تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 3.36 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی کنجدی
#1

این دستور از مجله سرآشپز شماره 52 هست

مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
روغن جامد نصف پیمانه
پودر شکر یک سوم پیمانه
آرد یک و یک دوم پیمانه
وانیل یک هشتم ق چ
کنجد به میزان مورد نیاز

روش پخت:
روغن و پودر شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا رنگش تغییر کنه و پوک بشه
زرده و سفیده رو جدا میکنیم
زرده رو به مواد اضافه و 5 دقیقه میزنیم
بعد آرد رو 3 بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با دست ورز مدیم بطوریکه خمیر به دست نچسبه و به روغن هم نیفته
از خمیر به اندازه یه قاشق سوپخوری بر میداریم و با دست حالت میدیم و روشو با قلمو سفیده تخم مرغ میمالیم و کنجد میزنیم
با فاصله در سینی چیده و 15 دقیقه تو فر با دمای 160 درجه سانتی کراد میپزیم


[عکس: 20120309225931_100320121453.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130306100405_susamlkurabiye1YENI.jpg]


مواد لازم:
250گرم کره نرم شده در مای محیط
1 پیمانه نشاسته
1 عدد تخم مرغ
8 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 پیمانه کنجد
آرد به میزان لازم


روش تهیه:
کره و شکر رو با هم بزنین
تخم مرغ رو اضافه و هم بزنین
بعد نشاهسته و بیکینگ پودر و کنجد رو اضفه کنین و در آخر کم کم آرد بریزین و مخلوط کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد

خمیر رو به دلخواه قالب زنین و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین پهن کنین و در فر از پیش گرم شده با دمای 170درجه به مدت تقریبی 10-15 دقیقه قرار بدین تا زنگش طلایی کم رنگ بشه

 

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20140408120526_IMG_4519.JPG]
[عکس: eNortjKzUjIyMrE0MlWyBlwwFY0C1Q,,13.png]
پاسخ }
#4
[عکس: 20160316223146__.jpg]

کره نصف پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 ق چ
یکی و نصفی پیمانه آرد
بکینگ پودر 1 ق م
هل کمی
نمک کمی

کره را باهمزن میزینم تا سفید شود پودر قند را اضافه کرده و به هم میزنیم سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم زده بعد آرد و بکینگ پودر و هل و نمک را اضافه میکنیم خمیر بدست آمده را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.
سپس از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برداشته و داخل کنجد میغلطانیم و داخل سینی فر چرب شده و بافاصله میچینیم. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15-20 دقیقه قرار میدهیم
خیلی آسون با مواد ساده. یه شیرینی خوشمزه واسه عید28
[عکس: 20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
شیرینی کنجدی
[عکس: 20160411193626_IMAG0800.jpg]
تمام خستگی هایت را یکجا میخرم !
تو فقط قول بده ...
صدای خنده هایت را به کسی نفروشی ...!





پاسخ }