خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 72 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی کشمشی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی کشمشی
مواد لازم :

آرد 300 گرم
پودر شکر 350 گرم
روغن جامد200 گرم
روغن مایع2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
کشمش ریز پلویی 100 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهيه :
روغن جامد و پودر شکررا با میکثر می زنیم تا کاملا سفید شود تخم مرغها را دانه به دانه اضافه می کنیم با هر بار اضافه کردن یک تخم مرغ مجددا با میکثر مخلوط می کنیم
سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و بعد کشمش و وانیل . و در آخر هم آرد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر کش پیدا کند.
دیس را چرب کرده و خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و با فاصله رو دیس می ریزم .
درجه فر 190 درجه سانتیگراد مدت پخت 15 دقیقه

* اگر از فرهای خانگی استفاده می کنید مدت پخت کم یا زیاد می شود بنابراین مراقب شیرینی داخل فر باشید .
باید درجه فر به دمای 190 برسد و سپس شیرینی را داخل فر بگذارید.

[تصویر:  20120123195230_291226083_84792e5a67.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
rouya, باران جوینده, سمیه گلبانو, 1368Sheri, پارانزیم, negin.s, بی هنر, Atefe joon, نازیلا62, z.arghavani, مهدیه39, niloofar00, mozhgan57, شاتوت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
115
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : tabriz
ارسال: #2
RE: شیرینی کشمشی
اينم شيريني کشمشي من البته سمت چپي ها رولت دارچيني هستند ولي چون تو يه ظرف چيده بودم مجبور شدم عکس دوتاييشون رو بذارم.

[تصویر:  20140126225402_.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
امضای ژيلا
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نوميد نيست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ عصر، توسط z.arghavani.)
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از ژيلا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, پارانزیم, Atefe joon, *ماهک*, z.arghavani, مهدیه39, mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: شیرینی کشمشی
ژیلا جون دستورشو میذاری؟

من با این دستور تو سولاردوم درست کردم :
خودم راضی نبودم ولی عشق جون خوشش اومد

روغن۲۲۰ گرم
پودر شکر ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
کشمش ۱۵۰ گرم
ارد ۳۰۰ گرم


روغن رو باهمزن خوب میزنیم تا نرم و سفید بشود.بعد پودر شکر و وانیل رو ارام به روغن اضافه میکنیم و با دست مایع رو مخلوط میکنیم.
حالا نوبت تخم مرغ هاست.ارام انها رو هم به مواد اضافه میکنیم و بعد از ان کشمش پاک شده و شسته شده رو که ابش کشیده شده به مواد اضافه میکنیم.
آرد الک شده و روی مواد به آرامی اضافه می کنیم.
حالا قیف و ماسوره ساده را اماده کنید و مواد را در کیسه قیف ریخته و در سینه با فاصله ای که شیرینی ها پس از پخت به هم نچسبند در سینی میزنیم.(فاصله به اندازه کمی بیشتر از شیرینی پخته کشمشی باشد).
فر را از قبل با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد اماده کرده و سینی رو در فر قرار میدهیم

[تصویر:  20120130090520_24012012242.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, Atefe joon, z.arghavani, niloofar00, hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
115
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : tabriz
ارسال: #4
RE: شیرینی کشمشی
من دقيقا مطابق اين دستور عمل کردم ( همه اندازه‌ها رو به 3 تقسيم کردم چون ميترسيدم بد شه ولي نسبتها رو مطلقا تغيير ندادم

مواد لازم:
پودر شکر :۳۰۰ گرم
آرد :۲۵۰ گرم
روغن جامد:۷۵ گرم
کره :۱۰۰گرم
کشمش پلویی ریز :۱۲۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
بکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا کره وروغن جامد را که در دمای اتاق اب شده اند را ۵دقیقه می زنیم وبعد پودر شکر را و وانیل را هم اضافه می کنیم ومجددآ ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شود .سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر بار اضافه کردن تخم مر غ هم دودقیقه می زنیم تا تخم مرغ کاملأ با مواد مخلوط شود.
   
از این به بعد دیگه همزن را کنار می گذاریم و اول آرد وبکینگ پودر الک شده را خیلی به آرامی اضافه می کنیم وبا لیسک وحرکت دورانی به هم میزنیم.
   
اصلأ نباید زیاد به هم بزنیم.ودر آخر کشمش را اضافه می کنیم.غلظتش باید مثل تصویر بشود
   
سپس با قاشق چای خوری به اندازه فندق از خمیر شیرینی بر میداریم ودر سینی فر با فاصله می چنیم .کف سینی را کاغذ روغنی می اندازیم ولی چرب نمی کنیم .
   
مدت پخت ۱۰ دقیقه در حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد می باشدحدودآ ۲۰۰ عدد شیرینی با این مقدار شیرینی خواهید داشت.
   
البته حرارت فرها متفاوت است.شما می تونید اول کار چند دونه شیرینی در فر بگذارید تا هم زمان وهم سایز شیرینی ها دستتون بیاد .این نکته خیلی مهم است.
چند نکته:
۱-اندازه شیرینی ها سلیقه ای است ولی در عید معمولأ سایز شیرینی ها کوچولو است.
۲-فر را ۵ دقیقه قبل از پخت روشن کنید وبه طور کل نباید زیاد داغ باشه وهر چه به آخر نزدیک می شیم مدت پخت کمتر می شه.
۳-هیچ وقت با قیف شیرینی ها را نزنید چون کشمش ها در دهانه ماسوره گیر می کنه.
۴-حتمآ باید بگذارید شیرینیها کاملأ سرد بشه وبعد از کاغذ روغنی جدا کنید .
۵- لطفآ شیرینی ها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
۶-می تونید روغن جامد را جایگزین کره بکنید وبه طور کلی ۱۰۰گرم روغن جامد معادل ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم کره است
منبع: مطبخ رويا
امضای ژيلا
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نوميد نيست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ عصر، توسط ژيلا.)
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از ژيلا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, nothing, Atefe joon, z.arghavani
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: شیرینی کشمشی
گیسو جون اینارو دیروز با دستوره اولیت پختمYum2
ممنون دوستم(1782)
[تصویر:  20120201221220_20111111730.jpg]
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, negin.s, Atefe joon, z.arghavani, niloofar00, نفس مامان, mozhgan57

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: شیرینی کشمشی
من توی کار شیرینی پزی یه چیزایی بلدم ، این شیرینی را با دستور ژیلا جو ن چند سالی هست میپزم ، خیلی خوب میشه البته اگر دلت بخواهد زعفرونی بشه یه مقدار زعفرون را خیلی غلیظ به خمیرت اضافه کن البته باید خیلی غلیظ باشه که خمیر را خراب نکنید
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از ماهنوس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nothing, Atefe joon, z.arghavani, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد