خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی پسته و قهوه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
323
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 632


محل سکونت : ایران زمین
ارسال: #1
شیرینی پسته و قهوه
لیلا رحمانی


مواد لازم

کره / 85 گرم
پودر شکر / 45 گرم
تخم مرغ / 1/2 عدد
قهوه / 2 قاشق چایخوری
آرد الک شده / 110 گرم
نمک / 2 پنسه
سفیده ی تخم مرغ / یک عدد
پسته ی نگینی شده / حدود 80 گرم

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کنید. کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا به حالت کرم درآید. سپس تخم مرغ و قهوه را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید. بعد آرد الک شده و نمک را اضافه کنید. از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه کوچک تر از گردو برداشته، گلوله ها را در سفیده ی تخم مرغ که کمی با چنگال زده شده و سپس در پسته ی نگینی خرد شده بغلطانید. بهتر است بعد از غلطاندن در پسته، شیرینی را دوباره در دست گلوله کنید تا پسته ها به خورد خمیر برود. گلوله ها را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید، چیده و با ته یک لیوان که آن را در پودر قند زده اید، مقداری به گلوله ها فشار بیاورید. شیرینی ها را به مدت حدوداً 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید. سپس از فر بیرون آورده، صبر کنید تا خنک شوند و بعد از روی کاغذ جدا کنید (در مورد زمان پخت، به نکته 2 دقت نمایید).

نکته:

1- این دستور 120 گرم کربوهیدارت، 30 گرم چربی و 1680 کیلوکالری انرژی دارد.
2- از مغزهای دلخواه دیگر هم می توانید به جای مغز پسته استفاده کنید، اما با پسته رنگ زیبایی در شیرینی خود خواهید داشت.
3- هنگامی که لبه های شیرینی مقداری تغییر رنگ دهد، شیرینی آماده است. اگر زمان زیادی برای پخت این شیرینی بدهید، رنگ پسته تغییر خواهد کرد.
4- استفاده از مارگارین به جای کره در این دستور بلامانع است. اگر می خواهید مدت طولانی تری شیرینی را نگهداری کنید و یا طعم کره را نمی پسندید، از مارگارین استفاده نمایید.
5- می توانید شیرینی ها را کوچک تر در نظر گرفته و آن ها را دو به دو با کرم کره ای به هم بچسبانید.
6- می توانید شیرینی ها را در سفیده ی تخم مرغ نزنید. البته در این حالت احتمال جدا شدن پسته های نگینی بیشتر است. پس اگر از سفیده ی تخم مرغ استفاده نکردید، پس از غلطاندن گلوله ها در پسته، آن ها را در دستتان مجددا ًگلوله کنید تا پسته ها بیشتر در خمیر فرو روند.
7- هر گاه در دستوری نصف تخم مرغ نیاز بود، تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب با چنگال هم بزنید تا بتوانید به راحتی نصف آن را جدا کنید.


منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78

[تصویر:  20140214112410_.jpg]
امضای خانوم گل 67
[تصویر:  VCy0p4.png]
۲۶-۱۱-۱۳۹۲, ۰۴:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از خانوم گل 67 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, elipari, نیوشا, Galaxy, 1368Sheri, Atefe joon, mahsan3
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: شیرینی پسته و قهوه
من به جاي قهوه از اسانس پوست پرتقال استفاده كردم???

[تصویر:  20160302205622_image.jpeg]
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۲-۱۲-۱۳۹۴, ۰۸:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 20neda20, raha24, mahsan3, mayok, رنگین کمان29, yasamin zahra, مدیون مهرت, خانوم گل 67



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد