خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی پاپل (تَرَک)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #1
شیرینی پاپل (تَرَک)
[تصویر:  20121005151910_169583_190021914465591_667544914_o.jpg]

آرد 3/4 پیمانه
پودر شکر 3/4 پیمانه (یا شکر قهوه ای)
کره 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
شکلات چیپسی 1/3 پیمانه
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
پودر بادام

آرد، شکر و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. شکر قهوه ای رو میشه جایگزین پودر شکر کرد تا رنگ شیرینی تیره تر بشه. کره رو روی حرارت آب میکنیم و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم، از روی شعله برش میداریم، وانیل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن سریع هم میزنیم چون کره گرم بوده و نمیخوایم قسمتهایی از تخم مرغ سفت بشه. مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم. در آخر چیپس شکلات رو اضافه میکنیم. گرمای خمیر باعث نرم شدن شکلاتها میشه و حسابی با خمیر یکدست میشند. در حد مخلوط شدن کافیه، اصلا نمیخوایم شکلات به خورد خمیر بره. از مواد گلوله هایی به اندازه گردو جدا میکنیم و داخل پودر بادام میغلطونیم. در غلطوندن شیرینیها باید حسابی سخاوت به خرج بدیم چون هرچی دورشون پرتر باشه از پودر سفید بعد از پخت ترکها بیشتر خودشون رو نشون میدند. شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فر میچینیم، ترجیحا روی کاغذ روغنی. داخل فر که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرمش کردیم قرار میدیم مدت 12 تا 13 دقیقه. بعد از پخت صبر میکنیم تا خنک بشند بعد از سینی خارجشون میکنیم.
به جای پودر بادام از پودر مغزهای دیگه هم میشه استفاده کرد ولی ترجیحا روشن باشه بهتره چون روی شیرینی تیره رنگ خودش رو بهتر نشون میده. همینطور کاملا پودری شکل باشه تا دور شیرینی رو خوب پوشش بده.
نوش جان!Yum2
۱۴-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از zizo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, نرجس ظریف
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23860


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: شیرینی پاپل (تَرَک)
[تصویر:  20121009134914_217931_484053821606590_924055747_n.jpg]

مواد لازم:
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 و 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
1/8 قاشق چایخوری وانیل
2 عدد تخم مرغ
60 گرم شکلات تیره بن ماری شده
کمتر از 1/2 پیمانه شیر
3.5 پیمانه آرد
2 قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
1 قاشق سوپخوری بکینگ پودر
1 پیمانه گردو پودر شده
پودر شکر

روش تهیه:
کره، شکر قهوه ای و وانیل با همزن برقی بزنین تا کرمی بشه
همینطور که به هم زدن ادامه میدین تخم مرغهارو یکی یکی با فاصله اضافه و هم بزنین
شکلات ذوب شده و شیر رو هم اضافه و هم بزنین
آرد، کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنین و به همراه پودر گردو به مواد اضافه و همزن رو کنار گذاشته با قاشق هم بزنین
خمیر رو 3-4 ساعت توی یخچال استراحت بدین
بعد از این مدت از خمیر اندازه گردو جدا کنین توی پودر قند بغلطونین و توی سینی فر کاغذ کشی شده بذارین و با فشار دست کمی تختش کنین
سینی رو توی از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-15 دقیقه قرار بدین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: شیرینی پاپل (تَرَک)
شیرینی پاپل من، فقط کمی خشک شد! اما واقعا لذیذ بودgag
[تصویر:  20121012211339_.91.jpg]
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۲۱-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, elipari, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #4
RE: شیرینی پاپل (تَرَک)
مثل اینکه فقط من اینجا طرفدار این شیرینیمWavesmile اینبار عالی شده بود1 (49)
[تصویر:  20121020141734_2012-08-0215.42.20.jpg]
چشم گیسوجون، من هردو شیرینی رو با دستور اول درست کردمFlowerysmile
اما تجربیاتم: فکر کنم دفعه ی اول کمی کره زیاد بود و شیرینی زیادی پهن شد و اینکه دفعه ی دوم از "آرد گنبد" استفاده کردم که کاملا استاندارد هست و دقیقا همون میزان گفته شده در دستور رو اضافه کردم نه کمتر و نه بیشتر (برخلاف اولین بار).
این شیرینی بسیار بسیار خوشمزه است و چند دقیقه بعد از پخت نصفش خورده میشهYum2
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ عصر، توسط غزل بانو.)
۲۹-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, elipari, niloofar00, کیجا
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #5
RE: شیرینی پاپل (تَرَک)
منم درستیدم
بزن دست قشنگه رو
فقط خیلی تو فر گذاشتمش میشد باهاش کله شکوندlaf
ولی با چایی و شیر تو دهن خیس میدادیم می خوردیم hih

[تصویر:  20121117133925_IMG_6214.jpg]
امضای hhaannii
خدایا شکرت ......
۲۷-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از hhaannii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mhsa, رایکا, مهرناز مامانی, elipari, دختر بلا

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
213
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 475


محل سکونت : مشهد
ارسال: #6
RE: شیرینی پاپل (تَرَک)
خیلی خوشمزسYum2 عاشق طعم تلخ کاکائوشم(1782)
[تصویر:  20140417221549_DSC00544.jpg]
۲۸-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از saratnt به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, elipari, دختر بلا, نفس مامان, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد