تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 33 رای - 2.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی پفك گردويي
#1












مواد لازم برای ۴ نفر:

• زرده تخم مرغ ۲ عدد
• وانیل ۱ قاشق مربا خودی
• شکر ۲ قاشق سوپخوری
• مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم


روش تهیه :

داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم
زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملا سفت و سفید شود
سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی با اشکال دلخواه و بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.




[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
مواد لازم :
زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند 1/4 پیمانه
گردو (خرد شده ) 1/2 و1 پیمانه
پودر پسته (برای تزئین ) به میزان لازم


طرز تهيه :
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود .
پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .
گردوی خرد شده را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید .
مایه نباید بعد از اضافه شدن گردو شل باشد .
در غیر این صورت مقداری گردو اضافه نمائید .
سینی را چرب نموده و با قاشق از مایه گلوله های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر 10 الی 15 دقیقه قرار دهید .
بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا نموده و در ظرف در بسته ای نگهداری نمائید.

[عکس: 20120123194756_macroon_almond.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3

مواد لازم :
* 3 عدد زرده تخم مرغ
*150 گرم پودرقند
* یك فنجان مغز گردوی خرد شده
* یك قاشق مرباخوری آرد
* یك قاشق چایخوری بیكینگ پودر
* كمی وانیل
* کمی پودر هل ودارچین وپودر شکر

طرز تهیه :
زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم.
وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم .
سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم.
زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشه و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده اضافه می کنیم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق کمی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند.
حرارت فر 300 درجه فارنهایت و زمان پخت 15 دقیقه است.
این شیرینی رو وقتی که هنوز گرمه امتحان نکنید چون بوی نامطبوع تخم مرغ میده
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
مواد لازم :
زرده تخم مرغ6 عدد
پودر قند یا شکر دانه ریز 6 ق سوپخوری
گردو (خرد شده نگینی ) 300 گرم
وانیل مقداری
پودر پسته برای تزئین

طرز تهيه :

پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده تا سفت شود .گردو را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید .
ته سینی راکاغذ روغنی گذاشته و با قاشق از مایه گلوله گلوله با فاصله در سینی- ترجیحا الومینیومی - میریزیم .
فر دمای 160 درجه سانتیگراد ,پنجره وسط و به مدت تقریبا 15 دقیقه
بعد از اینکه سرد شد به راحتی از کاغذ روغنی کنده میشه
اولین عکس تجربه اوله خودم و دومی هم سرقتیه از معلمم :hih

[عکس: 20120220230441_IMG_2359.JPG]

[عکس: 20120220231744_IMG_2054.JPG]
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم شیرینی پفکی من . واقعا خوشمزه شد .

[عکس: 20120225102709_1120.jpg]

مواد لازم :
زرده تخم مرغ 2 عدد

پودر شکر 4 ق غ

وانیل کمی

گردو درشی خرد شده 1 لیوان

طرز تهیه :
زرده رو با وانیل انقد زدم تا کرم رنگ شد و بعدش پودر شکر رو اضافه کردم و با دور تند همزن زدم تا کشدار بشه . اخر سر گردو رو اضافه کردم و کاغذ روغنی اداختم تو سینی فر و فر هم از قبل گرم بود با 150 درجه طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه پختم .

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
اینارو من درست کردم خیلی خوشمزه شده بودن عین شیرینی های قنادی
بسی ذوق کردمFlowerysmile
[عکس: 20140405083245_.jpg]
علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }
#7
[عکس: 20121221124255_Image053.jpg]

با این دستور درست کردم باز ولی اینبار یه کار دیگه هم کردم .
تو ماهی تابه اب گذاشتم داغ شد . بعد از روی حرارت برداشتم و ظرف حاوی زرده و پودر قند رو توش گذاشتم و با همزن زدم خیلی عالی شد .

تو عکس بالایی ها گردوهاش درشت تره و این باعث که شیرینی به همون شکلی که گذاشته بودم بپزه .
ردیف های پایینی میبینین که شیرینی ها پهن تر شدن .
چون اقامون فرمودن که شکلکشون یکی باشه و منم گردو ها رو پودر کردم و ریختم تو مواد ولی باز هم اونهایی رو پسندید که گردوهاشون درشت بودند . Vahidrk
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#8
واااااااااااااي بعد يه بار سوزوندن منم درس كردم ذوقيييدم خيلي خوشمزه شد(87)
[عکس: 20130127170749_Photo-0034.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
سلام م م . اینم شرینی های گردویی من داغ داغ تنوری
قبل فرYum2
[عکس: 20130206212047_120120091128.jpg]

بعد فر fak
نمی دونم چرا سوخید
[عکس: 20130206212149_120120091133.jpg]

من طبق دستور سیما جون عمل کردم 150 درجه به مدت 20 دقیقه ، ولی نمی دونم چرا بیشتر از نصف شیرینی هام سوختcrying
ولی خداییش خوشمزه شده ها Yum2
ممنونم سیما جون
پاسخ }
#10
زرده ی تخم مرغی که از مرنگ اضافه اومد رو پفکی کردم، خیلی کم شدDunnof

[عکس: 20130215172410_2012-11-2815.51.44.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }