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم. در آخر چیپس شکلات رو اضافه میکنیم. گرمای خمیر باعث نرم شدن شکلاتها میشه و حسابی با خمیر یکدست میشند. در حد مخلوط شدن کافیه، اصلا نمیخوایم شکلات به خورد خمیر بره. از مواد گلوله هایی به اندازه گردو جدا میکنیم و داخل پودر بادام میغلطونیم. در غلطوندن شیرینیها باید حسابی سخاوت به خرج بدیم چون هرچی دورشون پرتر باشه از پودر سفید بعد از پخت ترکها بیشتر خودشون رو نشون میدند. شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فر میچینیم، ترجیحا روی کاغذ روغنی. داخل فر که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرمش کردیم قرار میدیم مدت 12 تا 13 دقیقه. بعد از پخت صبر میکنیم تا خنک بشند بعد از سینی خارجشون میکنیم.
به جای پودر بادام از پودر مغزهای دیگه هم میشه استفاده کرد ولی ترجیحا روشن باشه بهتره چون روی شیرینی تیره رنگ خودش رو بهتر نشون میده. همینطور کاملا پودری شکل باشه تا دور شیرینی رو خوب پوشش بده.
نوش جان!Yum2
پاسخ }
#2
[عکس: 20121009134914_217931_484053821606590_924055747_n.jpg]

مواد لازم:
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 و 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
1/8 قاشق چایخوری وانیل
2 عدد تخم مرغ
60 گرم شکلات تیره بن ماری شده
کمتر از 1/2 پیمانه شیر
3.5 پیمانه آرد
2 قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
1 قاشق سوپخوری بکینگ پودر
1 پیمانه گردو پودر شده
پودر شکر

روش تهیه:
کره، شکر قهوه ای و وانیل با همزن برقی بزنین تا کرمی بشه
همینطور که به هم زدن ادامه میدین تخم مرغهارو یکی یکی با فاصله اضافه و هم بزنین
شکلات ذوب شده و شیر رو هم اضافه و هم بزنین
آرد، کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنین و به همراه پودر گردو به مواد اضافه و همزن رو کنار گذاشته با قاشق هم بزنین
خمیر رو 3-4 ساعت توی یخچال استراحت بدین
بعد از این مدت از خمیر اندازه گردو جدا کنین توی پودر قند بغلطونین و توی سینی فر کاغذ کشی شده بذارین و با فشار دست کمی تختش کنین
سینی رو توی از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-15 دقیقه قرار بدین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
شیرینی پاپل من، فقط کمی خشک شد! اما واقعا لذیذ بودgag
[عکس: 20121012211339_.91.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#4
مثل اینکه فقط من اینجا طرفدار این شیرینیمWavesmile اینبار عالی شده بود1 (49)
[عکس: 20121020141734_2012-08-0215.42.20.jpg]
چشم گیسوجون، من هردو شیرینی رو با دستور اول درست کردمFlowerysmile
اما تجربیاتم: فکر کنم دفعه ی اول کمی کره زیاد بود و شیرینی زیادی پهن شد و اینکه دفعه ی دوم از "آرد گنبد" استفاده کردم که کاملا استاندارد هست و دقیقا همون میزان گفته شده در دستور رو اضافه کردم نه کمتر و نه بیشتر (برخلاف اولین بار).
این شیرینی بسیار بسیار خوشمزه است و چند دقیقه بعد از پخت نصفش خورده میشهYum2
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
منم درستیدم
بزن دست قشنگه رو
فقط خیلی تو فر گذاشتمش میشد باهاش کله شکوندlaf
ولی با چایی و شیر تو دهن خیس میدادیم می خوردیم hih

[عکس: 20121117133925_IMG_6214.jpg]
خدایا شکرت ......
پاسخ }
#6
خیلی خوشمزسYum2 عاشق طعم تلخ کاکائوشم(1782)
[عکس: 20140417221549_DSC00544.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20140504210948_1349633903.jpg]

مواد لازم:

کره 4 قاشق غذاخوری
شکلات تیره 225 گرم
شکر 1/2 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
پودر قند به مقدار لازم

طرز تهیه:
شکلات رو خرد کنید و به همراه کره داخل ماکروفر بگذارید و مدام چک کنید تا کاملا ذوب و یکدست شه

تخم مرغ ها و شکر رو با همزن بزنید تا حجمش 3 برابر شه(حدودا 15 دقیقه)

[عکس: 20140504210259_Tahini-Sauce.jpg]


شکلات و وانیل رو به دمای محیط رسیده رو کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید

[عکس: 20140504210431_1354038380_2.JPG]


آرد-نمک-بکینگ پودر رو با هم ترکیب و الک کنید .

آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد خمیر بره

[عکس: 20140504210528_1354038380_4.JPG]


خمیر رو به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی سفت شه، حتی میتونید از شب تا صبح هم بگذارید داخل یخچال استراحت کنه

بوسیله قاشق چایخوری از خمیر برداشته و با دست گرد کنید، توپک هارو بطور کامل داخل پودر قند بغلطونید

[عکس: 20140504210657_1354294272.JPG]


برای همه خمیر همین کار رو ادامه بدید، باید کمی سرعت عمل داشته باشید تا خمیر گرم نشه ، چون چسبنده میشه و مجبورید مجددا داخل یخچال بگذاریدش

[عکس: 20140504210730_1354294272_0.JPG]


داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل بندازید و شیرینی هارو با فاصله از هم بچینید.

[عکس: 20140504210743_1354294272_1.JPG]


شیرینی هارو به مدت 12 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید

بعد از سپری شدن مدت زمان پخت شیرینی هارو چک کنید ، سطح روی شیرینی ها باید خشک اما با دست زدن نرمی داخل شیرینی احساس میشه

[عکس: 20140504210948_1349633903.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#8
یکی از بینظیر ترین شیرینیایی که خوردم، طعم خاص شکلات .. زیبا.. شیک..
حتما امتحان کنین
[عکس: 20150817075849_IMG_2015081734768.jpg]
بازم
[عکس: 20150817074850_IMG_2015081743247.jpg]
من از جای دیگه یه دستور آسون تر برداشتم و تو دستورم شیر نداشت، بجای کره روغن جامد ریختم ، بجای شکلات چیپسی شکلات تخته ای پارمیدا خورد کردم ریختم و توی پودر قند غلطوندم
دفعه دیگه سایز گلوله هامو کوچیکتر میگیرم
ولی خوشمزه بود ها!
دستورشو میزارم چون گفته بودین:
ارد 75گرم
تخم مرغ درشت یکی
شکر صدگرم
کاکایو 30گرم
کره سرد شده خرد شده 30گرم
نمک یک هشتم ق چای خوری
بگین پودر یک دوم قاشق چای خوری
وانیل
پودر قند الک شده و شکلات چیپسی 70تا 80 گرم
شکر و ارد و کاکایو و بگین و نمک الک بشه و مخلوط شه بعد کره رو بخورد مواد خشک میدیم و مخلوط میکنیم تا مث شن ریزه بشه بعد تخم مرغو با مواد مخلوط میکنیم ، کلا احتیاجی به همزن نداریم، بعدم وانیل و شکلات، با قاشق موادو مخلوط میکنیم، من به حسب عادت همه خمیرا رو ده دقیقه استراحت یخچال میدم. بعد استراحت از خمیر گلوله هایی به اندازه 12گرم برمیداریم و گلوله میکنیم و خووووووب تو پودر قند غلت میدیم، خوب به پودر قند اغشتش کنین. بعدم با فواصل سه تا پنج سانتی تو سینی فر که کاغذ انداختین بزارین . من اینجا هم پنج دقیقه تو یخچال استراحتش دادم بعد تو فر به مدت 10-12 دقیقه
شیرینی بعد پخت اولش نرمه اما یکم که بگذره خوشو میگیره پس زیاد نپزین که خشک نشه. خودشو که گرفت از سینی جدا کنین و برا تازه موندنش روشو سلفون بکشین
"با تشکر از روزمنو ای های عزیز"
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20151203082727_IMG_2015120342892.jpg]
پاسخ }
#10
ببخشید این شیرینی بعد از سرد شدن خشک هست یا مثل کلوچه نرمه؟
به چــــه تشبیه کنم نــام تو را
به بــــهار یا به آبی زلال دریــــا….!

ســـــاده تر می گویم
تـــو
تــــمامیت
احساس منی …
پاسخ }