تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی پروانه ای
#1
یه شیرینی خشک با موندگاری بالا مناسب برای نوروز

[عکس: 20140209014211_14527-leptirici_zoom.jpg]

مواد لازم:
800 گرم آرد
300 گرم مارگارین
200 گرم شکر دانه ریز
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری رنده پوست لیمو
8-9 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق چایخوری سرصاف وانیل شکری
1 قاشق بکینگ پودر
100 گرم پودرکاکائو
100 گرم پودر شکر


روش تهیه:
تمام مواد بالا رو در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنین تا خمیر منسجمی بدست بیاد
سپس خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کنین
دوتا رو سفید باقی بذارین و دوتای دیگه رو هر کدوم با 50 گرم پودر کاکائو ورز بدین تا یکدست ترکیب بشه

برای حدود 5 دقیقه به خمیر استراحت بدین، بعد هر کدوم رو جدا گانه باز و نازک کنین و سپس یه لایه سفید و یه لایه کاکائویی رو روی هم قرار بدین و اضافه های اطراف رو ببرین تا یکدست بشه و رول کنین و با دو لایه دیگه هم همین عمل رو تکرار کنین

رولهارو توی سلفون پیچیده و به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار بدین
حالا مثل تصویر دوتا رول رو کنار هم قرار داده و و به ضخامت یک سانتی متر برش بزنین و با دست به شکل بال پروانه فرم بدین

[عکس: 20140209013730_14527-leptirici-1.jpg]

خمیر ها رو روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشوندین قرار بدین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد و بمدت 10-15 دقیقه قرار بدین
بعد از خنک شدن شیرنی هارو از کاغذ جدا کرده با پودر قند تزیین و سرو کنین
برای نگه داری از ظرف در بسته استفاده کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }