تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی کاترپیلار
#1
[عکس: 20121030104616_TIRTILKURABYE.jpg]

مواد لازم:
125 گرم کره (به دمای اتاق رسیده)
1 استکان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ
2 استکان شکر
1 قاشق سوپخوری سرصاف بکینگ پودر
کمی وانیل
آرد

برای تزیین:
80 گرم شکلات شیری ذوب شده
پسته خرد شده
پودر نارگیل

روش تهیه:
در یک کاسه گود کره،روغن،تخم مرغ رو بزینین و بیکینگ پودر و شکرو وانیل رو اضافه و خوب مخلوط کنین
آرد رو کم کم بریزین و با دست ورز بدین تا خیر لطیفی بدست بیاد
خمیر رو توی قیف بریزین و با ماسوره شکوفه ریز به اندازه انگشت توی سینی فر که کاغذ کشیدین بریزین
سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین تا شیرینی ها طلایی تیره بشن
در این مرحله شیرینی هارو از فر خارج کنین و سرون رو اول توی ظرف شکلات بن ماری شده و بعد ظرف پسته فرو کنین و بذارین خنک بشن



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۰۶-۱۲-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ ب.ظ)سپیده صبح نوشته:  آرد رو مقدارش رو چرا ننوشته؟؟؟؟Dunnof

چون بستگی به اندازه تخم مرغ داره و آرد باید کم کم ریخته بشه تا زمانی که خمیر به انسجام برسه و مقدار مشخصی نداره
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
البته من پودر کاکائو هم اضافه کردم Yum2
[عکس: 20130228150636_.jpg]
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
#4
اینم کار من [عکس: 32259_viannen_39.gif]
(دارم تمرین میکنم واسه عید که اون موقع خراب کاری نشه)angelic
البته واسه دفعه ی دومHanghead...دفعه ی اول مثل اینکه آرد رو کم ریخته بودم ،شیرینی هام وا رفتن[عکس: 62029_girl_mad.gif]دیگه روم نشد از خراب کاریم بعکسم1 (49)
ولی این دفعه از دوست جونم نگین (1782) ،راهنمایی گرفتم و خدا رو شکر خوب شد و وا نرفتFlowerysmileDreamyeyesf
[عکس: 20130303124958_CYMERA_20130311_021830.jpg]
[عکس: 20130303125421_CYMERA_20130311_021954.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
ایده: میتونین به خمیر رنگ اضافه کنین

[عکس: 20130304060421_563782_10151426875144847_...8354_n.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
ممنون گیسوی عزیزFlowerysmile (با نصف مواد حدود 110 تادونه شد) راحته و خوشگل
[عکس: 20130417064229_.jpg]
پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
پاسخ }
#7
مرسی گیسو جون (1782) خیـــــــــــــــــــلی خوشمزه بود و پر طرفدار Yum2

[عکس: 20130809115447_201308086772.jpg]

[عکس: 20130809114934_201308086770.jpg]

[عکس: 20130809114915_201308086767.jpg]

[عکس: 20130809115839_201308086766.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
شیرینی کاترپیلارYum2مرسی گیسوجونمFlowerysmile
اصلا تعجب نکنیدHangheadفقط ببخشید شکل تاپیک بهم خوردهHanghead
امروز با ذوق فراوان مشغول به درست کردن شدم خمیر آماده شد رفتم ماسوره رو بردارم دیدم نیستcryingخونه آجیم جاگذاشته بودمHanghead
مجبور به قالب زدن شدمDreamyeyesf

[عکس: 20130810113220_.JPG]

[عکس: 20130810113242_2.JPG]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم شیرینی من.کاش دوستانمیگفتن خمیر چه شکلی باید بشه یعنی شل باشه یا سفت ؟در واقع میزان دقیق ارد ای کاش گفته میشد چون شیرینی من طعم بسیار خوبی داشت ولی خیلی ترد بود اگه کمی نرمتر میشد بهتر بود.
[عکس: 20130818171430_IMAG3994.jpg]

[عکس: 20130818171512_IMAG3993.jpg]

[عکس: 20130818171552_IMAG3970.jpg]
پاسخ }
#10
کاش میگفتین چقد آرد کافیهDunnof با قیف که زدم تمام چربیش زد بیرمfak و به زور از ماسوره قیف رد میشد
[عکس: 20130909140504_2013-09-07-3423.jpg]
مجبور شدم قالب بزنمHanghead و اینکه کمتر از زمان گفته شده پخت.واشه همین بعضیاش سوختcryingcryingcrying
[عکس: 20130909140846_2013-09-07-3435.jpg]
سوخته هاااااااااااااااhih
[عکس: 20130909141013_2013-09-07-3436.jpg]
اما بگم مهمونااااااااااااااااااااااااام خعلی طعمشو دوس داشتن.(87)(87)(87)
عشقم همسرم ....
وجودم پسرم ....
خدایا به تو میسپارم گلهایم را ء زیباترین هدیه هایت را ء پناهشان باش ء کنارشان باش ء به یادشان باش

پاسخ }