تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی کره ای نرم
#1
این شیرینی تو دهنتون آب میشه

[عکس: 20140222102958_pipedcookies1.JPG]

مواد لازم:
175 گرم کره نرم شده در دمای محیط
40 گرم پودر شکر
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
175 گرم آرد ساده
40 گرم آرد یا نشاسته ذرت


روش تهیه:
با یک همزن برقی، کره و شکر بزنین تا تغییر رنگ بده و پوک بشه
عصاره وانیل رو اضافه و چند ثانیه هم بزنین سپس آرد معمولی رو با آرد یا نشاسته ذرت مخلوط و الک کنین و به مواد بالا اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه
مواد رو در قیف ریخته و ماسوره ستاره ای با حفره بزرگ به شکل دایره با کرکز پر روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشونیدن بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه و به مدت 12 دقیقه قرار بدین تا به زنگ طلایی خیلی روشن در بیاد
بعد از خنک شدن با دقت از کاغذ روغنی جدا کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
شیرینی های خوشمزهYum2 با دستور گیسو جون
[عکس: 20140225235907_20140225_195238.jpg]
[عکس: 20140225235952_20140225_195316.jpg]
اللهم صل علی محمد وآل محمد
پاسخ }
#3
این ارسال رو میذارم واسه شادی روح همه خانوم گل های با تجربه laflaflaf و درس عبرت واسه خانوم گل های نوپایی مثل خودمlaf

من و دختر خاله ایی تصمیم گرفتیم که شیرینی بپزیم همه مواد رو آماده کردیم فقط 75 گرم کره کم داشتیم با خودمون گفتیم اشکال نداره به جاش روغن جامد میریزیم طوری هم نمیشهangelic

مواد رو کامل آماده کرده بودیم ولی هر چی گشتیم قیف رو پیدا نکردیمhih مادری یادش نمیومدم کجا گذاشته قیف روangelic ما هم با کاغذ روغنی قیف ساختیم و حاصل شد این:laflaflaflaflaf

[عکس: 20140226222807_IMG_2022.JPG]

شیرینی هارو راهی فر کردیم بعد از 5 دقیقه همه به هم چسبیدن و وا رفتنangeliclaflaflaflaflaflaf و شد این:

[عکس: 20140226222819_IMG_2025.JPG]

گفتیم که اشکال نداره مهم مزه اس میذاریم سرد بشه ایشالا خوب میشن وقتی سرد شد و جداشون کردیم از کاغذ روغنی شد این:laflaflaflaflaflaflaffakfakfakfak

[عکس: 20140226222830_IMG_2026.JPG]

نتیجه اخلاقی: سر از خود هیچ ماده اولیه مشابهی را جایگزین ماده اولیه شیرینی ، کیک و... نکنید1 (49)1 (49)1 (49)
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#4
مرســـــــــــــی گیسو جون(1782)عالی بودYum2واسه مهمونام درست کردم همه عاشقش شدنYum2Dreamyeyesf
[عکس: 20140301063051_IMAG3930.jpg]
[عکس: 20140301063455_IMAG3940.jpg]
[عکس: 20140301064035_IMAG3947.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
من کلا شیرینی پز نیستماااااا. گاهی به خاطر کیانا 1 کارایی میکنم .
خیلی خوش طعم بود . فقط نمیدونم چرا ترک خوردگیسو جان؟ البته سایزشم خیلی بزرگ شد . این بار کوچک تر درست میکنم .

[عکس: 20140308005649_DSCF4233.JPG]
پاسخ }
#6
خیلی خوب بود مرسیFlowerysmile

[عکس: 20140308084151_20140305_164643.jpg]
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
پاسخ }
#7
(۱۷-۱۲-۱۳۹۲, ۱۰:۲۳ ق.ظ)maamaane kourosh نوشته:  سلام دوستان عزیز
ببخشید سوالم و اینجا میپرسم ،چون قسمت پرسش ندیدم

از اونجایی که همه دستورات آشپزی و شیرینی خانم گل عالیه،میخوام این شیرینی و درست کنم انشاا...
حالا:
این شیرینی مدت ماندگاریش چجوریه؟
میشه از الان برای عید آمادش کنم و داخل فریزر نگهداری کنم؟

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون(1782)

کلا شیرینی های کره ای مدت ماندگاری کمتری نسبت به سایر شیرینی ها دارند ولی اگر میخواین ماندگاریش بیشتر بشه،میتونید از مارگارین(کره گیاهی) به جای کره معمولی استفاده کنید.من خودم بیشتر مواقع به جای کره در شیرینی ها از مارگارین استفاده میکنم.برای این شیرینی هم همین کارو کردمFlowerysmile

(۱۷-۱۲-۱۳۹۲, ۱۰:۲۶ ق.ظ)*مهسا* نوشته:  دوستان کدبانومیشه به جای عصاره وانیل ،وانیل شکری استفاده کنم؟Flowerysmile

بله میشه
پاسخ }
#8
این از سینی اول با دمای 180مدت12 دقیقه که اینطوری شد
[عکس: 20140312001451_Photo0715.jpg]
اینم بقیش که دمارو170 وزمان رو8 دقیقه کردم
[عکس: 20140312002616_Photo0716.jpg]
[عکس: 20140312003348_Photo0717.jpg]
اینم بگم تو فلیورپختمhih3قطره اسانس موز هم اضافه کردم که هیچ اثری نداشتlaflafبوی کره غالب بود
محبوب بودنت را در همین لحظه باور کن.لحظه ای که دلی به یاد توست!Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
شیرینی کره ای فوق العاده نرمYum2Yum2 مرسی گیسو جون

[عکس: 20140318211109_211220147197.jpg]

[عکس: 20140318211428_211220147200.jpg]

[عکس: 20140318211504_211220147203.jpg]

[عکس: 20140318211530_211220147206.jpg]

من توصیه میکنم اگه میخواید شکل شیرینی داخل فر حفظ شه بعد از اینکه شیرینی هارو با قیف داخل سینی ریختید سینی رو برای 5 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شیرینی ها سفت شن بعد شیرینی هارو بپزید

اینجوری شیرینی ها به همون فرم اولشون میمونن و پهن نمیشن

اگه این شیرینی و لطافتش رو دوست دارید شیرینی رسپیری رو امتحان کنید چون بافتش دقیقا شبیه به این شیرینیه

[عکس: 20140318213202_Copyof251220147270.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#10
ممنون گیسو جان

[عکس: 20140405135313_13956543751881.jpg]

[عکس: 20140405135645_13956543553461.jpg]
چقدر فاصله بین دو عمل دور است :
عملی که لذتش می رود و کیفر آن می ماند و عملی که رنج آن می گذرد و پاداش آن ماندگار است.
نهج البلاغه
پاسخ }