تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی کاک
#1
[عکس: 20130223103248_3312_634970917296751933_l.jpg]

واد اولیه :

آرد 300 گرم

آب ولرم پیمانه

روغن محلی یا جامد 50 گرم

مایه خمیر فوری یك قاشق چایخوری

تخم‌مرغ نصف یك عدد

نمك نصف قاشق چایخوری

پودر قند 160 گرم

پودر هل یك قاشق چایخوری

پودر بادام نصف پیمانه



طرز تهیه:

مایه خمیر را با یك قاشق غذاخوری پودر قند و آب ولرم در ظرفی مخلوط كرده، در ظرف را بسته و می‌گذاریم به مدت 10 دقیقه بماند تا پف كند. سپس روغن را ذوب كرده و درون ظرف دیگری می‌ریزیم تا خنك شود، آنگاه تخم‌مرغ را همراه نمك در یك لیوان كمی هم زده و به روغن اضافه می‌كنیم. مایه خمیر آماده شده را نیز كم‌كم به مخلوط روغن و تخم‌مرغ افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. آرد را به مواد افزوده و آنقدر هم می‌زنیم كه خمیر لطیف، یكدست و بدون چسبندگی به دست آید. خمیر را به مدت 15-10 دقیقه ورز داده، سپس روی آن را پوشانده و حدود دو ساعت به آن استراحت می‌دهیم و اگر خمیر شل بود می‌توانیم با افزودن كمی آرد آن را سفت نماییم.
خمیر آماده شده را لوله كرده و به اندازه‌های یكسان چانه می‌كنیم. چانه‌ها را با وردنه باز كرده و با وردنه‌ای ظریف‌تر آنها را نازك می‌كنیم. ورقه‌های نازك خمیر را یكی یكی روی ساج انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز می‌پزیم. پس از این‌كه خنك شدند آنها را روی تخته كار پهن كرده، روی آن را از مایه مخلوط پودر بادام، پودر قند و پودر هل می‌پاشیم، سپس ورقه را با دقت لوله كرده و روی آن را با فشار مناسب وردنه می‌كشیم. در پایان با فاصله‌های سه سانتی‌متری و به شكل اریب برش زده و كاك‌های آماده شده را در ظرف در بسته نگهداری می‌كنیم.



نكته: ساج یك نوع تنور روی گازی است.
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
پاسخ }