خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 27 رای - 2.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی پَر

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #1
شیرینی پَر
مواد لازم

آرد سفید : 1 کیلو

روغن جامد قنادی : 550 گرم

پودر قند: 350 گرم

تخم مرغ :4 عدد زرده و 1 عدد سفیده

هل یا رنده پوست پرتقال (برای 1 کیلو ارد 4 عدد پرتقال )

گلاب : 1 استکان

مارمالاد, زعفران , بادام , ترافل و . . . برای تزئین

طرز تهیه :

ابتدا روغن را کمی نرم کرده و به همرا پودر قند مخلوط میکنیم -ابتدا با قاشق سپس با همزن - وقتی خ کاملاً سفید و پوک شد پودر هل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم , تخم مرغ هارا اضافه کرده وهم میزنیم .حالا دیگه نیازی به همزن نداریم .آرد رو الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیهیم تا شکل خمیر شود.در آخر گلاب رو اضافه میکنیم .

میگذاریم کمی استراحت کنه خمیر .در یخچال به مدت 5 یا 6 ساعت .میتونید همونجا هم که خمیر آماده شد قالب بزنید ولی استراحت کنه بهتره .
برای پهن کردنه خمیر بهتر زیر کار آرد بریزید کمی و روش پلاستیک پهن کنید بعد با وردنه پهن کنید:
برای مدلهای جفتی قطر 2 میلیمتر و مدلهای دیگه 3 میلیمتر
به دلخواه قالب میزنید یا تزئینش میکنید .
برای مدل مارمالادی یا ژل مغری قسمت رویی شیرینی باید سوراخ داشته باشد و قسمت زیری ساده باشد. این مدل سوراخ دار رو تو سینی جدا میذارید چون زمانه پختش کمتره .
زمان حدود 15 تا 20 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی گراد
اینم انواع و اقسام تزئین که توسط مربیم انجام شده hih :
اون پسته ها و ترافل ها با عسل چسبونده شده Flowerysmile

[عکس: 20120309092720_IMG_2063.JPG]

[عکس: 20120309093655_IMG_2065.JPG]

[عکس: 20120309092851_IMG_2064.JPG]

[عکس: 20120309092919_IMG_2066.JPG]

دیگه نما از کل ظرفو نذاشتم hih

اینم شیرینی های خودم :

[عکس: 20120309093339_20120226213526_313265_zCWu3TgO.JPG]




(آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2012, 06:35 PM توسط maryam banoo.)
09-03-2012, 12:09 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: شیرینی پَر
ما جند نمونه وردنه داریم ، یکی راه راه ، یکی توری انداز ، ساده این شیرینی با وردنه نوع اول این شکلی شده

مریم جون کارت خیلی قشنگ شده والبته خوشمزه هم هستن ، اون شیرینی که دستورشو گذاشتی فکر کنم همون مشهدی یا المانی خودمون هست ؟
04-04-2012, 02:52 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #3
RE: شیرینی پَر
(02-05-2012, 01:54 PM)nanosh نوشته: سلام خانمي روغن قنادي رو از كجا ميشه تهيه كرد.


مغازه هایی که وسایل شیرینی پزی و اینا دارن . لوازم قنادی میفروشن . یا روغن فروشی ها بگی روغن جامد صاف میخوام Flowerysmile
(آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2013, 11:58 AM توسط sima.)
02-05-2012, 02:32 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: شیرینی پَر
[عکس: 20121224005839_.jpg]



مواد لازم:
آرد 1 و1/2 فنجان (225 گرم)
بادام پودر شده 3/4 فنجان (85 گرم)
1/3 فنجان (60 گرم) شکر
کره سرد 125 گرم خرد شده
1 عدد تخم مرغ
1قاشق چایخوری شیر
100 گرم شکلات تیره (ذوب شده به روش بن ماری)

1 فنجان (315 گرم) مربا تمشک
2 قاشق چایخوری آب

طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر رو با کاغذ رو غنی بپوشونید
آرد ، پودر بادام ،شکر ، تخم مرغ ، کره را با هم بزنید تا کا ملا با هم مخلوط بشن
شیر رو اضافه کنید و خمیر رو مدت نیم ساعت توی یخچال بزارین
خمیر رو به ضخامت 3 پهن کنید و با قالب قلب از خمیر جدا کنید و توی سینی فربچینید
(تعداد بیسکوتهاتون باید زوج باشه و بیسکویتی که روی اونیکی میزارین باید داخلش رو با قالب قلب کوچیکتر خالی کنید)
سینی رو 8-10 دقیقه توی فر بزارین تا بیسکویتهاتون بپزه

مربا تمشک رو با 2 ق چ آب روی حرارت بزارین تا رقیق و ذوب بشه ، بعد بزارید تا کمی خنک بشه (میتونین مرباتون رو از صافی رد بدین تا صاف و یکدست بشه یا همونجور با دونه استفاده کنید)
در آخر روی بیسکویتها رو با شکلات آب شده تزئین کنید.

[عکس: 20121224005856_.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
17-01-2013, 08:45 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #5
RE: شیرینی پَر
(17-01-2013, 12:54 PM)zig.rat نوشته: اونو طرحو باوردنه میندازن من دقیقاعین این طرح وتولوازم قنادی دیدم پلاستیکی بود وردنه اش.مریم جون توعکس سوم بین دوتابیسکویت گاناشه؟

درسته من هم گفتم وردنه است ! نه ژل مغزی قرمز هست عزیزم Flowerysmile
17-01-2013, 02:55 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد