تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 72 رای - 2.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی کشمشی
#1
مواد لازم :

آرد 300 گرم
پودر شکر 350 گرم
روغن جامد200 گرم
روغن مایع2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
کشمش ریز پلویی 100 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهيه :
روغن جامد و پودر شکررا با میکثر می زنیم تا کاملا سفید شود تخم مرغها را دانه به دانه اضافه می کنیم با هر بار اضافه کردن یک تخم مرغ مجددا با میکثر مخلوط می کنیم
سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و بعد کشمش و وانیل . و در آخر هم آرد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر کش پیدا کند.
دیس را چرب کرده و خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و با فاصله رو دیس می ریزم .
درجه فر 190 درجه سانتیگراد مدت پخت 15 دقیقه

* اگر از فرهای خانگی استفاده می کنید مدت پخت کم یا زیاد می شود بنابراین مراقب شیرینی داخل فر باشید .
باید درجه فر به دمای 190 برسد و سپس شیرینی را داخل فر بگذارید.

[عکس: 20120123195230_291226083_84792e5a67.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اينم شيريني کشمشي من البته سمت چپي ها رولت دارچيني هستند ولي چون تو يه ظرف چيده بودم مجبور شدم عکس دوتاييشون رو بذارم.

[عکس: 20140126225402_.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نوميد نيست
پاسخ }
#3
ژیلا جون دستورشو میذاری؟

من با این دستور تو سولاردوم درست کردم :
خودم راضی نبودم ولی عشق جون خوشش اومد

روغن۲۲۰ گرم
پودر شکر ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
کشمش ۱۵۰ گرم
ارد ۳۰۰ گرم


روغن رو باهمزن خوب میزنیم تا نرم و سفید بشود.بعد پودر شکر و وانیل رو ارام به روغن اضافه میکنیم و با دست مایع رو مخلوط میکنیم.
حالا نوبت تخم مرغ هاست.ارام انها رو هم به مواد اضافه میکنیم و بعد از ان کشمش پاک شده و شسته شده رو که ابش کشیده شده به مواد اضافه میکنیم.
آرد الک شده و روی مواد به آرامی اضافه می کنیم.
حالا قیف و ماسوره ساده را اماده کنید و مواد را در کیسه قیف ریخته و در سینه با فاصله ای که شیرینی ها پس از پخت به هم نچسبند در سینی میزنیم.(فاصله به اندازه کمی بیشتر از شیرینی پخته کشمشی باشد).
فر را از قبل با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد اماده کرده و سینی رو در فر قرار میدهیم

[عکس: 20120130090520_24012012242.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
من دقيقا مطابق اين دستور عمل کردم ( همه اندازه‌ها رو به 3 تقسيم کردم چون ميترسيدم بد شه ولي نسبتها رو مطلقا تغيير ندادم

مواد لازم:
پودر شکر :۳۰۰ گرم
آرد :۲۵۰ گرم
روغن جامد:۷۵ گرم
کره :۱۰۰گرم
کشمش پلویی ریز :۱۲۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
بکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا کره وروغن جامد را که در دمای اتاق اب شده اند را ۵دقیقه می زنیم وبعد پودر شکر را و وانیل را هم اضافه می کنیم ومجددآ ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شود .سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر بار اضافه کردن تخم مر غ هم دودقیقه می زنیم تا تخم مرغ کاملأ با مواد مخلوط شود.
   
از این به بعد دیگه همزن را کنار می گذاریم و اول آرد وبکینگ پودر الک شده را خیلی به آرامی اضافه می کنیم وبا لیسک وحرکت دورانی به هم میزنیم.
   
اصلأ نباید زیاد به هم بزنیم.ودر آخر کشمش را اضافه می کنیم.غلظتش باید مثل تصویر بشود
   
سپس با قاشق چای خوری به اندازه فندق از خمیر شیرینی بر میداریم ودر سینی فر با فاصله می چنیم .کف سینی را کاغذ روغنی می اندازیم ولی چرب نمی کنیم .
   
مدت پخت ۱۰ دقیقه در حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد می باشدحدودآ ۲۰۰ عدد شیرینی با این مقدار شیرینی خواهید داشت.
   
البته حرارت فرها متفاوت است.شما می تونید اول کار چند دونه شیرینی در فر بگذارید تا هم زمان وهم سایز شیرینی ها دستتون بیاد .این نکته خیلی مهم است.
چند نکته:
۱-اندازه شیرینی ها سلیقه ای است ولی در عید معمولأ سایز شیرینی ها کوچولو است.
۲-فر را ۵ دقیقه قبل از پخت روشن کنید وبه طور کل نباید زیاد داغ باشه وهر چه به آخر نزدیک می شیم مدت پخت کمتر می شه.
۳-هیچ وقت با قیف شیرینی ها را نزنید چون کشمش ها در دهانه ماسوره گیر می کنه.
۴-حتمآ باید بگذارید شیرینیها کاملأ سرد بشه وبعد از کاغذ روغنی جدا کنید .
۵- لطفآ شیرینی ها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
۶-می تونید روغن جامد را جایگزین کره بکنید وبه طور کلی ۱۰۰گرم روغن جامد معادل ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم کره است
منبع: مطبخ رويا
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نوميد نيست
پاسخ }
#5
گیسو جون اینارو دیروز با دستوره اولیت پختمYum2
ممنون دوستم(1782)
[عکس: 20120201221220_20111111730.jpg]
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
من توی کار شیرینی پزی یه چیزایی بلدم ، این شیرینی را با دستور ژیلا جو ن چند سالی هست میپزم ، خیلی خوب میشه البته اگر دلت بخواهد زعفرونی بشه یه مقدار زعفرون را خیلی غلیظ به خمیرت اضافه کن البته باید خیلی غلیظ باشه که خمیر را خراب نکنید
پاسخ }
#7
من دوباره شيريني کشمشي درست کردم و اينبار يه ذره زعفرون غليظ هم ريختم که نتيجه خيلي چشم نوازتر شد ( دست ماهنوس عزيز درد نکنه )
اينم عکسش
   
يکي رو هم برگردوندم تا ببينيد پشتش چقدر خوشرنگ شده بود    
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نوميد نيست
پاسخ }
#8
اینم اولین شیرینی کشمشی من البته اضافه کنم که من توی ماکروفر پختم چون باور اولم ی خورده اندازه هاش باهم یکی نبود اما خوب واقعا طعم ومزش در حد شیرینی های توی قنادی بود


[عکس: 20120411181105_DSC01142.JPG]
منت خدای راعزوجل که طاعتش موجب قربت است وبه شکراندرش مزید نعمت.
[عکس: 20140129123944_lllll.JPG]
پاسخ }
#9
خب خانومای هنرمند لطفاً تشریف بیارین و به سوالات من جواب بدینFlowerysmile
1- من ترازو ندارم و مقدار ها رو بر اساس قاشق غذا خوری ریختم یعنی به ازاء هر 50 گرم 4 قاشق غذا خوری . آیا درست بود ؟
2- سری اول بر این اساس یه مقدار نرم بود ولی به سختی از سینی جدا شد . از نظر روغن حتی خود شیرینی موقع خوردن یه کوچولو طعم روغن میداد hih
3- سری دوم یه کم ارد اضافه کردم ، این بار بیسکوئیتی شد و سخت تر از دفعه پیش از سینی جدا شد .
4- کاش خانوم گلا معادل سانتی گراد و فارنهایتو واسه من نوعی مشخص میکردن . که کف شیرینیهام تیره نشه.
*** نکته :گاز من مثلاً خارجیه Vahidrk معلوم نیست درجه ش بر اساس فارنهایت هست یا سانتی گراد ، تجربه دارا فکر میکنن چی هست درجه هاش ؟ Flowerysmile

اما طعم و عطرش عالی بود (1782)
[عکس: 20140219070351_1.jpg]

[عکس: 20140219070501_2.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
[
پاسخ }
#10
mahasalbanoo عزیزم سلام من خودم با دستور صفحه پیش پست سوم درست میکنم با این تفاوت که دمای فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه است گازها با هم فرق میکنند سرویسکار گاز من میگفت اگر میتوانید با دماسنج مخصوص حرارت داخل ان را اندازه بگیرید تا به سالم بودن فر مطمئن شوید اگر شیرینی شما نرم ووسط ان خام بوده حرارت فر زیاد است حتما در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی ان را با برس کمی چرب کنید هیچگاه از مواد کم یا زیاد نکید مگر ترازو دقیق داشته باشید اگر خمیر شل بود کمی ارد و اگر سفت بود کمی اب اضافه کنید البته خیلی کم و مرتب خمیر را چک کنید اگر خمیر را در سینی ریختید وتا گذاشتن داخل فر فاصله افتاد ممکن است روی شیرینی ها رویه ببندد که حتما کمی اب روی خمیرها اسپری کنید امیدوارم اینبار موفق باشید در ضمن نوع روغن در شیرینی خشک مهم است استاد من همیشه تاکید داشت سعی کنیم از روغن جامد اصیل استفاده کنیم Wavesmile
سعی کن امروز را به گونه ای زندگی کنی که فردا حسرت امروز را نخوری[/b][/color][/size]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...