خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی پَر

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #1
شیرینی پَر
مواد لازم

آرد سفید : 1 کیلو

روغن جامد قنادی : 550 گرم

پودر قند: 350 گرم

تخم مرغ :4 عدد زرده و 1 عدد سفیده

هل یا رنده پوست پرتقال (برای 1 کیلو ارد 4 عدد پرتقال )

گلاب : 1 استکان

مارمالاد, زعفران , بادام , ترافل و . . . برای تزئین

طرز تهیه :

ابتدا روغن را کمی نرم کرده و به همرا پودر قند مخلوط میکنیم -ابتدا با قاشق سپس با همزن - وقتی خ کاملاً سفید و پوک شد پودر هل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم , تخم مرغ هارا اضافه کرده وهم میزنیم .حالا دیگه نیازی به همزن نداریم .آرد رو الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیهیم تا شکل خمیر شود.در آخر گلاب رو اضافه میکنیم .

میگذاریم کمی استراحت کنه خمیر .در یخچال به مدت 5 یا 6 ساعت .میتونید همونجا هم که خمیر آماده شد قالب بزنید ولی استراحت کنه بهتره .
برای پهن کردنه خمیر بهتر زیر کار آرد بریزید کمی و روش پلاستیک پهن کنید بعد با وردنه پهن کنید:
برای مدلهای جفتی قطر 2 میلیمتر و مدلهای دیگه 3 میلیمتر
به دلخواه قالب میزنید یا تزئینش میکنید .
برای مدل مارمالادی یا ژل مغری قسمت رویی شیرینی باید سوراخ داشته باشد و قسمت زیری ساده باشد. این مدل سوراخ دار رو تو سینی جدا میذارید چون زمانه پختش کمتره .
زمان حدود 15 تا 20 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی گراد
اینم انواع و اقسام تزئین که توسط مربیم انجام شده hih :
اون پسته ها و ترافل ها با عسل چسبونده شده Flowerysmile

[تصویر:  20120309092720_IMG_2063.JPG]

[تصویر:  20120309093655_IMG_2065.JPG]

[تصویر:  20120309092851_IMG_2064.JPG]

[تصویر:  20120309092919_IMG_2066.JPG]

دیگه نما از کل ظرفو نذاشتم hih

اینم شیرینی های خودم :

[تصویر:  20120309093339_20120226213526_313265_zCWu3TgO.JPG]
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ عصر، توسط maryam banoo.)
۱۹-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, zig.rat, پارانزیم, shokolat, رها نبوی, غزل بانو, nasim joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: شیرینی پَر
ما جند نمونه وردنه داریم ، یکی راه راه ، یکی توری انداز ، ساده این شیرینی با وردنه نوع اول این شکلی شده

مریم جون کارت خیلی قشنگ شده والبته خوشمزه هم هستن ، اون شیرینی که دستورشو گذاشتی فکر کنم همون مشهدی یا المانی خودمون هست ؟
۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #3
RE: شیرینی پَر
(۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ عصر)nanosh نوشته شده توسط:  سلام خانمي روغن قنادي رو از كجا ميشه تهيه كرد.


مغازه هایی که وسایل شیرینی پزی و اینا دارن . لوازم قنادی میفروشن . یا روغن فروشی ها بگی روغن جامد صاف میخوام Flowerysmile
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ صبح، توسط sima.)
۱۳-۲-۱۳۹۱, ۰۲:۳۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: شیرینی پَر
[تصویر:  20121224005839_.jpg]



مواد لازم:
آرد 1 و1/2 فنجان (225 گرم)
بادام پودر شده 3/4 فنجان (85 گرم)
1/3 فنجان (60 گرم) شکر
کره سرد 125 گرم خرد شده
1 عدد تخم مرغ
1قاشق چایخوری شیر
100 گرم شکلات تیره (ذوب شده به روش بن ماری)

1 فنجان (315 گرم) مربا تمشک
2 قاشق چایخوری آب

طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر رو با کاغذ رو غنی بپوشونید
آرد ، پودر بادام ،شکر ، تخم مرغ ، کره را با هم بزنید تا کا ملا با هم مخلوط بشن
شیر رو اضافه کنید و خمیر رو مدت نیم ساعت توی یخچال بزارین
خمیر رو به ضخامت 3 پهن کنید و با قالب قلب از خمیر جدا کنید و توی سینی فربچینید
(تعداد بیسکوتهاتون باید زوج باشه و بیسکویتی که روی اونیکی میزارین باید داخلش رو با قالب قلب کوچیکتر خالی کنید)
سینی رو 8-10 دقیقه توی فر بزارین تا بیسکویتهاتون بپزه

مربا تمشک رو با 2 ق چ آب روی حرارت بزارین تا رقیق و ذوب بشه ، بعد بزارید تا کمی خنک بشه (میتونین مرباتون رو از صافی رد بدین تا صاف و یکدست بشه یا همونجور با دونه استفاده کنید)
در آخر روی بیسکویتها رو با شکلات آب شده تزئین کنید.

[تصویر:  20121224005856_.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۸-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
marss, سمیه گلبانو, FIRIHA, پارانزیم, sima
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #5
RE: شیرینی پَر
(۲۸-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ عصر)zig.rat نوشته شده توسط:  اونو طرحو باوردنه میندازن من دقیقاعین این طرح وتولوازم قنادی دیدم پلاستیکی بود وردنه اش.مریم جون توعکس سوم بین دوتابیسکویت گاناشه؟

درسته من هم گفتم وردنه است ! نه ژل مغزی قرمز هست عزیزم Flowerysmile
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
۲۸-۱۰-۱۳۹۱, ۰۲:۵۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
zig.rat

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد